Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2011

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΣΔΟΕ. ΕΜΠΟΡΙΟ ΒΡΕΦΩΝ ΚΑΙ ΚΟΚΑΙΝΗΣ
            Μετά  την  μεγάλη επιτυχία , της ανακάλυψης στη Θεσσαλονίκη 292 κιλών κοκαΐνης , μέσα σε φορτίο ξυλείας από Λ.Αμερική , οι γυναίκες και οι άνδρες της Δίωξης ναρκωτικών του ΣΔΟΕ της Αθήνας που διερευνούν τις υποθέσεις αυτές σε βάθος, ανακάλυψαν οτι,  ο εγκέφαλος της συμμορίας Ε.Π.,   σε συνεργασία με γιατρό Σ.Χ.  κλινικαρχη μαιευτικής κλινικής της Κορίνθου και τον υπάλληλο του νοσηλευτή Κ.Α.,αλλά και δυο αλλοδαπές απο την Μολδαβία , είχε και άλλες παράνομες δραστηριότητες.

Συγκεκριμένα απο κοινού με τους άλλους προσπαθούσαν να πουλήσουν βρέφος που γέννησε στην κλινική του Σ.Χ.στην Κόρινθο η μια Μολδαβη  την 1 Μαρτίου 2011, με πλαστά πιστοποιητικά.
Το μωρό βρέθηκε από υπαλλήλους του ΣΔΟΕ στην κλινική της Κορίνθου,  εγκαταλειμμένο σε ένα άδειο δωμάτιο.
Με εντολή Εισαγγελέα παραδόθηκε στο ''Χαμογελο του παιδιου''.
Ο κλινικαρχης μαζί με τους άλλους συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα όπου κατηγορούνται για αρπαγή βρέφους,  παράνομη υιοθεσία, σύσταση συμμορίας.
Αφού κατέβαλλαν εγγύηση αφέθηκαν προσωρινά ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.
                       

To ξεπούλημα των πουλημένων...


Του ΡΟΥΣΣΟΥ ΒΡΑΝΑ


Ο πλούτος των χωρών και ο πλούτος των ανθρώπων δεν ταυτίζονταν ποτέ. 
    Αλλα αγαθά ήταν κοινά (αέρας, θάλασσες, ποτάµια, λιµάνια) και άλλα ατοµικά.
  Αλλα δηµόσια (παιδεία, υγεία, άµυνα, υποδοµές) καιάλλα ιδιωτικά. Κάποια αγαθά µάλιστα θεωρούνταν τόσο πολύτιµα που δεν ήταν εµπορεύσιµα («res extra commercium»κατά το Ρωµαϊκό ∆ίκαιο). ∆εν ανήκαν µόνο στις ζώσες γενεές αλλά και στις επόµενες.

Δεν πάει καιρός που οι αποικιακές δυνάµεις αγόραζαν ολόκληρα τµήµατα χωρών για ένα κοµµάτι ψωµί, όπως σε ένα παιχνίδι Μονόπολη. Σήµερα έχουν εκχωρήσει αυτό τον ρόλο στους λεγόµενους «διεθνείς δανειστές»και στις µεγάλες πολυεθνικές επιχειρήσεις.
Να ξέρουµε τουλάχιστον σε ποιους χρωστάµε. Και σε ποιους ξεπουλάµε.
Η εταιρεία Benetton έχει γίνει ένας από τους µεγαλύτερους γαιοκτήµονες της Αργεντινής. 
Θα γινόταν ποτέ, αν τα µνηµόνια του ∆ιεθνούς Νοµισµατικού Ταµείου δεν είχαν εξωθήσει τη χώρα στη χρεοκοπία; 
  Τότε η Citibank  είχε αρπάξει τις µισές της τράπεζες. 
  Και το σύστηµα ύδρευσης η Enron. Η κορεατική Daewoo διαπραγµατευόταν µέχρι πρόσφατα την αγορά 10 εκατοµµυρίων στρεµµάτωνστη Μαδαγασκάρη για 99 χρόνια. Μια νέα αποικιοκρατία, λιγότερο αιµατηρή από τους αποικιοκρατικούς πολέµους, αλλάµε πολύ περισσότερα θύµατα.

Για να αντλήσει  2 δισ. στερλίνες (2,27δισ. ευρώ), ο βρετανός πρωθυπουργός Κάµερον θα ξεπουλήσει δηµόσια δασική έκταση 2.630.000 στρεµµάτων –κάτι που δεν το τόλµησε ούτε η Θάτσερ.
Του είναι βάρος; Και όµως, όπως γράφει ο Τζόχαν Χάρι στηνεφηµερίδα «Ιντιπέντεντ», το ετήσιο κόστος διατήρησης αυτών των δασών δεν θα ξεπερνούσε τις 30 πένες ανά φορολογούµενο.
Πουλώντας τα, η κυβέρνηση θα εισπράξει µόλις τα µισά από αυτά που χρωστάει στη βρετανική εφορία η εταιρεία κινητής τηλεφωνίας Vodafone. Και σαν να µην έφτανε αυτό, ο Κάµερον εκποιεί και τις βρετανικές θάλασσες, εκχωρώντας περιοχή στα ανοιχτά της Σχετλάνδης στην πετρελαϊκή εταιρεία Chevron για γεωτρήσεις σε πολύ µεγάλα βάθη. 

Οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις ξεπουλάνε µαζικά δηµόσια περιουσία, σύµφωνα µε την CBRE. Το συνολικό ξεπούληµα δηµόσιας περιουσίας που έχει ανακοινώσει η βρετανική κυβέρνηση για την προσεχή δεκαετία ανέρχεται σε 35 δισ. στερλίνες. Και από αυτό δεν εξαιρούνται ούτε η φοιτητική στέγη ούτε οι υποδοµές. 
Η γερµανική κυβέρνηση θα εκποιήσει δηµόσια περιουσία αξίας 3,4 δισ. ευρώ την προσεχή πενταετία. Στον χορό του ξεπουλήµατος έχουν µπει δυνατά η Γαλλία, η Ιταλία και η Ολλανδία.

Είναι όλες αυτές οι χώρες τόσο χρεωµένες, που αναγκάζονται οι κυβερνήσεις τους να τα βγάλουν όλα στο σφυρί – γη, θάλασσα, στέγη, σχολεία, υγεία; Οχι βεβαίως. Οµως οι πολιτικές ηγεσίες τους είναι τόσο εξαρτηµένες από τα µεγάλα οικονοµικά συµφέροντα που, αν δεν υπήρχε η κρίση, θα την είχαν εφεύρει. 
 «Με 50 δισ. δολάρια µπορείς να αγοράσεις τον Αµαζόνιο», έλεγε στον βρετανό πρώην πρωθυπουργό Γκόρντον Μπράουν ο σουηδός σύµβουλός του Γιόχαν Ελάιας. «Και στην Αργεντινή, 10 στρέµµατα γης κοστίζουν περίπου όσο και ένα χάµπουργκερ...». Να ξέρουµε τουλάχιστον σε τι χρησιµεύουν τα µνηµόνια.Την ανάρτηση έκανε ο ΑΓΡΥΠΝΟΣ ΦΡΟΥΡΟΣ στις Δευτέρα, Απρίλιος 18, 2011
Τα blogs έχουν όνομα: Τις ιδέες τους
Επειδή ζούμε στη χώρα όπου το αυτονόητο είναι εξαιρετικά… δύσκολο

να το παραδεχθεί κανείς, η χθεσινή γνωμοδότηση του Αρείου Πάγου
περί της άρσης της ανωνυμίας των blogs, προκειμένου να διαπιστώνονται
τα «ίχνη» τυχόν εγκληματικών πράξεων (στη… νηπιακή τους έκδοση, εκβιασμοί)
ήρθε για ακόμη μια φορά να ταράξει τα βαλτωμένα νερά της μακαριότητάς μας.
Ο Άρειος Πάγος είπε το αυτονόητο. Ποιός δεν θα ήθελε να διαπιστώνονται και 
να καταδικάζονται εγκληματικές πράξεις;

Προφανώς μονάχα όσοι… τις έχουν εμπνευστεί, θα πείτε δικαίως. Και νόμιζαν, 
σκεφτόμενοι με κουτοπόνηρο και αφελή τρόπο, ότι θα μπορούσαν να ξεφύγουν.

Μόνο που τα blogs δεν σχετίζονται με εγκληματικές πράξεις. Αντιθέτως,
στη συντριπτική πλειοψηφία τους, αποτελούν αυθόρμητες κυψέλες νέων ιδεών, 
νέων αφηγήσεων της πραγματικότητας που ζούμε, και του μέλλοντος, αυθεντικής
έκφρασης μιας διαφορετικής προσέγγισης του δημόσιου βίου, που δεν θα

μπορούσε να εκδηλωθεί και να αποτυπωθεί, μέσω των παραδοσιακών,
ξεπερασμένων και έμπλεων συστημικών επιδιώξεων ΜΜΕ.
Σε αυτή την εσωτερική ανάγκη προσπαθεί να απαντήσει ο κάθε «Αγανακτισμένος»
πολίτης, που θέλει να είναι ενεργός, να έχει ρόλο και μερίδιο στη διαμόρφωση του
μέλλοντος, αλλά δεν τον αφήνουν, εκείνοι που… πρόλαβαν να πιάσουν όλες

τις διαθέσιμες θέσεις. Και το μεράκι που αφιερώνει στο blog το οποίο συντηρεί,
θα έπρεπε να παρακινεί την πολιτεία να διευκολύνει και άλλους στο να εκφραστούν
με τον τρόπο αυτό.
Η άρση της ανωνυμίας βέβαια, έχει στόχευση. Αφορά τους «επώνυμους» που
επέλεξαν να κρυφτούν πίσω από ανώνυμες πλατφόρμες, για να εξυπηρετούν
τους δικούς τους σκοπούς. Η blogόσφαιρα φυσικά τους έχει απωθήσει στο
περιθώριο, εκείνοι ωστόσο αισθάνονται ότι… τη δουλειά τους την κάνουν.
Ας αφήσουν όμως ήσυχους όσους βλέπουν το μέλλον της Ελλάδας ψηφιακό, 
συναρπαστικά ετερόκλητο, πολυπρόσωπο και συνθετικό. Όλοι αυτοί έχουν
ονοματεπώνυμο.
Και υπογράφουν με τις ιδέες τους.
Κουπόνια σίτισης στις ΗΠΑ!


Παρά τα επιμέρους στοιχεία της αμερικανικής οικονομίας και τους πρόσκαιρους δείκτες, που παρουσιάζουν μιά εικόνα ανάκαμψης, βασισμένη κυρίως στην νομισματική πολιτική της ποσοτικής χαλάρωσης που εφαρμόζει η FED, είναι κοινή η διαπίστωση, αλλά και η αίσθηση πως τα θεμελιώδη δεδομένα φανερώνουν μια άλλη πραγματικότητα για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται οικονομία των ΗΠΑ.
Μόλις διαλύθηκε το κλίμα ευφορίας μετά την είδηση της δολοφονίας του Οσάμα Μπιν Λάντεν, τα κέρδη που κατέγραψε το δολάριο στις διεθνείς νομισματικές αγορές γρήγορα εξανεμίστηκαν. Στην επιφάνεια ήρθαν πάλι τα οι αδυναμίες της οικονομίας των ΗΠΑ, με πιό σημαντική αυτή του υπέρογκου δημοσιονικού ελλείμματος που μαστίζει τη χώρα.
Σαν να μην έφταναν αυτά, πρόσφατα το Υπουργείο Γεωργίας των ΗΠΑ δημοσιοποίησε στοιχεία σύμφωνα με τα οποία το ποσοστό των πολιτών της χώρας που συντηρούνταν με κουπόνια σίτισης αυξήθηκε τον Φεβρουάριο στο 14,3%! Σε απλούς αριθμούς αυτό μεταφράζεται σε ένας στους επτά Αμερικανούς πολίτες!
Όπως κατέγραψαν οι αμερικανικές υπηρεσίες περίπου 11% περισσότεροι πολίτες υπέβαλαν αιτήσεις για υπαγωγή στο πρόγραμμα σίτισης φέτος σε σχέση με πέρυσι.
Το Υπουργείο Γεωργίας εκτιμά πως οι περιοχές του Μισισιπί, που χτυπήθηκε πρόσφατα από εκτεταμένες πλημμύρες, και του Όρεγκον έχουν το μεγαλύτερο ποσοστό αιτούντων για κουπόνια σίτισης.
Τα στοιχεία που παρουσιάστηκαν τον Απρίλιο ήταν άκρως απογοητευτικά, αφού περίπου 18% του συνολικού εισοδήματος των Αμερικανών προέρχονταν από ομοσπονδιακά επιδόματα διαφόρων ειδών, όπως τα κουπόνια σίτισης, πληρωμές κοινωνικής ασφάλισης κτλ.


ΥΠΑΡΧΕΙ .......... ΤΣΙΠΑ ?
ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΕ ΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ κ ΤΙΝΑ ΜΠΙΡΜΠΙΛΗ
Δευτέρα, 16 Μάιος 2011 11:20

ΕΠΙΣΤΟΛΗ


Προς: Υπουργό ΠΕΚΑ                            Ημερ:16-5-2011

         κ. Τίνα Μπιρμπίλη                                                                                                Αριθ. Πρωτ.: 4380   


 Θέμα: Διασύνδεση της Κρήτης με το ηπειρωτικό Σύστημα Μεταφοράς Η/Ε σε βάρος των λιγνιτικών Μονάδων.
 Κυρία Υπουργέ
Στα τέλη Απριλίου του 2011, ολοκληρώθηκε η μελέτη που πραγματοποίησε      ομάδα εργασίας, αποτελούμενη από τη ΡΑΕ, τον ΔΕΣΜΗΕ και τη ΔΕΗ ΑΕ και        είχε ως αντικείμενό της: «Μελέτη Ανάπτυξης του Ηλεκτρικού         Συστήματος της Κρήτης – Διασύνδεση με το Ηπειρωτικό Σύστημα».
Δεν θα θέλαμε να φανούμε κακοπροαίρετοι και να συσχετίσουμε το ενδιαφέρον που ήδη έχει εκδηλώσει  ιδιώτης -που θέλει να     κατασκευάσει αιολικά πάρκα απόδοσης 1.000 MW- με την σκοπιμότητα σύνταξης της σχετικής μελέτης, αλλά από την άλλη, σαφώς και δεν μπορούμε να αιτιολογήσουμε/δικαιολογήσουμε το πώς γίνεται και η   μελέτη θεωρεί ως βιώσιμη μια επένδυση σε αιολικά, με απόδοση 2.135 MW, που από την Κρήτη θα μεταφέρει ενέργεια στο Λεκανοπέδιο    Αττικής, τη στιγμή που δεν προχωρούν και δεν υλοποιούνται τα    σίγουρα σενάρια, που είναι  η κατασκευή των λιγνιτικών μονάδων «ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V» και «Μελίτη II» στη Δυτική Μακεδονία.        Μονάδες που θα δύνανται να λειτουργούν όλες τις ώρες του χρόνου    και τουλάχιστον για τα επόμενα 40 χρόνια, χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα για την ευστάθεια του Ηπειρωτικού Συστήματος.
          Η σχετική «μελέτη» κρίνει ως βιώσιμη τη λύση των        διασυνδέσεων της Κρήτης με την Αττική, αποσιωπώντας φυσικά           όλες τις αρνητικές επιπτώσεις και  προβάλλοντας μονομερώς ορισμένα πλεονεκτήματα. Μεταξύ άλλων επισημαίνουμε τα ακόλουθα:
¨ Εάν η Κρήτη, ηλεκτροδοτείται μόνο μέσω των υποβρύχιων      καλωδίων (όπως υποστηρίζει η σχετική μελέτη), θα γίνει        «εξαρτημένη» από τις Μονάδες φυσικού αερίου -κυρίως των          ιδιωτών- που είναι αναπτυγμένες στην Αττική και στη Βοιωτία.      Συνεπώς, όταν θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη η ζήτηση ηλεκτρικής   ενέργειας (π.χ. κατά την περίοδο αιχμής των θερινών μηνών, οπότε       και  ¨πέφτουν¨ σημαντικά οι αποδόσεις των αιολικών πάρκων), η ηλεκτροδότηση, αλλά και η οικονομία της Κρήτης θα εξαρτάται τόσο     από την παραγωγή όσο και από τις τιμές που θα καθορίζουν οι ιδιώτες     με βάση τις μονάδες φυσικού αερίου.
¨ Το κλείσιμο παλαιών λιγνιτικών Μονάδων, χωρίς αντικαταστάσεις από νέες λιγνιτικές, σύγχρονες και με καλύτερες περιβαλλοντικές επιδόσεις   και οφέλη, ευνοεί ιδιαίτερα τους ιδιώτες και μάλιστα διπλά: από τη      μια θα «ανοίξει» η αγορά της Κρήτης, μέσω των υποβρύχιων      καλωδίων και από την άλλη θα μειωθεί εξαιρετικά η ανταγωνιστικότητα των λιγνιτικών Μονάδων της Δυτικής Μακεδονίας.
¨ Όταν η παραγωγή των αιολικών πάρκων της Κρήτης θα είναι υψηλή – κυρίως το φθινόπωρο και τον χειμώνα – οι ιδιώτες επενδυτές θα διοχετεύουν την παραγωγή τους στο Λεκανοπέδιο Αττικής. Σ’ αυτή την περίπτωση, μια μεγάλη αύξηση στην κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας   από αιολικά της Κρήτης θα την επιβαρύνονται οι καταναλωτές, με τα ιδιαίτερα μεγάλα τέλη ΑΠΕ, που έχουν εγγυημένες τιμές, ενώ     ταυτόχρονα θα τίθενται εκτός λειτουργίας οι λιγνιτικές μονάδες της περιοχής.
¨ Μπορεί να φαντασθεί κανείς, τι θα σήμαινε για την τουριστική    οικονομία της Κρήτης, η περίπτωση που θα προέκυπταν βλάβες στα υποβρύχια καλώδια για μια τουλάχιστον εβδομάδα και ιδίως σε        περίοδο τουριστικής αιχμής. (π.χ. Αίγινα);
¨ Είναι αλήθεια, ότι ένας λόγος για τον οποίο η ΔΕΗ απέφυγε στο παρελθόν να αναπτύξει υποβρύχια καλώδια μεταξύ Κρήτης και Πελοποννήσου, ήσαν οι κίνδυνοι για σεισμούς και τα γεωλογικά      ρήγματα που υπάρχουν στα βάθη αυτής της θαλάσσιας περιοχής;
¨ Στη σχετική «μελέτη» αποσιωπάται το γεγονός, ότι η πλήρης   «εξάρτηση» της Κρήτης από μεγάλα αιολικά πάρκα θα εγκυμονεί τεράστιους κινδύνους από ακραίες θερμοκρασίες, όχι μόνο για το Ηλεκτρικό Σύστημά της Κρήτης, αλλά και για το Ηπειρωτικό Σύστημα, καθώς σε ακραίες θερμοκρασίες πέφτει κατακόρυφα η παραγωγή       από αιολικά. Είναι χαρακτηριστικό το παράδειγμα, όπου τον Ιούνιο του 2007 και  όταν οι πρωτοφανείς θερμοκρασίες προκάλεσαν την άνοδο     των φορτίων ηλεκτρικής ενέργειας στα ανώτερα δυνατά όρια του Συστήματος (συνολικά 10.411 MW), οι λιγνιτικοί σταθμοί της ΔΕΗ, με εγκατεστημένο ονομαστικό δυναμικό 5.288 MW, ήταν αυτοί που εξασφάλισαν φορτία της τάξεως των 4.389 MW. Ήταν τότε που  οι σταθμοί αιολικής ενέργειας, με δυναμικό 600 MW, μόλις που      κατάφεραν να εξασφαλίσουν φορτία 70 MW !!!
 ¨ Και μόνο απ’ αυτό το μικρό, αλλά ουσιαστικό παράδειγμα, αποδεικνύεται περίτρανα ότι η ενεργειακή ασφάλεια της χώρας εξασφαλίζεται απόλυτα, μόνο με την κατασκευή των λιγνιτικών μονάδων ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ V και Μελίτη II στη Δυτική Μακεδονία, αλλά και όπου αλλού υπάρχουν λιγνιτικά κοιτάσματα στη χώρα. Εκτός και εάν ο φθηνός λιγνίτης εγκαταλείπεται για         χάρη των πανάκριβων αιολικών της Κρήτης και των  επικίνδυνων υποβρύχιων καλωδίων, εξυπηρετώντας συμφέροντα «μεγαλοεπενδυτών» ΚΑΙ ΟΧΙ τα πραγματικά συμφέροντα των καταναλωτών και της Εθνικής Οικονομίας.
Αυτό κ. Υπουργέ είναι ένα σενάριο, το οποίο σίγουρα δεν αρέσει και σίγουρα θα προκαλέσει τις αντιδράσεις μας.
 Για το Δ.Σ. του ΣΩΜΑΤΕΙΟΥ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ  
ΗΛΕΚΤΡΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ Δ.Ε.Η. ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ

Ο Πρόεδρος                                 Ο Γεν. Γραμματέας
  Γιώργος Αδαμίδης                     Κων/νοςΒασιλειάδης
 
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ :
ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ Δ/ΝΤΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΔΕΗ Α.Ε κ. ΑΡΘΟΥΡΟ ΖΕΡΒΟ
ΥΦΥΠΟΥΡΓΟ ΠΕΚΑ κ. ΜΑΝΙΑΤΗ ΙΩΑΝΝΗ
ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΕΣ Δ/ΝΤΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ: κ. ΟΥΡΑΝΙΑ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΑΡΗ, κ. ΑΠΟΣΤΟΛΟ ΜΠΑΡΑΤΣΗ & κ. ΝΙΚΟΛΑΟ ΧΑΤΖΗΑΡΓΥΡΙΟΥ
Δ/Σ ΔΕΗ ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ A.Ε κ. ΓΙΑΝΝΗ ΤΣΙΠΟΥΡΙΔΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ κ. ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΝ ΠΟΡΩΝ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΗ ΓΕΩΡΓΙΟ
ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΙΑΚΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ κ. ΚΟΠΑΝΑΚΗ ΙΩΑΝΝΗ
ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΟΡΥΧΕΙΩΝ κ. ΝΙΚΟΛΑΚΑΚΟ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ,ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ κ. ΣΠΥΡΟ ΒΑΣΣΟ,ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΔΙΑΝΟΜΗΣ κ. ΑΡΑΒΑΝΤΙΝΟ ΝΙΚΟΛΑΟ,ΓΕΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΕΜΠΟΡΙΑΣ κ. ΚΑΡΑΛΑΖΟ ΛΑΖΑΡΟ,ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΣΤΟ Δ.Σ ΔΕΗ κ. ΚΑΡΑΒΑΣΙΛΗ ΓΙΑΝΝΗ, ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΜΠΟΥΖΟΥΛΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ κ. ΓΙΩΡΓΟ ΔΑΚΗ,ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ,   ΓΕΝΟΠ/ΔΕΗ
Πηγη
http://www.spartakos-dei.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=628:2011-05-16-11-23-33&catid=1:2009-10-19-06-10-00&Itemid=2ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ.
ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ .  
ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ  ΥΠΟΥΡΓΟ.......  ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, ΠΟΥ  Η ΔΙΑΠΛΟΚΗ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ , ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΟΙ  ΠΡΑΣΙΝΕΣ  ΙΔΕΕΣ ΤΗΣ ΑΠΑΞΙΩΣΑΝ  ΤΗΝ  ΔΕΗ . ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ      
                                                                                    SAGINI