Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Καταστηματάρχες δεν έκοβαν αποδείξεις σε Πάρο - Μύκονο


Καταστηματάρχες δεν έκοβαν αποδείξεις σε Πάρο - Μύκονο 
 
 

        Επτά καταστηματάρχες που δεν έκοβαν αποδείξεις έπεσαν στα «δίχτυα» της Οικονομικής Αστυνομίας σε σύνολο 42 ελέγχων, που πραγματοποιήθηκαν σε Μύκονο και Πάρο, κατά το τελευταίο τριήμερο, ενώ διαπιστώθηκαν και άλλες παραβάσεις που αφορούν την υγειονομική νομοθεσία.
Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια ελέγχων σε είκοσι δύο καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος στην
Σε κατάστημα-εστιατόριο στην περιοχή της Παροικιάς της Πάρου, δεν εκδόθηκαν αποδείξεις παροχής υπηρεσιών σε τρεις περιπτώσεις, μη προσδιορίσιμης αξίας, ενώ υπήρξε και παρεμπόδιση της διενέργειας ελέγχου.

Στους παραπάνω ελέγχους διαπιστώθηκαν επίσης, παραβάσεις που αφορούσαν, κατά περίπτωση, σε κάποια από αυτά, στέρηση της αδείας λειτουργίας καταστήματος, στέρηση της αδείας λειτουργίας μουσικών οργάνων, ελλείψεις στις άδειες εργασίας και ατομικών βιβλιαρίων υγείας των εργαζομένων, ενώ σε δύο περιπτώσεις διαπιστώθηκαν τροποποιήσεις στην άδεια λειτουργίας καταστήματος.
Οι σχηματισθείσες δικογραφίες, μετά την ολοκλήρωση της προανάκρισης, θα υποβληθούν στην Εισαγγελία Πλημμελειοδικών Σύρου.
Παράλληλα θα ενημερωθούν και οι αρμόδιες Δ.Ο.Υ., ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας για την επιβολή των σχετικών προστίμων.




Zougla.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ