Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2011

ΟΙ ΝΕΟΙ ΚΟΤΣΑΜΠΑΣΗΔΕΣ - ΚΟΡΑΚΕΣ
    Απίστευτα κυριολεκτικά είναι τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε χθες ο υπουργός Οικονομικών, Ευάγγελος Βενιζέλος, πανηγυρίζοντας επειδή 154 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ ψήφισαν τα χαράτσια που επέβαλε η κυβέρνηση Παπανδρέου στα ακίνητα με τον εκβιασμό ότι θα κόβει το ρεύμα σε όποιον δεν το πληρώσει. Αλήθεια έχουν υπολογίσει πόσα νοικοκυριά δεν  έχουν να πληρώσουν και άρα θα μείνουν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα αυτόν τον  χειμώνα.
Με το μέτρο της υποχρέωσης των πολιτών να εμφανίζουν αποδείξεις ίσες με το 50% ή 60% (!!!) των εισοδημάτων τους είναι κυριολεκτικά εξωφρενικό και πρωτοφανές. 
Δεν υπάρχει πουθενά αλλού στον κόσμο.

Πρόκειται φυσικά για πρόσχημα νέας, ακόμη πιο αδίστακτης καταλήστευσης και λεηλασίας των εισοδημάτων και της ακίνητης περιουσίας, των Ελλήνων πολιτών κάθε κοινωνικού στρώματος, κυριολεκτικά ολόκληρου του ελληνικού λαού, από την κυβέρνηση του Γιώργου Παπανδρέου.
Οι ανίκανοι και άσχετοι υπουργοί , να συλλάβουν την φοροκλοπή, αλλα και να εισπράξουν βεβαιωμένα έσοδα, αφού οι ιδιοι διέλυσαν πρωτα  τον φοροεισπρακτικό μηχανισμό , αφού εγιναν ανυπόληπτοι ψεύτες στους Ευρωπαίους δανειστές μας , παρακαλάνε τωρα την τροικα να γυρισει πισω λέγοντας νεα ψέματα οτι ειναι αξιοι και  ικανοι να αρπάξουν και να εισπράξουν τους νεους φόρους που επινόησαν.
Δίνουν  έμμεσα, εμπράγματες εγγυήσεις στους πιστωτές της χώρας τα σπίτια και τα ακίνητα των Ελλήνων.
Του χρόνου το ηλεκτρικό ρεύμα του Έλληνα δεν θα το  κόβει η  ΔΕΗ αλλά η ξένη πολυεθνική που θα εχει  εξαγοράσει την ΔΕΗ.
Και επειδη η οφειλή θα παραμένει , θα ζητάνε τελικα και το ακίνητο, του οποιου ο εξαθλιωμένος άνεργος και άφραγκος ιδιόκτητης θα βρίσκεται σε αδυναμία να πληρώσει.
Και μην μου πειτε οτι αυτά ειναι υπερβολές, γιατί τις αποφάσεις πλέον τις παίρνουν οι δανειστές μας , αφού η κυβέρνηση απέδειξε οτι αδυνατεί .
Αντί να πουν π.χ. ότι επιβάλλουν συντελεστή φορολογίας εισοδήματος 50% ή 70% στους Έλληνες, τα μέλη της κυβέρνησης Παπανδρέου και η κοινοβουλευτική ομάδα του κυβερνώντος κόμματος εφευρίσκουν διαρκώς νέους φόρους που τους επιβάλλουν αρπακτικά και σωρευτικά στον ελληνικό πληθυσμό, όπως έκαναν οι Τούρκοι επί Τουρκοκρατίας - ό,τι χρειάζονταν το άρπαξαν από τους εξαθλιωμένους υπόδουλους υπηκόους τους.                                                        Εχει η δεν έχει χιούμορ η φοτο ?


4 σχόλια:

 1. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ.ΧΟΝΤΡΟΣ ΛΙΓΝΟΣ.ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΓΚΑΦΕΣ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Για γελια αλλα και για κλαματα.Αν και ειναι αδυνατον, συμφωνω και με τους δυο σας, ανωνυμοι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ο κοτσαμπασης μαζεβε τα χαρατσια απο τους εξαθλιωμενους σκλαβους,κραταγε την αμοιβη του και πηγαινε στα αφεντικα καθε χρονο τα υπολοιπα.
  Ηταν ο ποιο μισητος ανθρωπος.
  Ακριβως ετσι κανει ο σημερινος κοτσαμπασης της Ελλαδας .
  Ειναι ο ποιο μισητος ανθρωπος.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ