Κυριακή, 22 Μαΐου 2011

Η '' ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ'' ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ

ΜΕΡΟΣ 2ο
ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΠΟ 20/5/2010

..... Η '' Κλιματική αλλαγή'' λένε ότι είναι η άνοδος της θερμοκρασίας του πλανήτη, που προέρχεται από το ''φαινόμενο του θερμοκηπίου''.
Το ''φαινόμενο του θερμοκηπίου'' το δημιουργεί η ανθρωπογενής δραστηριότητα , με τις εκπομπές διαφόρων αερίων ρύπων ,κυρίως με το διοξείδιο του άνθρακα CO2.
Τα αέρια αυτά σχηματίζουν ένα ''κέλυφος'' στην ατμοσφαίρα γύρω από τον πλανήτη, κάτι δηλαδή σαν θερμοκήπιο, που αυξάνει την θερμοκρασία στην επιφάνεια της γης.
Εκπομπές CO2 προκαλεί γενικά η καύση ορυκτών καυσίμων ( κάρβουνο,λιγνίτης,πετρέλαιο κλπ ), που γίνεται κυρίως από εργοστάσια παράγωγης ηλεκτρικού ρεύματος και από κινητήρες εσωτερικής καύσης.
Άρα κατά την γνώμη τους πρόκειται για ανθρωπογενη δραστηριότητα, αρα όλοι ήμαστε υπεύθυνοι , επειδή εκπέμπουμε ρύπους που προκαλούν το ''φαινόμενο του θερμοκηπίου'' το οποίο με τη σειρά του αυξάνει την θερμοκρασία του πλανήτη μας.
Σύμφωνα με αυτούς ,λοιπόν, ο τρόπος ζωής μας πρέπει να αλλάξει και να προσαρμοστεί στις νέες απαιτήσεις που είναι αναγκαίες για να επιβιώσουμε.
Αυτό πρέπει να γίνει,το ταχύτερο δυνατόν, με κάθε τρόπο και θυσία μια και μιλάνε πια για επερχόμενη ολοκληρωτική καταστροφή.
Μερικά από τα τρομακτικά σενάρια, που υποστηρίζουν, είναι ότι το λιώσιμο των πάγων που προκαλεί η άνοδος της θερμοκρασίας, φέρνει άνοδο της στάθμης της
θάλασσας με άμεσο κίνδυνο να εξαφανισθούν ολόκληρες πόλεις .
Θα καταστραφούν οι καλλιεργήτριες,θα υπάρξει έλλειψη τροφίμων, μεγάλη ξηρασία και ανομβρία , έλλειψη ποσίμου νερού, πλημμύρες ,πυρκαγιές , μόλυνση του αέρα από τους ρύπους κλπ, δηλαδή ο πληθυσμός και ο πολιτισμός της Γης μας θα χαθεί .
Τα σενάρια αυτα φτάνουν στην γελοιότητα με αστείες υπερβολές οπως εδω http://sagini3.blogspot.com/search?updated-max=2011-05-11T09%3A03%3A00%2B03%3A00&max-results=10 ...... ομως με μια τοσο καλα οργανωμένη παγκόσμια προπαγάνδα ,εχουν σήμερα μαζι τους εκατομμύρια πολιτων που ειναι πρόθυμοι να κανουν τα πάντα , αρκει να σταματήσει εδω η ''κλιματικη αλλαγή '' που απειλει την ιδια την υπαρξη μας.

Έπρεπε λοιπόν σύμφωνα με τους θιασώτες της κλιματικής αλλαγής, να αναληφθεί άμεσα παγκόσμια δράση.
Δημιουργήθηκε λοιπόν το παγκόσμιο οικολογικό κίνημα που σκοπό έχει να σώσει τον πλανήτη από την κλιματική αλλαγή. Γεννήθηκε η ''οικολογια ''και οι ''οικολογοι πρασινοι'' που οργανώθηκαν σε πολιτικά κόμματα με μεγάλη ισχυ,και μπήκαν στα κοινοβούλια ''μαχομενοι για την κλιματική αλλαγη''. Σίγουρα έχει λογική αυτή η αντίδραση των λαών.
Το οικολογικό κίνημα υποστηρίζεται από εκατομμύρια πολίτες σε όλο τον κόσμο, πολλοί εντάχθηκαν στις χιλιάδες ΜΚΟ ( πχ . greenpeαce, wwf κλπ ) οι οποίες απέκτησαν ισχύ και χρήμα και προσπαθούν να επιβάλλουν ακόμα και με τη βια τις απόψεις τους.
Οι οργανώσεις αυτές υποστηρίζονται σήμερα ενεργά ,με τεράστια κεφάλαια, από τις κυβερνήσεις των πλουσιότερων χωρών του πλανήτη όπως των ΗΠΑ την Ιαπωνία , την Ε.Ε. τον ΟΗΕ άλλα και από ισχυρούς πολυεθνικούς κολοσσούς όπως πχ    SIEMENS, MONSANTO, BASF, VESTAS ,MICROSOFT κα,   γιατί όπως θα δούμε παρακάτω εξυπηρετούν απολύτως τα ''σχέδια επενδύσεων'' τους.
Πέρα από παγκόσμιους οικονομικούς κολοσσούς και τα μεγάλα τυποεκδοτικα συμφέροντα, ανάλογους ρόλους παίζουν και πολλοί άλλοι που δεν φαντάζεστε.
Ενδεικτικά αναφέρουμε ότι όλες οι βασιλικές οικογένειες της Ευρώπης, προπαγανδίζουν έμπρακτα, κάθε τι που θα ''σώσει'' τον πλανήτη, και αυτό όχι για λόγους αρχής άλλα για λόγους προσωπικού οικονομικού οφέλους.
Τριαντα οκτω ( 38) εκατομμύρια λίρες θα πάρει φέτος η βασιλική οικογένεια στη Μ. Βρεταννια, από τα αιολικά πάρκα που στήθηκαν στη θάλασσα της Μ. Βρεταννιας η οποία και της.... ανήκει συμφωνα με τους Βρετανικούς νομους.
Το θέμα λοπον το ξεκίνησαν πριν 20-25 χρονια οι Γερμανοί με τους Αμερικανους.
Βεβαια στην πορεια φανηκε καθαρα οτι για τους Γερμανους ηταν και ειναι ενα ηγεμονικο σχεδιο που επιδιωκει την παγκόσμια κυριαρχια και παλι. Ενα Τεταρτο Ραιχ.                        ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ