Πέμπτη 1 Μαρτίου 2012

Αθώος ο γιατρός !!!!!.

 

 Από  επιστολή που πήραμε σήμερα 18-2-2014 από τον αναφερόμενο και  στα παρακάτω δημοσιεύματα γιατρό, διαγράφουμε ,από ηθική υποχρέωση προς τον ίδιο,την σχετική μας ανάρτηση μας διότι όπως ο ίδιος μας διαβεβαιώνει με  την υπ’ αρίθμ. 2991 / 2013 ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών ,αθωώθηκε οριστικά.






4 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Αθήνα 18.02.2014




    ΠΡΟΣ:
    Τους υπεύθυνους του ιστότοπου με το διαδικτυακό όνομα http://sagini3.blogspot.gr/2012/03/blog-post.html

    Μετά από μία εντελώς αβάσιμη μήνυση του υιού κάποιου πελάτη μου ασκήθηκε σε βάρος μου ποινική δίωξη για παθητική δωροδοκία κατ’ εξακολούθηση.
    Ήδη, με την υπ’ αρίθμ. 2991 / 2013 ομόφωνη απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Πλημμελημάτων Αθηνών (και με τη σύμφωνη γνώμη του Εισαγγελέα της έδρας) κηρύχθηκα αθώος της πιο πάνω κατηγορίας που μου αποδόθηκε , διότι το Δικαστήριο έκρινε ότι δεν στοιχειοθετείτε υποκειμενικά και αντικειμενικά η κατηγορία αυτή.
    Παρά την ως άνω, αμετάκλητη πλέον, απαλλαγή μου με έκπληξη διαπίστωσα ότι εξακολουθείτε να διατηρείτε αναρτημένο στην ιστοσελίδα σας ένα δημοσίευμα, με ημερομηνία 01-3-2012, με το οποίο αναληθώς ισχυρίζεσθε ότι απαίτησα χρήματα από τους συγγενείς του ασθενούς μου και γενικά ότι τέλεσα την πράξη της δωροδοκίας που μου απέδωσε ο μηνυτής.
    Η πράξη σας αυτή , με την οποία κατ΄ εξακολούθηση διοχετεύετε στο αναγνωστικό σας κοινό γεγονότα αναληθή ως αληθή , εν γνώσει της αναλήθειάς τους , αφού σε άλλες ιστοσελίδες αναγράφεται ότι έχω απαλλαγεί από την παραπάνω κατηγορία , συνιστά πρωτίστως συκοφαντική δυσφήμηση διά του τύπου. Με την πράξη σας αυτή προσβάλλεται βάναυσα η προσωπικότητα μου ως ανθρώπου και επιστήμονα στο συγγενικό , φιλικό και επαγγελματικό μου περιβάλλον.
    Επίσης , η ανάρτηση του επίμαχου δημοσιεύματος στην ιστοσελίδα σας και η διατήρησή του για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα , παρά την αμετάκλητη απαλλαγή μου από την κατηγορία της παθητικής δωροδοκίας, παραβιάζει τα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα μου τα «σχετικά με ποινικές διώξεις»(άρθρο 2 περ.β του Ν.2472/1997 « Προστασία του ατόμου από την επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα»), τα οποία χωρίς δικαίωμα ανακοινώσατε διά του ηλεκτρονικού τύπου στο αναγνωστικό κοινό, καθιστώντας τα, κατ’ αυτόν τον τρόπο , προσιτά σε πρόσωπα μη δικαιούμενα προς τούτο .
    Κατόπιν όλων αυτών απαιτώ να αφαιρέσετε – καταστρέψετε το επίδικο δημοσίευμα από το διαδικτυακό σας τόπο εντός προθεσμίας πέντε (5) ημερών από της λήψεως της παρούσας .
    Διαφορετικά , σας πληροφορώ ότι θα στραφώ εναντίον σας δικαστικά προς αποκατάσταση της ηθικής βλάβης που υπέστην από τις παραπάνω παράνομες και υπαίτιες πράξεις σας.



    Χρήστος Βερύκοκος
    Επίκουρος Καθηγητής της Αγγειοχειρουργικής
    στο Πανεπιστήμιο Αθηνών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ