Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2011

ΝΕΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΤΟΥ ΣΔΟΕ ΑΤΤΙΚΗΣ


 ΑΝΑΚΑΛΥΨΑΝ  ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΚΥΚΛΩΜΑ

            ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ  ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ

    
       Μεγαλο κύκλωμα διακίνησης συνθετικών ναρκωτικών εξάρθρωσε η Διωξη Ναρκωτικων του ΣΔΟΕ Αττικης   στη Ρόδο.
Η σπειρα δρουσε με αριστο επαγγελματικο τροπο η αποκαλυψη του οποιου εγινε μετα απο επιπονες προσπαθειες των υπαλληλων του ΣΔΟΕ . Συνελήφθησαν ως μέλη του κυκλώματος 3 Έλληνες εκ των οποίων ο ένας είναι υπάλληλος κούριερ στο νησι  και φρόντιζε για την ασφαλή διακίνηση των δεματων με τα ναρκωτικα..
Κατασχέθηκαν 5,17 κιλά αμφεταμινών.
Προκειται για πολυ μεγαλη ποσοτητα,χιλιαδων χαπιων. 
Το κύκλωμα έφερνε τα ναρκωτικά από Ινδία και Κίνα. 
Η αποστολή γινόταν με εταιρεία κούριερ σε ανύπαρκτα ονόματα παραληπτών.
Ο υπάλληλος κούριερ γνώριζε τα ονόματα αυτά και διοχέτευε τα δέματα στους άλλους δύο εμπορους ναρκωτικων ,οι οποίοι και υπέγραφαν την παραλαβή τους.
Οι ουσίες προωθούνταν προς πωληση τόσο σε Άγγλους τουρίστες στο νησί της Ρόδου όσο και στη Βρετανία.
Οι υπαλληλοι του ΣΔΟΕ ερευνουν τραπεζικους λογαριασμους των τριων  συλληφθεντων εμπορων οι οποιοι δρουσαν στο νησι τουλαχιστον απο διετιας.
                                                                                                            SAGINI

Yπερψηφίστηκε επί της αρχής το νομοσχέδιο για την παιδεία

Επιτελους.Μια θετικη ειδηση.Χρονια ειχαμε να δουμε κατι αναλογο.SAGINI
            

Συναίνεση μεταξύ κυβέρνησης και Νέας Δημοκρατίας επετεύχθη στην Βουλή, για πρώτη
φορά μεταπολιτευτικά σε θέματα Ανώτατης Εκπαίδευσης, καθώς η υπουργός Παιδείας,
Άννα Διαμαντοπούλου, αποδέχθηκε τους δυο από τους τρεις όρους που έθεσε το κόμμα
της αξιωματικής αντιπολίτευσης μέσω του εισηγητή του, Αρ. Σπηλιωτόπουλου για να
ψηφίσει το νέο νόμοσχέδιο για τα πανεπιστήμια.

Εκτός από το ΠΑΣΟΚ και τη ΝΔ το νομοσχέδιο υπερψήφισε επί της αρχής ο ΛΑ.Ο.Σ
και η Δημοκρατική Συμμαχία.

Η κυρία Διαμαντοπούλου αποδέχθηκε τους όρους για την πλήρη κατάργηση του ασύλου
αλλά και την επιλογή των υποψήφιων πρυτάνεων μετά από ψηφοφορία των καθηγητών
επί «λίστας» μεταξύ των 2 ή 3 πρώτων που θα προκύψουν από διεθνή διαγωνισμό.«Η μεγαλύτερη πρόκληση για την εποχή μας αλλά και το νομοσχέδιο είναι να επιτευχθεί
η μεγαλύτερη δυνατή συναίνεση» είπε η κυρία Διαμαντοπούλου. Αποτέλεσμα της
συναίνεσης που επετεύχθη ήταν να αποσύρει ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ., Γ. Καρατζαφέρης
το αίτημα του για διενέργεια ονομαστικής ψηφοφορίας επί της αρχής του νομοσχεδίου.Τηλεφωνική επικοινωνία Παπανδρέου - Σαμαρά


Το μεσημέρι, μετά από πρωτοβουλία του πρωθυπουργού, υπήρξε τηλεφωνική επικοινωνία
με τον πρόεδρο της ΝΔ, παρουσία της Άννας Διαμαντοπούλου.

Στην επικοινωνία αυτή, όπως ανέφεραν πηγές της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς
επανέλαβε τις προϋποθέσεις, προκειμένου να υπερψηφίσει επί της αρχής το νομοσχέδιο,
οι οποίες
ήταν
η απόλυτη κατάργηση του ασύλου και η εκλογή του πρύτανη από το συμβούλιο του
Πανεπιστημίου.
http://www.real.gr

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΟΥΝ
             ΜΑΣ ΠΟΥΛΆΝΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΟΙ              

                                     ΓΕΡΜΑΝΟΙ   Μα είναι δυνατόν να πιστέψει  ένας λογικός και έντιμος Έλληνας ότι οι Γερμανοί έρχονται σήμερα, να μας βοηθήσουν κάνοντας επενδύσεις βασικά στις ΑΠΕ που θα πληρώσουμε με το ζόρι εμείς.
Χρησιμοποιούν το υπηρετικό προσωπικό που διαθέτουν πλέον στη Ελλάδα,ετοιμάζουν τα ''ψητα''για να τρώει η χώρα τους  και χρεώνουν σε εμάς και τα παιδιά μας τον λογαριασμό.
Βεβαίως και επικροτούμε την έξυπνη πρόταση δημιουργίας ''Πρασινου ομολογου'' από      http://archaeopteryxgr.blogspot.com/            το όποιο θα χρηματοδοτείται με collateral τα σίγουρα και εγγυημένα κέρδη  της             '' Πράσινης αναπτυξης'' των αιολικών αλλά και των φωτοβολταϊκών  ''παρκων''.
''Ιδου πεδίον δόξης λαμπρον'' κε Πρωθυπουργέ .
Εσείς μας βεβαιώνετε τόσα χρόνια ότι ο δρόμος είναι ένας και σίγουρος.'' Πράσινη Ανάπτυξη''.
Εσείς και οι ομονοουντες σας μας λέτε ότι τα αιολικά και φωτοβολταικα''παρκα'' δίνουν σίγουρα και εγγυημένα κέρδη.
Αρα τα τόσα δις που έχουν ''επενδυθει'' στις ΑΠΕ μέχρι σήμερα στην Ελλάδα,  αποδίδουν τεράστια κέρδη .''Πρασινο ομολογο''. Η λύση στο πρόβλημά μας.
Γιατί το ζητάτε από την Μερκελ και την ΕΕ και δεν το ξεκινάτε σιγά-σιγά.
                                                                                                                                 SAGINI


Αθήνα
Επενδύσεις σε Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, με έμφαση στα φωτοβολταϊκά, διαχείριση απορριμμάτων, υποδομές, τουρισμός και ευρυζωνικά δίκτυα, είναι οι πέντε βασικοί τομείς που θα βρεθούν στην ατζέντα των συναντήσεων που θα έχουν την Πέμπτη στην Αθήνα ο Γερμανός υφυπουργός Οικονομίας, Στέφαν Κάπφερερ, με τους υπουργούς Ανάπτυξης Μ. Χρυσοχοΐδη, Οικονομικών Ευ. Βενιζέλο και Περιβάλλοντος Γ. Παπακωσταντίνου.

Ο κ. Κάπφερερ θα συνοδεύεται από τον γενικό διευθυντή του γερμανικού συνδέσμου επιχειρήσεων (BDI) Μ. Κέρμπερ και τον πρόεδρο της γερμανικής κρατικής επενδυτικής τράπεζας KFW, Κ. Φούνκε.

Σκοπός της επίσκεψης είναι να προετοιμασθεί το έδαφος για την επίσκεψη στις αρχές Οκτωβρίου του Γερμανού υπουργού Οικονομίας Φίλιπ Ρέσλερ, που θα ηγηθεί πολυάριθμης επιχειρηματικής αποστολής, με θέμα την προώθηση επενδύσεων στην Ελλάδα.

Ο κ. Παπακωνστανίνου δηλώνει ότι σύντομα θα είναι σε θέση να παρουσιάσει τόσο προς το Βερολίνο όσο και προς την Κομισιόν ένα συγκεκριμένο σχέδιο δράσης για το είδος των προτεινόμενων επενδύσεων και τη χρηματοδότησή τους.

Το υπό κατάρτιση σχέδιο, σύμφωνα με ''Τα Νέα'', που θα συζητηθεί και στη συνάντηση, θα προβλέπει από δίκτυα για τη μεταφορά ηλιακής ενέργειας στις βορειοευρωπαϊκές αγορές μέχρι επενδύσεις γερμανικών και άλλων ευρωπαϊκών ομίλων στη χώρα για την κατασκευή φωτοβολταϊκών και ηλιοθερμικών πάρκων, καθώς και εργοστασίων παρασκευής πάνελ ή άλλου συναφούς εξοπλισμού με προορισμό όχι μόνο την ελληνική, αλλά την ευρύτερη αγορά της ΕΕ και της ΝΑ Μεσογείου.

Ο βασικός λόγος που οι Γερμανοί ενδιαφέρονται, σχετίζεται με την ανάγκη αναπλήρωσης της τροφοδοσίας τους σε ηλεκτρισμό από άλλες εναλλακτικές πηγές, αφού μέχρι και το 2022 έχουν πάρει την απόφαση να έχουν απεξαρτηθεί εντελώς από τα πυρηνικά.

Τον ρόλο να διερευνήσει τις δυνατότητες της ελληνογερμανικής συνεργασίας, μεταφέροντας παράλληλα τις επενδυτικές προθέσεις των επιχειρηματιών της χώρας του στους εκπροσώπους των ελλήνων βιομηχάνων, έχει αναλάβει το στέλεχος του γερμανικού ΣΕΒ Μ. Κέρμπερ, που θα συναντηθεί και με τον πρόεδρο του ΣΕΒ Δ. Δασκαλόπουλο.

Τη λίστα των προς συζήτηση θεμάτων συμπληρώνει και η πρόθεση των Γερμανών να αναμειχθούν, καταρχήν μέσω της παροχής τεχνογνωσίας στη δημιουργία της ελληνικής επενδυτικής τράπεζας, που εδώ και καιρό έχει εξαγγείλει ο κ. Χρυσοχοΐδης.

Απ' αυτή την άποψη δεν είναι τυχαίο ότι τον Γερμανό υφυπουργό συνοδεύει ο επικεφαλής της τράπεζας KFW, που εξειδικεύεται μεταξύ άλλων σε χρηματοδοτήσεις μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων στον τομέα της πράσινης ενέργειας.
Newsroom ΔΟΛ