Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

Διακυβερνητική ΟΗΕ ( IPCC ) Προγνώσεις





        Τώρα που διαπίστωσαν οτι όλο και λιγότεροι ασχολούνται με αυτό που ονόμασαν ''κλιματική αλλαγή'' το Potsdam Institute For Climate Impact Research (PIK) δημιούργησε ένα νέο σενάριο τρόμου.
''Η γρήγορη άνοδος της στάθμης της θάλασσας, νέα απειλή για την ανθρωπότητα''.
O Klaus-Eckart Puls διακεκριμένος Γερμανός μετεωρολόγος του Ευρωπαϊκού Ινστιτούτου για το κλίμα και την ενεργεία (EIKE), δημοσίευσε αιτιολογημένη μελέτη όπου επιστημονικά αποδείκνυει , ότι είναι ''Κομπογιαννίτες'' αυτοί που συνέταξαν την έκθεση , παγκοσμίως πλέον γνωστοί κινδυνολογοι
 Michael Mann και Stefan Rahmstorf του PIK , ''Potsdam Institute For Climate Impact Research '', ότι δήθεν ,το επίπεδο της θάλασσας τώρα ανεβαίνει γρηγορότερα από κάθε άλλη φορά τα τελευταία 2000 χρόνια, ακόμα και η IPCC αναγκάστηκε να αναθεωρήσει ξανά , την τελευταία της έκθεση-προβλεψη.
Βήμα-βήμα την επιστροφή στην πραγματικότητα.
Η IPCC κατέληξε στο ίδιο συμπέρασμα ότι δεν υπάρχει επιτάχυνση. Στην έκθεση αυτή , η άνοδος του προβλεπόμενου επίπεδου της θάλασσας για το 2100 αναθεωρήθηκε προς τα κάτω και πάλι και τώρα προβλέπεται να είναι μόλις 40 cm:




Βέβαια δεν μπορούν πια να αμφισβητούν την έκθεση
  1. Της US-Coastal Journal που ρητά αναφέρεται οτι η στάθμη της θάλασσας πέφτει σύμφωνα με τις μετρήσεις των ειδικών οργάνων για τις πλημμύρες.
  2. Της EUMETSAT που πρόσφατα έδωσε στην δημοσιότητα τα αρχεία των παγκοσμίων μετρήσεων για την στάθμη της θάλασσας. Αποτέλεσμα....καμία αξιόλογη μεταβολή.
  3. Της GFZ Potsdam που έφτασε στο ίδιο συμπέρασμα επίσης.
  4. Η Norderneyand Cuxhaven Γερμανική υπηρεσία ακτών με μετρήσεις 100 ετών που δείχνουν ασήμαντη μεταβολή στη στάθμη της θάλασσας.
  5. Εργασίες απο το Ινστιτούτο Wilhelmshaven με εντελώς διαφορετικά αποτελέσματα από το PIK and Mann.
  6. Ομάδα συγγραφέων της NASA που πρόσφατα ξεκαθαρίζει δυο σημεία. α. Δεν υπάρχει άνοδος στάθμης και β. Η θερμοκρασία της θάλασσας είναι καθοδική , και δεν υπάρχει άνοδος στάθμης λόγω θερμοκρασίας. :


http://notrickszone.com/



Η ''πράσινη απάτη'' αποκαλύπτεται .
Είναι έγκλημα κατά της ανθρωπότητας .
SAGINI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ