Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ


   


         Προσπαθούν ........., αρκετά επιτυχημένα θα έλεγα, να φοβίσουν τους λαούς ότι η κλιματική αλλαγή που προκαλεί ο άνθρωπος , φέρνει πλημμύρες,άνοδο της θερμοκρασίας , φωτιές, τυφώνες , σεισμούς, άνοδο της στάθμης της θάλασσας , που θα αφανίσει τεράστιες περιοχές της Γης και θα προκαλέσει τεράστιες μετακινήσεις πληθυσμών, εκατομμύρια θανάτους , φαινόμενο θερμοκηπίου , CO2 , κλπ.
Έχουν κατασκευάσει σενάρια φόβου και πανικού για τους λαούς της Γης τα οποία προωθούν με την τεράστια καμπάνια πολλών δις , που θα τους αποφέρει όμως πολλά τρις και θα τους δώσει την παγκόσμια κυριαρχία.
Μιλάμε για τους κινδυνολόγους του κλίματος που κατάφεραν τελικά να πείσουν με χίλιους δόλιους άλλα και σατανικούς τρόπους οτι η παγκόσμια κλιματική αλλαγή μας άφορα όλους , άρα πρέπει να πληρώσουμε όλοι και μάλιστα άμεσα το κόστος δράσης για τον περιορισμό της επερχόμενης καταστροφής που ......όμως δεν υπάρχει.
Χρηματοδότησαν πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα για κατευθυνόμενες επιστημονικές έρευνες , δώσανε Νόμπελ στον Αλ Γκορ και στη δικιά τους διακυβερνητική του ΟΗΕ την IPCC.
Εξαγόρασαν διεθνή εκδοτικά συγκροτήματα αλλά και διακεκριμένους επιστήμονες καταδικάζοντας παράλληλα στην αφάνεια τους άλλους που δεν ήταν ''συνεργάσιμοι''.
Ανάγκασαν πρόθυμες κυβερνήσεις να σπαταλήσουν με το ζόρι πολλά δις ,τα οποία αυτοί τους δάνεισαν, στην ''πράσινη ανάπτυξη'' που θα σώσει δήθεν τον πλανήτη μας , πείθοντας παράλληλα τους πολίτες ότι χωρίς το τεράστιο κόστος που ίδιοι τελικά πληρώνουν, η καταστροφή είναι αναπόφευκτη.
Ανάμεσα στα πολλά και θολά ψευδολογήματα τους , μας είπαν οτι οι πολικές αρκούδες κινδυνεύουν με εξαφάνιση επειδή λιώνουν οι πάγοι στους πόλους της Γης.
Το γράφημα που βλέπετε απεικονίζει έρευνα του ινστιτούτου GISS για τις θερμοκρασίες της Γριλανδία κατά τη διάρκεια των 90 τελευταίων ετών που αναφέρεται στο επίσημο σαιτ της NASA εδώ.... http://data.giss.nasa.gov/ .

Σύμφωνα με το GISS οι θερμοκρασίες στη Δυτική Γριλανδία ( το ταχύτερα θερμαινόμενο κατ αυτούς μέρος της Γης ) , έχουν μειωθεί. Δείτε το γράφημα.
Ερώτηση .
Όταν η θερμοκρασία της Γριλανδιας μειώθηκε κατά 1 περίπου βαθμό C τα τελευταία 90 χρονιά ,
πιστεύει κανείς οτι απειλείται η ύπαρξη τους είδους? 




Όλα τα παραπάνω από εδώ.

Επίσης παρακάτω βλέπουμε οτι η μεταβολή της επιφάνειας των πάγων στην Αρκτική είναι σχεδόν μηδενική κατά τα τελευταία 15 χρόνια.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ