Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2012

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ..... ...Hellas Power και Energa ----- ΔΕΗ


ΑΝΑΜΈΝΟΝΤΑΙ  ΣΥΛΛΉΨΕΙΣ   ?


Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, την οποία ανέλαβε η εισαγγελέας Πόπη Παπανδρέου, διέταξε, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η προϊσταμένη της εισαγγελίας πρωτοδικών Ελένη Ράικου με αφορμή πόρισμα του επικεφαλής εισαγγελέα της Αρχής νομιμοποίησης εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα Παναγιώτη Νικολούδη σχετικά με υπόθεση που αφορά συμβάσεις προμήθειας ηλεκτρικού ρεύματος των ΔΕΣΜΗΕ-ΡΑΕ με τις εταιρίες Hellas Power και Energa.

Σύμφωνα με το πόρισμα, οι δύο εταιρίες εισέπρατταν το τίμημα για την παροχή ηλεκτρικού ρεύματος και αντί να το αποδίδουν στη ΔΕΗ τα χρήματα κατέληγαν σε τραπεζικούς λογαριασμούς στην........... Ελβετία.

Το συνολικό ποσό εμφανίζεται να ξεπερνά τα 120 εκατ. ευρώ και ήδη η αρχή για το ξέπλυμα βρώμικου χρήματος έχει δεσμεύσει τους επίμαχους τραπεζικούς λογαριασμούς.



                                                                                                              


        Μάλλον έχουν ήδη καθυστερήσει οι συλλήψεις των στελεχών των δυο εταιρειών Hellas Power και Energa.    Όταν κόβουν το ρευμα σε καταναλωτές επειδη δεν πλήρωσαν το χαράτσι , θα έπρεπε ηδη απο την πρωτη στιγμη να βρίσκονται στη φυλακή οι υπεύθυνοι των δυο εταιρειών αλλα και κάποιοι απο τον ΔΕΣΜΗΕ και την ΡΑΕ που τόσο καιρό άφησαν το χρέος να φτάσει στα  120 εκατομ, ευρω.
 Ευθύνες εχει και το ΥΠΕΚΑ του Παπακ   κκ   Εισαγγελείς.
                                                                                                                              SAGINI



1 σχόλιο:

  1. Για αλλη μια φορά θα γλυτωσουν οι κλεφτες και θα πληρώσει ο λαός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ