Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2011

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ..............ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ
«Η δυσωδία της πνευματικής διαφθοράς είναι ακατανίκητη"


Επιστήμονες της διακυβερνητικής του ΟΗΕ για το κλίμα ( IPCC) , συνωμοτούν με κυβερνητικούς αξιωματούχους για να κρύψει η έρευνα τους , ότι δεν ταίριαζε με αποκαλύψεις για την υπερθέρμανση του πλανήτη .

The University of East Anglia, where most of the emails originated - none of the newly released emails appear to be post 2009, but clarify the extent of government involvement in the scandal
Το Πανεπιστήμιο του East Anglia, όπου τα περισσότερα από τα emails προήλθαν - Κανένα από τα πρόσφατα ηλεκτρονικά μηνύματα που κυκλοφόρησαν δεν φαίνεται να είναι μετά το 2009, αλλά αποσαφηνίζουν την έκταση της κυβερνητικής συμμετοχής στο σκάνδαλο "

Στα 5000 emails που διέρρευσαν στο διαδίκτυο, από το πανεπιστήμιο East Anglia ( UEA ), αποκαλύπτεται ότι επιστήμονες διαγράφουν ενδείξεις οι οποίες δημιουργούν αμφιβολίες για τους ισχυρισμούς οτι η κλιματική αλλαγή είναι  ανθρωπογενής.

Το DER SPIEGEL επιβεβαιώνει εδώ http://notrickszone.com/ ,την αυθεντικότητα των τελευταίων e-mails.

Υπενθυμίζεται οτι το 2009 διέρρευσαν και πάλι αναλόγου περιεχομένου, e-mails απο το UEA όταν χακερς κατόρθωσαν να διεισδύσουν στα αρχεία των υπολογιστών των ερευνητών κλιματικων επιστημόνων.
Οι ειδικοί ενεργουσαν , κάτω από τις διαταγές των ΗΠΑ και του Ηνωμένου Βασιλείου για να καταλήξουν σε ένα «ισχυρό μήνυμα».

Οι επικριτές ισχυρίζονται: «Η δυσωδία της πνευματικής διαφθοράς είναι ακατανίκητη".

Επιστήμονας ρωτά, «Τι γίνεται στην περίπτωση που διαπιστώσουν ότι η κλιματική αλλαγή είναι μια φυσική διακύμανση; Θα μας σκοτώσουν όλους »

Περισσότερα από 5.000 έγγραφα που έχουν διαρρεύσει on line,  είναι η αλληλογραφία των επιστημόνων του κλίματος στο Πανεπιστήμιο της East Anglia οι οποίοι ειχαν στο παρελθόν κατηγορηθεί για «μασάζ» στα στοιχεία της ανθρωπογενούς αλλαγής του κλίματος.
Μετά από το αρχικό σκάνδαλο , «Climategate» με τα emails του 2009, με το νέο πακέτο φαίνεται να κάνουν συστηματική καταστολή των αποδεικτικών στοιχείων, ακόμη και δημοσίευση εκθέσεων που οι επιστήμονες ήξεραν ότι βασίζονταν σε λανθασμένη προσέγγιση.


Και όχι μόνο τα e-mails δίνουν μια εικόνα για τον χειρισμό των δεδομένων απο επιστήμονες, αλλά και κυβερνητικοί υπάλληλοι του Τμήματος Περιβάλλοντος, Τροφίμων και Αγροτικών Υποθέσεων (DEFRA) εμπλέκονται επίσης.

Ένα μήνυμα που προερχόταν από μέλος του προσωπικού Defra , προέτρεπε τους συναδέλφους που εργάζονται στον τομέα της επιστήμης της κλιματικής να δώσουν ένα κυβερνητικό «ισχυρό μήνυμα».


Τα e-mailς δίνουν μια σαφή εικόνα των επιστημόνων για επιλεκτική χρήση στοιχείων, καθώς και τη συνεννόηση με τους πολιτικούς για κακή χρήση επιστημονικών πληροφοριών.

Ο "Humphrey", εργαζομενος στη Defra, γράφει: «Δεν μπορώ να υπερεκτιμήσω το τεράστιο πολιτικό ενδιαφέρον για το πρόγραμμα, σαν ένα μήνυμα που η κυβέρνηση μπορεί να δώσει για την κλιματική αλλαγή, για να τους βοηθήσει να πουν το παραμύθι τους.
«Θέλουν το παραμύθι τους να είναι πολύ ισχυρό και δεν θέλουν να φανούν ανόητοι».

Ο καθηγητής Φιλ Τζόουνς (IPCC ), διευθυντής της Ερευνητικής Μονάδας Κλιματικής στο κέντρο της υπόθεσης, δήλωσε ότι τα ευρήματα της ομάδας αντέχουν σε περαιτέρω εξέταση.

Professor Phil Jones, Director of the Climatic Research Unit, appears before the Science and Technology Committee after the last dump of leaked climate-change emails

Ο καθηγητής Φιλ Τζόουνς, διευθυντής της Μονάδας Κλιματικής Έρευνας, εμφανίζεται ενώπιον της Επιτροπής Επιστήμης και Τεχνολογίας μετά την τελευταία διαρροή e-mailς για την κλιματική αλλαγή .


Ωστόσο, σε ένα από τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που πρόσφατα κυκλοφόρησαν , και γράφτηκε από τον καθηγητή Φιλ Τζοουνς - ο οποίος εργάζεται με τα Ηνωμένα Έθνη Διακυβερνητική Επιτροπή για την Αλλαγή του Κλίματος (IPCC) - δήλωσε: ''Κάθε έργο που έχουμε κάνει στο παρελθόν γίνεται με τις ερευνητικές επιχορηγήσεις  που παίρνουμε - και πρέπει να είναι καλά κρυμμένο.
''Έχω συζητήσει με τον κύριο χρηματοδότη (ΗΠΑ Υπουργείο Ενέργειας) στο παρελθόν και είναι ευχαριστημένοι που δεν απελευθερώνουμε τα γνήσια δεδομένα του ερευνητικού μας κέντρου''.

Σε μια άλλο του e-mail , έγραψε: ''Έχω πει ότι η Διακυβερνητική Επιτροπή για την Κλιματική Αλλαγή η IPCC,  είναι πάνω από εθνικές πρακτικες ελεύθερης πληροφόρησης.
«Ένας τρόπος για να καλύψεται τον εαυτό σας και όλους όσους εργάζονται στον AR5 θα ήταν να διαγράφετε όλα τα μηνύματα στο τέλος της διαδικασίας."
Άλλοι επιστήμονες είναι σαφώς εναντίον μιας τέτοιας πολιτικής, αλλά μερικοί φάνηκαν χαρούμενοι που συνωμοτούν με απόκρυψη και καταστροφή των αποδεικτικών στοιχείων.
Ένα νευρικός επιστήμονας έγραψε: «Ο αριθμός που στείλατε είναι πολύ παραπλανητικός».

«Πιστεύω επίσης ότι η χειραγώγηση της επιστήμης θέτει ένα πολιτικό ζήτημα σε αυτό που για το καλό όλων μας ,μπορεί να μην είναι πάρα πολύ έξυπνο, μακροπρόθεσμα,» έγραψε ένας άλλος.
Ο κύριος συγγραφέας μιας από τις εκθέσεις, ο Jonathan Overpeck, έγραψε, «Το κόλπο μπορεί να είναι να αποφασίσετε σχετικά με το κύριο μήνυμα και να το χρησιμοποιήσετε για την καθοδήγηση του τι συμπεριλαμβάνεται και τι θα μείνει έξω."
Andrew Orlwowski, απο το επιστημονικό σαιτ ''The Register's ''  του Ηνωμένου Βασιλείου απαντώντας στα σχόλια σε ένα email που λέει, «Τι γίνεται στην περίπτωση που η αλλαγή του κλίματος καταλήξει να είναι μια φυσική διακύμανση; Θα μας σκοτώσουν όλους »

«Η δυσωδία της πνευματικής διαφθοράς είναι ακατανίκητη."

Ο Clive Crook, ένας σχολιαστής για τον Ατλαντικό, ο οποίος περιέγραψε τις προηγούμενες έρευνες για τις διαροες σχετικά με το Climategate e-mail ως «αναποτελεσματικες» είπε: «Το κλειστό πνεύμα αυτών των δήθεν επιστημονων, και η προθυμία τους να κανουν τα παντα για να υπερασπιστουν ένα προκαθορισμένο μήνυμα, προκαλεί έκπληξη ακόμα και για μένα.

«Η δυσωδία της πνευματικής διαφθοράς είναι ακατανίκητη."

Υπάρχει και άλλη αλληλογραφία από επιστήμονες,  όπως ο καθηγητής Michael Mann, διευθυντής του γήινου συστήματος στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών στο Penn State University, μερικά από τα οποία έχουν ξεχωριστή αίσθηση για τις κολοτουμπες  του καθηγητή.
     Η απελευθέρωση των πληροφοριών και οι διαρροές για το «Climategate» απο το hacking των ιδιωτικών e-mailς πριν από δύο χρόνια , πριν από τις κρίσιμες συνομιλίες για το κλίμα στην Κοπεγχάγη αναφέρεται σε τρόπους για να «κρύψουν την αδυναμία τεκμηρίωσης» της υπερθέρμανσης του πλανήτη.
Σε μια σειρά από ανεξάρτητες αξιολογήσεις για την απρέπεια των ερευνητών του East Anglia, αυτοί τους απάντησαν ότι είναι πάρα πολύ μυστικοπαθείς.

Η σημερινή διαρροή μπορεί επίσης να έχει προγραμματιστεί για να διακόψει την επόμενη σύνοδο της Διακυβερνητικής Επιτροπής του ΟΗΕ για την Κλιματική Αλλαγή την ερχόμενη εβδομάδα στη Νότια Αφρική.
Η νέα διαρροή email συνοδεύεται από ένα αρχείο κειμένου με το οποίο διαμαρτύρονται για το τεράστιο βάρος των 36 δισεκατομμυρίων δολαρίων για την καταπολέμηση της υπερθέρμανσης από την «πράσινη» ενέργεια -αλλά και προβολή των θανάτων από τη φτώχειαΤα μηνύματα έχουν κυκλοφορήσει με μορφή προσεκτικής «επιλογής» για να μην δείξουν προκατάληψη,  ότι οι επιστήμονες είχαν ακολουθησει μια συγκεκριμένη ατζέντα για την έρευνα τους.

Τα ηλεκτρονικά μηνύματα στάλθηκαν σε ένα ρωσικό διακομιστή - Sinwt.ru - ως downloadable αρχείο ZIP σε μια προφανή προσπάθεια να προκαλέσουν διαταραχή πριν από την διάσκεψη για την αλλαγή του κλίματος την επόμενη εβδομάδα στο Ντέρμπαν.

Γρήγορα αναρτήθηκαν στα blogs των σκεπτικιστών της κλιματικής αλλαγής, όπως το '' The Air Vent''.

Η αποδέσμευση των δεδομένων συνοδεύτηκε από ενα «δελτίο τύπου», με τη μορφή ενός αρχείου readme, το οποίο έλεγε,

«Πάνω από 2,5 δισεκατομμύρια άνθρωποι ζουν με λιγότερο από 2 δολάρια την ημέρα."
«Η φτώχεια είναι μια ποινή θανάτου. Ομως τα Έθνη πρέπει να επενδύσουν $ 37 τρισεκατομμύρια στις ενεργειακές τεχνολογίες μέχρι το 2030 για τη σταθεροποίηση των εκπομπών αερίων θερμοκηπίου σε βιώσιμα επίπεδα. "
«Οι σημερινές αποφάσεις θα πρέπει να βασίζονται σε όλες τις πληροφορίες που μπορούμε να πάρουμε, όχι κρύβοντας τα στοιχεία για την υπερθέρμανση του πλανήτη».

Το αρχείο περιέχει επίσης περισσότερα από 200.000 άλλα ηλεκτρονικά μηνύματα, τα οποία είναι κρυπτογραφημένα, και δεν υπάρχει κωδικός πρόσβασης.
Προφανώς, αυτό είναι για την προστασία των προσώπων που εμπλέκονται - ή απλώς επειδή το υλικό δεν είναι τόσο αντιφατικό ή είναι βαρετό και δεν αξίζει την απελευθέρωση.
NASA thermal satellite image showing the world's arctic surface temperature trends: Today's emails appear to show scientists interested in painting a particular picture of such trends - but the information is not new
Η θερμική δορυφορική εικόνα της NASA που δείχνει επιφανειακή θερμοκρασία στην αρκτική :
Στα σημερινα e-mail δείχνουν οτι οι επιστήμονες ενδιαφέρονται για τη ζωγραφική των συγκεκριμένων εικόνων .Δεν είναι ακόμα σαφές τι αποτέλεσμα - ή συνδυασμό αποτελεσμάτων - προκαλεί η σημερινή αύξηση της θερμοκρασίας της ατμόσφαιρας, που αυξήθηκε περίπου ένα βαθμό Κελσίου τα τελευταία 50 χρόνια.Ο καθηγητής Mann, μιλώντας στην Guardian, χαρακτήρισε την διαρροή των μειλς ως «πραγματικά θλιβερό».
Γίνεται Αστυνομική έρευνα.

πηγη,Η σύνοδος  για την ''κλιματικη αλλαγη'' άρχισε χθές στο Ντερμπαν της Νοτίου Αφρικής.
Αποτελεί την συνέχεια της αποτυχημένης  συνόδου της Κοπεγχαγης που εγινε το 2009.
Οι συμμετέχοντες θα προσπαθήσουν να θέσουν νέους στόχους , που υποτίθεται οτι θα περιορίσουν την ''κλιματικη αλλαγη'' αλλά στην πράξη θα φέρουν πολλά δις και πάλι στα ταμεία των ισχυρών  της συνοδου και τα οποία θα πληρώσουν οι υπόλοιποι.
Βασικός λόγος για την αποτυχία της Κοπεγχάγη ηταν η διαρροή αλληλογραφίας επιστημόνων που εργάζονται κατ εντολή για να τεκμηριώσουν την ύπαρξη της ανυπαρκτης κλιματικής αλλαγής.
Αποδείχτηκε  ότι αυτοί κάνουν συνειδητή αλλοίωση των μετρήσεων και ανακοινώνουν πλαστά στοιχεία,έτσι δε , μπορούν τα αφεντικά τους να τζιραρουν τρισεκατομμύρια με το μεγάλο κόλπο της δήθεν επερχόμενης καταστροφής του πλανήτη,η οποία πρέπει να αντιμετωπιστεί με κάθε θυσία από όλους τους λαους.
Βεβαια στο παιχνιδι τους δεν συμετεχει πια η Ρωσια η Κινα η Ινδια και η Αμερικη.
Στο Ντερμπαν πηγε και ο δικος μας σωτηρας ο Παπακωνσταντινου μας με την ακολουθια του.
Αποτελεσματα σε μια εβδομαδα.
                                                                                                               SAGINI