Τρίτη 13 Δεκεμβρίου 2011

ΖΟΥΝΕ ΣΤΟΝ ...............ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟ


«Πράσινη» ανάπτυξη μέσω ηλεκτρικών οχημάτων…


Εκδήλωση για τη βιώσιμη μετακίνηση στην πόλη και την εξοικονόμηση ενέργειας  πραγματοποίησε ο Δήμος Αθηναίων, σήμερα, στο Πολιτιστικό Κέντρο «Μελίνα» του Δήμου Αθηναίων στο Θησείο. Αφορμή για την εκδήλωση ήταν το μνημόνιο συνεργασίας που έχει υπογράψει ο Δήμος Αθηναίων με την Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (Ρ.Α.Ε) και το μνημόνιο συν αντίληψης με την εταιρία Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε.

Ο δήμαρχος Αθηναίων, Γιώργος Καμίνης, επεσήμανε πως η πολιτική των συνδυασμένων μεταφορών, η εξοικονόμηση και η ορθή χρήση της ενέργειας και η προστασία του περιβάλλοντος μπορούν να ενταχθούν σε ένα σχεδιασμό που να ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις της ποιότητας ζωής των πολιτών, με ασφάλεια, με περιβαλλοντική προστασία και με εξοικονόμηση πόρων για τον πολίτη και την πόλη. Η αντιπρόεδρος και αναπληρώτρια διευθύνουσα σύμβουλος της εταιρίας Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., Ντένη Θεοχαράκη, μίλησε για την ανάγκη συνένωσης των δυνάμεων και τη συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων σε ό,τι αφορά την προώθηση των φιλικών προς το περιβάλλον μέσων μεταφοράς καθώς και τη δημιουργία κινήτρων για την ηλεκτροκίνηση στην πόλη.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της Ρ.Α.Ε., Νίκος Βασιλάκος, σημείωσε ότι η συμφωνία μεταξύ της Ρ.Α.Ε. και του Δήμου Αθηναίων για στενή συνεργασία στον τομέα της ενέργειας είναι κομβικής σημασίας προκειμένου να προωθηθεί η ενεργειακή και περιβαλλοντική αναβάθμιση της πρωτεύουσας.
http://www.zougla.gr
Επιμέλεια: Βασίλης Γ. Σαρημπαλίδης






 ΜΕΓΑΛΟ ΘΡΑΣΟΣ

 Ο Δήμαρχος της ΑΘΗΝΑΣ κος Καμινης , ο κος Βασιλακος της ΡΑΕ και η κα Θεοχαρακη φαίνεται οτι ζουν  σε εναν διαφορετικό κόσμο απο τους υπόλοιπους Ελληνες , ο κάθε ενας τους για διαφορετικούς λόγους βέβαια.
Ο Δήμαρχος  προσπαθεί να δείξει κάποια δραστηριότητα ανάλογη με την'' πρασινη'' πίστη του, έχοντας την ΡΑΕ  του ''πράσινου'' Βασιλακου , δίπλα του. 
Εχουν υπογράψει λέει ''μνημόνιο συνεργασίας'' μεταξύ τους και ''συναντιληψης'' με την  NISSAN της κας Θεοχαρακη.
Αυτό ολο λέγεται   απλα  ''μπιζνες'' κοι , δηλαδή λεφτά  , που θα πληρώσει ο Δημος Αθηναίων δηλαδή ο φορολογούμενος βαρια  Έλληνας επειδή ετσι αποφάσισαν αυτοί οι τρεις.
Βέβαια η κα Θεοχαρακη  ,  που πουλάει αυτοκίνητα Nissan, λεφτά θα βγάλει , άλλο που δεν θέλει , αφού έτσι παρακάμπτει και τον ανταγωνισμό.
Αν δεν δώσουν στην δημοσιότητα μελέτη  ''κοστους και ωφελων'' γίνονται όλοι τους υπόλογοι στη δικαιοσύνη και στον 
Ελληνικό λαο , που κάνει  αιματηρές οικονομίες  για να επιβιώσει.
Πρεπει να μας πουν ποσα λεφτα, κοστιζει το ''μνημονιο'' τους. 
Κανέναν δεν ενδιαφέρουν πλέον , οι  χρεοκοπημένες πολιτικές της ''πρασινης αναπτυξης'' του κάθε διορισμένου πράσινου πλασιε, που αγωνιζεται  να αποδείξει στα αφεντικα του την  προσήλωση του στην ''πράσινη απατη''.

                                                                                                                                                                                SAGINI



2 σχόλια:

  1. Όλα τάχε η Μαργιορή...

    Την καλησπέρα μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπερα καπτα Χρηστο απο Ανδρο.
    Αυτη η ομορφη πατριδα δυστυχως πρεπει να ξαναγινει απο την αρχη, αφου πρωτα καταστραφει ολοκληρωτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ