Παρασκευή, 13 Μαΐου 2011

ΑΠΟΓΡΑΦΗ Από το ΔΝΤ ο επικεφαλής της Ελληνικης Στατιστικής ΑρχήςΣτέλεχος του ΔΝΤ  είναι ο  επικεφαλής της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής, με την κυβέρνηση να επιχειρεί μέσω της επιλογής αυτής να στείλει ένα ακόμη μήνυμα στο εξωτερικό περί αξιοπιστίας των ελληνικών στατιστικών στοιχείων και αυστηρής εποπτείας του μηχανισμού κατάρτισής τους.

Προχθές η διάσκεψη των προέδρων της Βουλής επέλεξε τα τέσσερα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΕΛΣΤΑΤ, κατόπιν εισήγησης του υπουργού Οικονομικών.

Πρόεδρος της Αρχής ορίστηκε ο κ. Α. Γεωργίου, έως τώρα αναπληρωτής προϊστάμενος του τμήματος στατιστικής του ΔΝΤ, απόφοιτος του Amherst College των ΗΠΑ και διδάκτορας του οικονομικού πανεπιστημίου του Michigan - ΗΠΑ.
Πηγη   "Ημερησια" 1/7/2010       ΜΗΠΩΣ  Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ  ΑΠΟΤΕΛΕΙ             ΑΠΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ  ΔΝΤ ???
       ΜΗΠΩΣ  ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΙΑΣΤΕΙ  ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ???
           ΛΕΜΕ   ΜΗΠΩΣ  ????
                                                                  SAGINI

ΝΕΕΣ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΝΔΡΟ


Αλλα 12 νεα αιολικα παρκα εχουν αδειοδοτηθει απο την ΡΑΕ για την Ανδρο . Ελπιζουμε οτι θα υπαρξει συντομα, ενημερωση των πολιτων του νησιου μας απο τους αρμοδιους, για τα οικονομικα ωφελη που θα προκυψουν απο την εγκατασταση των ανεμογεννητριων στο νησι μας. 


    4                     Νεο αιολικο ''παρκο'' στην Ανδρο

ΘΕΣΗ                                  ΣΚΟΥΜΠΙ-ΦΡΟΥΣΑΙΟΙ ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ           13
ΕΤΑΙΡΕΙΑ                       '' ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΟΥΜΠΙ '' ΑΕ ΚΟΠΕΛΟΥΖΟΣ
Αριθμ. 1392/2010 Απόφασης της ΡΑΕ για τη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό ισχύος 30 MW στις θέσεις «Φρουσαίοι- Σκουμπί» του Δήμου Υδρούσας του Νομού Κυκλάδων, της εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΟΥΜΠΙ Α.Ε.»

    Την υπ’ αριθμ. πρωτ. Ο-47016/08.04.2011 βεβαίωση, η οποία εκδόθηκε κατόπιν του υπ’ αριθμ. πρωτ. ΡΑΕ Ι-132757/10.02.2011 σχετικού αιτήματος της εταιρείας «ΑΙΟΛΙΚΟ ΠΑΡΚΟ ΣΚΟΥΜΠΙ Α.Ε.» για τη μεταβολή των στοιχείων της υπ’ αριθμ. 1392/2010 Απόφασης της ΡΑΕ για τη χορήγηση άδειας παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από αιολικό σταθμό, λόγω της αλλαγής του αριθμού και του τύπου των ανεμογεννητριών από 15 ανεμογεννήτριες ενδεικτικού τύπου Enercon E70, ισχύος 2MW έκαστη, με διάμετρο πτερωτής 71m, σε 13 ανεμογεννήτριες ενδεικτικού τύπου Enercon E70 ισχύος 2,3MW έκαστη, με διάμετρο πτερωτής 71m και ως εκ τούτου ως προς την εγκατεστημένη ισχύ του σταθμού από 30MW σε 29,9MW.