Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΕΚΘΕΤΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΚΑΙ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΣΟΚ

Στόν αέρα η φοροκάρτα

forokarta«Κόκκινη κάρτα» αντί για φοροκάρτα αντίκριζαν χιλιάδες φορολογούμενοι που πήγαν σε καταστήματα τραπεζών για να προμηθευτούν την κάρτα αποδείξεων (φοροκάρτα).

Στα περισσότερα τραπεζικά καταστήματα είτε δεν είχαν φτάσει οι φοροκάρτες είτε είχαν φτάσει και οι τράπεζες δεν τις διέθεταν στους φορολογούμενους με την δικαιολογία ότι δεν τους έχει σταλεί η σχετική εγκύκλιος για την διάθεσή τους.

Ωστόσο, υπήρχαν αρκετοί που κατάφεραν και προμηθεύτηκαν φοροκάρτα αλλά δεν κατάφεραν να την χρησιμοποιήσουν αφού, σύμφωνα με καταγγελίες εμπόρων, για την χρησιμοποίησή της απαιτείται να γίνουν ρυθμίσεις στα μηχανήματα POS για να γίνουν δέκτες.

Η συνολική εικόνα της πρώτης ημέρας διάθεσης της φοροκάρτας, είναι ότι το όλο εγχείρημα βρίσκεται στον αέρα λόγω έλλειψης τεχνικής προετοιμασίας για την επιτυχή λειτουργία του.
Είναι τόσα τα κενά και τα προβλήματα που δεν λύνονται.
Αλήθεια ευθύνες δεν υπάρχουν για κανέναν στο Υπουργείο Οικονομικών.
Πριν πάνε κάποιοι στην ''εφεδρεία'' μήπως πρέπει να πάνε στη φυλακή, διότι  υποβάλλουν τους Έλληνες σε μεγάλη ταλαιπωρία και ανασφάλεια καθημερινά με αυτά που κάθε λίγο εξαγγέλλουν  αλλά είναι αδύνατον να γίνουν.


1 σχόλιο:

  1. Τιποτα σωστο.Μα τιποτα....
    Τοσο ανικανοι πια......
    Αληθεια οι τραπεζες ποσα θα κερδισουν απο τη φοροκαρτα κε υπουργε.Αυτο πρεπει να το μαθουμε.Στο Διαυγεια δεν υπαρχει χα,,χα..χα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ