Σάββατο, 30 Ιουλίου 2011

Σεισμός 51 εκατ. ευρώ στην Proton Bank


ΠΑΓΩΝΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ ΛΑΥΡΕΝΤΗ  ΛΑΥΡΕΝΤΙΑΔΗ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΕΠΤΑ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ Δ.Σ
Απόφαση-φωτιά, από την οποία προκύπτει ότι ερευνάται σκάνδαλο υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ και στο οποίο εμπλέκονται μέλη της διοίκησης της Proton Bank, εξέδωσε την Τετάρτη 27/7 η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες.
Με την απόφαση αυτή ζητείται να παγώσει η κίνηση όλων των τραπεζικών λογαριασμών του
Λαυρεντη Λαυρεντιαδη.


Διαβάστε στο παρακάτω Link ποιος είναι ο  τυπάκος...
http://www.redplanet.gr/podosfairo/article673736.ecehttp://www.koutipandoras.gr/?p=8495http://www.enet.gr 30 Ιουλ 2011 | Της ΑΡΙΣΤΕΑΣ ΜΠΟΥΓΑΤΣΟΥ
Αρνείται ο εκ των βασικών μετόχων της Proton Bank Λαυρέντης Λαυρεντιάδης οποιαδήποτε εμπλοκή του σε υπόθεση υπεξαίρεσης 51 εκατ. ευρώ που, σύμφωνα με δημοσιεύματα, διερευνά η Αρχή Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Εγκληματικές Δραστηριότητες ("ξέπλυμα χρήματος").


Διαψευση κ.Λαυρεντιαδη
      Σε ανακοίνωση που εξέδωσε σήμερα  31-7-11  ο κ. Λαυρεντιάδης αναφέρει, μεταξύ άλλων, ότι «η επικοινωνιακή εκμετάλλευση της φερόμενης ανάμειξης του, συνιστά άθλια επίθεση από σύμπλεγμα συμφερόντων που επιδιώκει να ελέγξει τις εξελίξεις στον τραπεζικό χώρο σε μια εξαιρετικά κρίσιμη περίοδο. Η επιχειρηματική δραστηριότητα του κ. Λαυρεντιάδη κινήθηκε πάντα με απόλυτη νομιμότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ