Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

H ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΤΗΣ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗΣ 2



       Εδώ παρουσιάζεται μια αναλυτική και εμπεριστατωμένη έρευνα από τηλεοπτική εκπομπή με παρουσιαστή τον Κυβερνήτη της Μινεσότα Τζέσι Βεντούρα, η οποία είχε μεγάλη απήχηση και άνοιξε τα μάτια των Αμερικάνων για την απίστευτη απάτη με τη νέα «θρησκεία» της κλιματικής αλλαγής που πάνε να μας επιβάλλουν τα λαμόγια, μια κομπίνα που θέλουν να καταπιούμε για να ελέγξουν ΚΑΘΕ έκφανση της ζωής μας ακόμα και τον πληθυσμό του πλανήτη!
Αναμείνατε και τα επόμενα  βιντεο! Δείτε τα, μεταδώστε τα.
Προβάλλετέ τα και στα ελληνικά ΜΜΕ ακόμα γιατί όχι, (εγώ θα το κάνω), που ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ να κάνουν τέτοιες εκπομπές, και φέρτε τους προ των ευθυνών τους για την πληροφοριακή συσκότιση που επιβάλλουν στον ελληνικό λαό! Παρμένο από rageunderground


2 σχόλια:

  1. Ο αλ γκορ πηρε Νομπελ ειρηνης δηλαδη βραβευτηκε για αλλο απο αυτο που πραγματι κανει.
    Η δουλεια του ειναι να πλασσαρει παγκοσμιως την κλιματικη αλλαγη ως την επερχομενη καταστροφη του πλανητη.
    Κερδιζει πολλα εκατομμυρια απο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το κοστος της ''κλιματικης αλλαγης''.
    Eνα βημα πριν την διαλυση βρισκεται η ΔΕΗ. Η ''Πρασινη αναπτυξη'' του ΓΑΠ και της παρεας του με την συμφωνη γνωμη των κομματων , εφερε την ΔΕΗ σε δεινη θεση.Δεν σωζεται πια. Ο αγοραστης περιμενει να την αγορασει τζαμπα ,ετσι που την καταντησαν.Οπως εγινε με τον ΟΤΕ ετσι και με τη ΔΕΗ ,εμφανιστηκε επενδυτης απο Αμερικη με 14% μεχρι στιγμης.Και αφου η ΔΕΗ χρωσταει 1 δις και ειναι μεσα αλλα τοσα, θα φανει οτι ο επενδυτης ειναι ο σωτηρας.
    Να ετοιμαζεστε για διακοπες ρευματος, μολις η ΔΕΗ κανει σταση πληρωμων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ