Δευτέρα 4 Ιουλίου 2011

ΖΗΤΑΝΕ ΤΗ ΓΗ ΜΑΣ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ

Β. Σόιμπλε: Δώστε μας τον ήλιο, να σάς δώσουμε δάνειο


«Η ετήσια ηλιοφάνεια στην Ελλάδα είναι πολύ μεγαλύτερη από αυτή της Γερμανίας. Θα μπορούσε λοιπόν η Ελλάδα να εξάγει την ηλιακή ενέργεια σε εμάς» δηλώνει ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σε συνέντευξή του που θα δημοσιευτεί αύριο στην εφημερίδα Die Welt.


Στην ίδια συνέντευξη επισημαίνει ότι η εκμετάλλευση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας από γερμανικές επιχειρήσεις θα μπορούσε να αποτελέσει λύση, προκειμένου να ενισχυθεί η ελληνική οικονομία και να περιοριστεί το δημόσιο χρέος.

«Με αυτόν τον τρόπο η Ελλάδα θα πετύχει βελτίωση της ανταγωνιστικότητας και των εξαγωγών της, κάτι το οποίο είναι επιθυμητό» δήλωσε ο Σόιμπλε. Ο ίδιος πάντως διευκρίνισε ότι οι προτάσεις του δεν έχουν «εθελοντικό χαρακτήρα» αλλά αποτελούν προϋποθέσεις για τη συμμετοχή της Γερμανίας στο νέο δάνειο που πρόκειται να συμφωνηθεί για την Ελλάδα.

«Χωρίς αυτές τις προοπτικές είναι δύσκολο να πειστεί ο Γερμανός φορολογούμενος για τη συμμετοχή της Γερμανίας σε ένα νέο πρόγραμμα με υψηλούς κινδύνους» είπε ο Γερμανός υπουργός.

tanea.gr




Εκδηλώθηκε ο Γερμανός .Θέλει την γη μας για να παρκάρει τις απούλητες σαβούρες της χώρας του.  Θέλει γη, γιατί η Βόρεια Αφρική είναι μακριά και ταραγμένη.  Θέλει να μας χώσει ΑΠΕ γιατί είναι σίγουρος ότι δεν μπορούμε να ζούμε χωρίς ρεύμα. Θα μας δώσει δάνεια, εάν συμμορφωθούμε.
Χαίρεται που είναι σε θέση να εκβιάζει... Και να πάρει λίγη εκδίκηση...  Τα ίδια αποβράσματα που έκαναν μαζικές δολοφονίες και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.  Τα ίδια υποκείμενα που ειδικεύονται σε αντίποινα εναντίον αμάχων, γέρων, γυναικών και παιδιών. Τότε ανακύκλωση μαλλιών και χρυσών δοντιών, τώρα Πράσινη Ανακύκλωση.

http://archaeopteryxgr.blogspot.com/




ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΎΟΥΝ ΚΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ. Δεν φτάνει που έχουν έλθει εκατοντάδες κοράκια της διεθνούς του πλιάτσικου για να τεμαχίσουν και να πάρουν σε εξευτελιστικές τιμές τον εθνικό πλούτο της χώρας μας, δεν φτάνει που μας έχουν κάνει να αισθανόμαστε σαν να είμαστε υπό κατοχή ξανά, μας δουλεύουν κανονικότατα όταν λένε ότι θα αγοράσουν ήλιο από εμάς και ότι έτσι θα ξεπληρώσουμε τα ληστρικά πανωτόκια που μας έχουν φορτώσει.
Όλη η πράσινη ανάπτυξη βασίζεται σε αγορά πρωτογενών υλικών και τεχνογνωσίας από τους ίδιους τους Γερμανούς. Το πρόγραμμα των φωτοβολταϊκών αυτούς ευνόησε οικονομικά (όπως και το μεγαλύτερο ποσό των δανείων που καταναλώσαμε ως πολίτες κι ως χώρα στη Γερμανία πήγε). 
Έτσι και τώρα με το "καθρεφτάκι" της αγοράς ηλιακής ενέργειας επιχειρείται να εξαπατήσουν τους ιθαγενείς.
Δώστε πρώτα τις γερμανικές αποζημιώσεις και μετά κάντε υποδείξεις. 
Αν και κάλλιστα οι ηλίθιες ψευτοπροτάσεις του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας μάλλον στοχεύουν εξίσου και τους αφελείς συμπατριώτες του προκειμένου να άρουν τις επιφυλάξεις τους για τον επόμενο δανεισμό.
   http://activistika.blogspot.com



 
  Δυστυχώς υπήρξαν πολλοί που με τις δημόσιες τοποθετήσεις τους για τις δηλώσεις του Γερμανού  κόρακα  , προσπαθούν να κερδοσκοπήσουν και πάλι.  Ασελγούν στο πτώμα της πατρίδας μας τα πράσινα κοράκια.
                                              SAGINI





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ