Πέμπτη 28 Ιουλίου 2011

ΟΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ



        Οι ΜΚΟ , πάντα με συγκεκαλυμμένο τρόπο, προφασιζόμενες ότι δήθεν αγωνίζονται για διάφορα σοβαρά παγκοσμίου ενδιαφέροντος θέματα , όπως η φτώχεια, η πείνα, η μόρφωση,το περιβάλλον, η ειρήνη και τόσα άλλα σημαντικά άλλα και ασήμαντα, έχουν αναλάβει εργολαβικά να υποστηρίζουν διάφορα μεγάλα συμφέροντα, εξασφαλίζοντας με απόλυτα αδιαφανή τρόπο τεράστια κεφάλαια.
Τα χρήματα αυτά τα αντλούν από διάφορες πηγές που τα δίνουν γιατί έχουν πιστέψει ότι η
Χ Μη Κυβερνητική Οργάνωση πραγματοποιεί αυτά που ευαγγελίζεται .
Χρήματα αντλούνται όμως και από διάφορες κυβερνήσεις η μεγάλες πολυεθνικές, οι οποίες πολλές φόρες κρύβονται πίσω από μια ΜΚΟ για να προωθήσουν τις πωλήσεις η τις πολιτικές τους με συγκεκαλυμμένο τρόπο.
Έτσι κάνοντας ένα δήθεν ''αγώνα'' για την προστασία του περιβάλλοντος, ένα θέμα που απασχολεί τους πάντες, προωθούν εργολαβικά , αλλά συγκεκαλυμμένα , τα προϊόντα της SIEMENS, της VESTAS αλλά και τόσων άλλων πολυεθνικών που κατασκευάζουν και πωλούν αιολικά και φωτοβολταϊκά άξιας πολλών δις .
Καταγγελει λοιπόν η GREEPEACE Ελλάδος τον Υπουργό ΠΕΚΑ κ .Παπακωσταντινου
'' η προώθηση ιδιωτικών επενδύσεων σε λιγνίτη, πετρέλαιο και καύση απορριμμάτων, καταδεικνύουν ανεύθυνη στάση απέναντι στο περιβάλλον, την κοινωνία και την οικονομία της χώρα μας''.
Διαβαστε παρακαλω.....


Είναι θρασείς και διεκδικούν το αλάθητο,αυτόκλητοι προστάτες της νομιμότητας .
Αλήθεια ποιος τους έδωσε τέτοια δικαιώματα.
Κάθε ενέργεια η πολιτικη που δεν προωθεί την ''πράσινη ανάπτυξη-απατη'' πάντα κατά τη δική τους άποψη, δηλαδή τα συμφέροντα των πολυεθνικών και της Γερμανικής βιομηχανίας, για αυτούς κρίνεται πάντα ως εχθρική και την πολεμούν με τα όπλα που αυτοί διαθέτουν.
Είναι δυνατόν κε ΥΠΕΚΑ να αξιοποιήσεις τον Ελληνικό λιγνίτη που σου παρέχεται τζάμπα,για παραγωγή τζάμπα ηλεκτρικής ενέργειας ?
Αγόρασε ''πράσινη απάτη '' των πολλών δις , γιατί εμείς στο επιβάλλουμε με το ζόρι.
Και οι έρευνες για πετρέλαιο , κομμένες στην Ελλάδα .
Για τα σκουπιδια θα κανεις οτι λεμε εμεις , η GREENPEACE.

SAGINI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ