Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΤΑ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙΑ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ


Περισσότερες Λοιμώξεις "Λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη"




http://www.suedostschweiz.ch/regions
Gosselin P 15. Απριλίου
του 2011

Εδώ είναι μια άλλη ιστορία. ''Η υπερθέρμανση του πλανήτη είναι καλό για ό, τι είναι κακό, και κακό για οτιδήποτε καλό" .
Τώρα, σύμφωνα με την online ελβετικό suedostschweiz.ch:

  Οι κρότωνες (κοινά τσιμπούρια ) θα μπορούσαν να γίνουν πιο επικίνδυνα επειδή τα ευνοεί η κλιματική αλλαγή . Αυτό είναι το συμπέρασμα που καταλήγουν οι ερευνητές του Πανεπιστημίου του Neuenburg . Η μελέτη αυτή υποστηρίχθηκε οικονομικα απο το '' Ελβετικο Εθνικό Ταμείο. "


Οι κρότωνες όλο και πιο επικίνδυνοι λόγω της υπερθέρμανσης του πλανήτη; (Photo : Wikipedia)


Οι επιστήμονες υποστηρίζουν ότι τα μολυσμένα πλάσματα με αίμα που πιπιλίζουν ζουν περισσότερο όταν είναι μεγαλύτερη η θερμοκρασία.
Κάθε χρόνο 10.000 Ελβετοί πολίτες μολύνονται με τον ιό '' Lyme-Borreliose''.

Μια ομάδα με επικεφαλής τον Lise Gern έχουν μελετήσει το τσιμπούρι Holzbock πάνω από 10 χρόνια και διαπιστώθηκε ότι έχουν γίνει όλο και περισσότερο μολυσμένα κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.
Η Suedostschweiz.de λέει:

Οι ερευνητές φοβούνται ότι " η αύξηση της θερμοκρασίας του κλίματος θα μπορούσε να ενίσχυση αυτή την τάση''.


Κατάντησαν γελοίοι.....
Οι υποστηρικτές της κλιματικής αλλαγής και της υπερθέρμανσης του πλανήτη λόγω του φαινομένου του θερμοκηπίου, χρησιμοποιούν κάθε μέσον για να διασπείρουν παγκόσμια ανησυχία και ενοχικά σύνδρομα στον πληθυσμό. Με αυτό τον δόλιο τρόπο προσπαθούν να αποσπάσουν την συναίνεση των πολιτών για την ανωφελη σπάταλη εκατοντάδων δις ,θυσία στον βωμό της ''πράσινης ανάπτυξης''. SAGINI









Ο πληθωρισμός στη Γερμανία και στην Ευρώπη κάνει αλματα

Αυτό είναι σίγουρα δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν. Όταν οι πηγές ενέργειας ακριβαίνουν και οι πολίτες είναι αναγκασμένοι να αγοράζουν όλο και πιο ακριβά την ενέργεια, καθώς και ο παραλογισμός να κλείσουν οι δικοί τους πυρηνικοί σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής, τελικά αυτές οι ηλίθιες πολιτικές, άρχισαν να έχουν αντίκτυπο στις αλυσίδες εφοδιασμού.
Η online Mitteldeutsche Zeitung αναφέρει εδώ:

    Οι τιμές καταναλωτή αυξήθηκαν τον Μάρτιο, όπως και τον Φεβρουάριο σχετικά με ένα χρόνο νωρίτερα άλλο 2,1 %. Αυτή είναι η μεγαλύτερη αύξηση στα δυόμισι χρόνια, σύμφωνα με το γερμανικό Ομοσπονδιακό Γραφείο Στατιστικής.
Πρώτα απ 'όλα οι τιμές της ενέργειας τροφοδοτούν τον πληθωρισμό. Η τιμή της ηλεκτρικης ενέργειας τον Μάρτιο αυξήθηκε 10 %.
Το πετρέλαιο θέρμανσης (+ 32,8 %), καθώς η βενζίνη και το ντίζελ (+ 11,2 % ήταν στην κορυφή της λίστας. Αλλά και οι ηλεκτρικοί λογαριασμοί ανέβηκαν απότομα (+ 7,6 %). "

Δεν υπάρχουν ασάφειες εδώ - μόνο σκληρή πραγματικότητα.
Η τιμή των τροφίμων, η οποία απαιτεί σημαντικές ποσότητες ενέργειας για την παραγωγή, αυξήθηκε επίσης κατά 2,2%.
Δυστυχώς η πολιτική στροφή στις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας έχει μόλις αρχίσει, και έτσι οι αυξήσεις αυτές είναι μόνο ένα μικρό δείγμα του τι θα ακολουθηση όταν η Ευρώπη πρέπει να στραφεί πλήρως στην τρέλα των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.



Ακριβως η ιδια κατασταση και στην χωρα μας.
Οι οικονομικές θυσίες και σπάταλες των λαών της Ευρώπης και όχι μόνο, για την αναστροφή της ''κλιματικής αλλαγής ''με κάθε κόστος, μόνο πείνα δυστυχία και εξαθλίωση θα φέρουν.
Ήδη στην χρεοκοπημένη Ελλάδα μας το πάρτι της ''πράσινης ανάπτυξης'' είναι το μόνο που αξίζει σήμερα για να πάνε οι''επενδυτες''.
Το να επενδύσει κανείς σε οποιαδήποτε άλλη επιχείρηση,έχει μεγάλο ρίσκο και δεν έχει επιδοτήσεις για 20 -25 χρόνια στο προϊόν με την εγγύηση του κράτους ( πχ αιολικα και φωτοβολταικα παρκα).
Χωρια οι επιδοτησεις για αγορα και εγκατασταση.
Εξαιρούνται βέβαια οι ''αγρότες επενδυτές-ηλιακοί παράγωγοι'',καθώς και οι'' έχοντες ταράτσα-ηλιακοί παραγωγοί , φ/κ''. ( βλεπε ''Το δραμα της Ισπανιας'' http://sagini3.blogspot.com/ 25/4/11 )
SAGINI

1 σχόλιο:

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ