Πέμπτη 4 Αυγούστου 2011

ΠΗΡΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΠΑΕΙ.......... ''ΜΕΣΑ''

1.    Ζήτησε φακελάκι για τα... εμβόλια

Με προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην κατοχή του συνελήφθη ένας 58χρονος γιατρός -συμβεβλημένος με το Ίδρυμα Κοινωνικών Ασφαλίσεων- που κατηγορείται ότι ζήτησε και πήρε «φακελάκι» για να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά 37χρονου ασφαλισμένου.
Αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων Βορείου Ελλάδος του πέρασαν χειροπέδες χθες το πρωί μέσα στο ιατρείο του στο ΙΚΑ Τούμπας και τώρα θα λογοδοτήσει ενώπιον της Δικαιοσύνης.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 37χρονος πατέρας επιδιώκοντας να κλείσει ραντεβού για να εμβολιάσει τα δύο ανήλικα παιδιά του, ηλικίας 3 χρόνων και 2 μηνών, μέσω του αριθμού 184 του ΙΚΑ, ενημερώθηκε ότι το συντομότερο δυνατό ραντεβού ήταν στα τέλη Σεπτέμβρη 2011. Απευθύνθηκε στον 58χρονο συμβεβλημένο παιδίατρο που φέρεται ότι του ζήτησε 40 ευρώ για να εμβολιάσει τα παιδιά στο ιδιωτικό του ιατρείο ή στο ιατρείο του ΙΚΑ, παρακάμπτοντας τη διαδικασία των ραντεβού.
http://www.enet.gr/?i=news.el.politikh&id=299111



2.   ΚΛΕΦΤΗΣ o  ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΙΑΤΡΙΚΗΣ

''Προσφατως η 80χρονη άρρωστη με αυτοανοσο νόσημα μητέρα μου, πήγε για εξέταση, στο (παράνομο πλέον )** ιδιωτικό ιατρείο του
καθηγητή νευρολόγου Τ.Α. του Λαϊκού Νοσοκομείου Αθηνών,  κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.
Ο Τ.Α. της έδωσε φαρμακευτική αγωγή,και ζήτησε και πήρε αμοιβή  150 ευρώ χωρίς να εκδώσει απόδειξη.
Επειδή η καταγγελία μου, μου ξεκάθαρα φωτογραφίζει το άτομο αυτό ,ως αδίστακτο φοροκλεφτη ,τον προκαλώ
να δώσει δημόσια απάντηση στο  blog  SAGINI 3 ,αλλά παράλληλα τον προειδοποιώ να μην τολμήσει να διαψεύσει την καταγγελία μου, η να την αγνοήσει, γιατί τα πράγματα τότε θα γίνουν πολύ άσχημα για αυτόν.''

     ΥΓ. η σύνταξη της μητέρας μου είναι 350 ευρώ το μήνα.




 Στους δυσκολους καιρους που ζουμε καθε αναλογη καταγγελια θα αναρταται παντοτε απο το 
blog μας .
**Οι πανεπιστημιακοι γιατροι πρεπει να εξεταζουν τους ασθενεις τους στα νοσοκομεια κα να εκδιδουν ειδικες αποδειξεις του νοσοκομειου τους,με προκαθορισμενο τιμολογιο.           SAGINI



3.   Δικογραφία σε βάρος γιατρού που δεν έκοβε αποδείξεις

Δικογραφία σχηματίστηκε σε βάρος ορθοπεδικού χειρούργου, που σύμφωνα με την αστυνομία δεν έκοβε αποδείξεις.
Σύμφωνα με την αστυνομία, ύστερα από τηλεφωνική καταγγελία διενεργήθηκε έλεγχος σε ιατρείο χειρουργού - ορθοπεδικού της Αθήνας, από κλιμάκιο του Τμήματος Κοινωνικής και Ασφαλιστικής Προστασίας της Οικονομικής Αστυνομίας.
Κατά τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι ο γιατρός δεν είχε εκδώσει απόδειξη παροχής υπηρεσιών σε πελάτη, που είχε εξεταστεί από τον γιατρό. Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία κατόπιν έλέγχου στα βιβλία του διαπιστώθηκε ότι δεν τηρούσε ορθά τα βιβλία εσόδων – εξόδων και επισκέψεων των ασθενών.
Η δικογραφία θα υποβληθεί στην εισαγγελία Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ θα ενημερωθεί και η αρμόδα ΔΟΥ, ως προς την κίνηση της διοικητικής διαδικασίας, για την επιβολή των σχετικών προστίμων και αναλογούντων φόρων.

http://www.enet.gr/?i=news.el.ellada&id=299565

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ