Σάββατο, 1 Οκτωβρίου 2011

78 ΟΝΟΜΑΤΑ


78 ΟΝΟΜΑΤΑ   ΔΙΑΠΛΟΚΗΣΣε ένα λογικό κόσμο ........
η λίστα που εμφανίζεται παρακάτω θα αρκούσε για να εξαφανίσει την αξιοπιστία της Διακυβερνητικής Ομάδας για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) *- τώρα και για πάντα, μια για πάντα.
Από τις αρχές του 2004 (προπαρασκευάζοντας τη δουλειά που άρχιζε το 2007 για την Κλιματική
Βίβλο ) οι ακτιβιστές του World Wildlife Fund (WWF) συστηματικά άρχισαν να προσλαμβάνουν επιστήμονες της IPCC.
Μέχρι τα τέλη του 2008 όπως says λέει το WWF, ότι είχαν πειστεί 130    "κορυφαίοι επιστήμονες του κλίματος ως επί το πλείστον, αλλά όχι αποκλειστικά από"     την IPCC για να συμμετάσχουν στη δική τους παράλληλη πρωτοβουλία που ονομάσθηκε Επιστημονική Συμβουλευτική Επιτροπή Μαρτύρων του κλίματος.

Κάντε κλικ εδώ. Climate Witness Scientific Advisory Panel .(SAP)Οι επιστήμονες των οποίων τα ονόματα εμφανίζονται απο κάτω δεν εξέτασαν μόνο ένα από τα πιο σημαντικά ερωτήματα του κόσμου για λογαριασμό της IPCC.
Έχουν μια τεκμηριωμένα πλέον, δημόσια σχέση με επαγγελματίες εκπροσώπους ομάδων συμφερόντων (lobbyists ) που έχουν έντονο ενδιαφέρον και επηρεάζουν την κοινή γνώμη γιαυτό το θέμα. (Για τους αναγνώστες που είναι απλά επισκέπτες, το WWF ισχυρίζεται ότι είναι "σχεδόν αδύνατο να υπερεκτιμούν» την απειλή από την κλιματική αλλαγή ) δείτε εδώ here και εδώ here.Οι άνθρωποι στην παρακάτω λίστα έπαιξαν κάποιο ρόλο, είτε το 2007 για την Κλιματική Βίβλο ή βοηθούν να γραφτεί την επόμενη έκθεση της IPCC, η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2013. Σε πολλές περιπτώσεις, κάνουν διπλό καθήκον. ( WWF και IPCC )
Σε αυτή τη λίστα είναι 23 οδηγοί συντονιστές συγγραφείς – εκείνοι στους οποίους η IPCC έχει ωρισει ως υπεύθυνους για ένα ολόκληρο κεφάλαιο.
Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης τον Osvaldo Canziani. Έχοντας υπηρετήσει ως συμπροεδρεύων στην Ομάδα Εργασίας 2 τόσο για τις εκθέσεις του 2001 και του 2007 , είναι ένας από τους ανώτερους υπαλλήλους της IPCC.

  • Peter Ambenje – a Working Group 1 contributor to the 2007 report
  • Sophie des Clers - a contributing author to two chapters of the 2007 report
  • Antoine Guisan - a contributing author to two chapters of the 2007 report
  • Claudio Guillermo Menéndez – who served as a lead author for the 2007 report
  • Batimaa Punsalmaa – a lead author for two chapters of the 2007 report (here and here)
Πήρα δύο στιγμιότυπα από το πάνελ της Επιστημονικής Συμβουλευτικής ιστοσελίδας του WWF. 
Η πρώτη ήταν τον Ιούλιο του 2010.
Η δεύτερη ήταν πριν από λίγες εβδομάδες.
Η μόνη εμφανής διαφορά μεταξύ τους είναι η απουσία του ονόματος του Stephen Schneider, από το δεύτερο (πέθανε το 2010).
Πηγη      http://nofrakkingconsensus.com/2011/10/01/78-names/
Μεταφραση     sagini
 • * Η διακυβερνητική του ΟΗΕ ( IPCC) για την κλιματική αλλαγή. Βραβεύτηκε με το βραβείο Νόμπελ ειρήνης το 2007, μαζί με τον Αλ Γκορ.Αυτά για το WWF και την Διακυβερνητική του ΟΗΕ. Δυστυχώς τέτοιες διασυνδέσεις υπάρχουν με διάφορα ισχυρά κέντρα εξουσίας του πλανήτη μας , που τελικά διαμορφώνουν την πολιτική για ''την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής'' , σύμφωνα με τα δικά τους συμφέροντα.
Έχοντας φροντίσει για την βράβευση με Νόμπελ ειρήνης των φερέφωνων τους IPCC και AL GORE τους δώσανε επίφαση αξιοπιστίας.
                                                                                                                              SAGINI

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ