Σάββατο, 22 Οκτωβρίου 2011

ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΑΠΕΡΓΟΥΝ......... ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ

Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτεργάτες

Από τις 6 το πρωί της Κυριακής ως τις 6 το πρωί της Τρίτης

Σε νέα 48ωρη απεργία προχωρούν οι ναυτεργάτες
        Συγκέντρωση διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν μέλη της ΠΝΟ στον Αγ. Διονύσιο στον Πειραιά Μετά τη συνεδρίαση της ΠΝΟ το μεσημέρι του Σαββάτου οι ναυτεργάτες αποφάσισαν να προχωρήσουν σε νέα 48ωρη απεργία από τις 6 το πρωί της Κυριακής ως τις 6 το πρωί της Τρίτης.

Νωρίτερα, περίπου 500 ναυτεργάτες πραγματοποιήσαν συγκέντρωση στο λιμάνι του Πειραιά, απέναντι από την εκκλησία του Αγίου Διονυσίου.

Το απόγευμα της Παρασκευής αντιπροσωπεία της ΠΝΟ συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, με τον οποίο συζήτησαν τα αιτήματα των ναυτικών.

Κύκλοι του υπουργείου εξέφραζαν την αισιοδοξία τους ότι οι συνδικαλιστικοί εκπρόσωποι των ναυτικών θα προχωρήσουν σε αναστολή των κινητοποιήσεών τους, καθώς ένα σημαντικό μέρος των αιτημάτων τους έχει ικανοποιηθεί.

Ωστόσο οι ναυτεργάτες εμφανίζονται ανυποχώρητοι, κλιμακώνοντας τις κινητοποιήσεις τους.

Στο μεταξύ, λόγω της συνεχιζόμενης απεργίας της ΠΝΟ έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες ελλείψεις σε τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και καύσιμα στα νησιά. Ηδη, σοβαρά προβλήματα καταγράφονται στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα, όπως και στις Κυκλάδες και στο βόρειο Αιγαίο.
http://www.tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ