Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ......ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΑΣ ?




1.  Διαβάζουμε στα σημερινά ''ΤΑ ΝΕΑ''
Κύκλωμα λαθρεμπορίας υγρών καυσίμων στη Βόρεια Ελλάδα, που εφοδίαζε εκατοντάδες φορτηγά τουρκικών και βουλγαρικών εταιρειών και αποκόμιζε κέρδη εκατ. ευρώ, εξάρθρωσαν υπηρεσίες του ΣΔΟΕ.
Πουθενά δεν αναφέρει το δημοσίευμα τα ονόματα των λαθρεμπόρων - φοροφυγάδων που συνελήφθησαν αν και πρόκειται για κακουργήματα.
Έτσι οι κακοποιοί αυτοί μέχρι να δικαστούν (....ζήσε Μάη κλπ  κλπ ) ,ανενόχλητοι θα μπορούν να επιβιώνουν ανάμεσα μας, χωρίς να τους γνωρίζουμε.

2.    Διαβάζουμε στα σημερινά ''ΤΑ ΝΕΑ''
Το ποσό των 689.950 ευρώ υπεξαίρεσε από την οικονομική διαχείριση της 112 Πτέρυγας Μάχης στην Ελευσίνα 39χρονος μόνιμος αρχισμηνίας, ο οποίος ήταν αρμόδιος διαχειριστής των φύλλων πορείας των αξιωματικών της μονάδας. Το έλλειμμα διαπιστώθηκε στις 14 Φεβρουαρίου, όταν έγινε έλεγχος από την προϊσταμένη υπηρεσία.
 Και αυτό το δημοσίευμα πουθενά δεν αναφέρει το ονοματεπώνυμο του κακοποιού αρχισμηνία της Πολεμικής Αεροπορίας που κατηγορείται για κακουργήματα  και θα κυκλοφορεί ανάμεσά μας μέχρι να δικαστεί (..........ζήσε Μάη κλπ    κλπ )


 3.      Διαβάζουμε  στα σημερινά  ''ΤΑ ΝΕΑ''
Ποινική δίωξη για τρεις κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος άσκησε η εισαγγελέας Πρωτοδικών Πόπη Παπανδρέου, σε βάρος 11  ατόμων που εμπλέκονται στην υπόθεση των δύο εταιρειών παρόχων ηλεκτρικού ρεύματος, Hellas Power και Energa.

Η δίωξη αφορά τα κακουργήματα της υπεξαίρεσης σε βάρος του Δημοσίου από κοινού, απιστίας στην υπηρεσία, κατηγορίες σε συνδυασμό με τις επιβαρυντικές περιστάσεις του νόμου περί καταχραστών του Δημοσίου, καθώς και για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομη δραστηριότητα.

Οι κατηγορίες απαγγέλθηκαν σε βάρος προσώπων τόσο των εταιρειών Energa και Hellas Power όσο και μελών του ΔΕΣΜΗΕ, ενώ η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο για τα επτά μέλη της ΡΑΕ που στο πλαίσιο της προκαταρκτικής είχαν κληθεί ως ύποπτοι. 

 Πουθενά δεν αναφέρονται στο δημοσίευμα τα ονόματα των 11 κακοποιών κατηγορουμένων για σοβαρά κακουργήματα.
Όλοι τους θα κυκλοφορούν ανάμεσα μας μέχρι να δικαστούν και να καταδικαστούν οριστικά (....ζήσε Μάη  κλπ   κλπ  ) από την Ελληνική Δικαιοσύνη.


 4.   Διαβάζουμε στα σημερινά ''ΤΑ ΝΕΑ''
Ο υπουργός Δικαιοσύνης Μιλτιάδης Παπαϊωάννου διαβεβαίωσε ότι θα προβεί σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες ώστε να γνωστοποιηθεί το όνομα του βουλευτή που μετέφερε σε τράπεζα του εξωτερικού ένα εκατ. ευρώ. 
Αν δεν απαντήσει ο ίδιος ο βουλευτής, τότε θα κληθεί να δημοσιοποιήσει το όνομά του ο πρόεδρος της Αρμόδιας Αρχής. Και αν τον δεσμεύει το απόρρητο, τότε θα παρέμβει ο ίδιος ο υπουργός, είπε στη Βουλή ο κ. Παπαϊωάννου.

Το όνομα του  βουλευτή θα γίνει σύντομα γνωστό.
Η διαφορά με τους παραπάνω κακοποιούς είναι ότι αυτός θα δικαστεί και θα καταδικαστεί σύντομα από εμάς , αλλά μόνο στην δική μας συνείδηση και όχι από την  Ελληνική Δικαιοσύνη.


                                                                                                                                SAGINI


ΥΓ.  Η  επιλογή της συγκεκριμένης εφημερίδας έγινε τυχαία.



http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4697086

 http://www.tanea.gr/ellada/article/?aid=4696888

 http://www.tanea.gr/oikonomia/article/?aid=4696881

http://www.tanea.gr/latestnews/article/?aid=4696683


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ