Κυριακή, 4 Μαρτίου 2012

DONALD TRAMP

 
 
ΝΤ. ΤΡΑΜΠ

Κήρυξε πόλεμο στα αιολικά πάρκα

Με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του σκοπεύει να αντισταθεί στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην ακτή Αμπερντινσάιρ στη Σκοτία ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ, αφού σε αυτό το πανέμορφο τοπίο λειτουργεί το γήπεδο του γκολφ του!

Ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ
Ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ

Με κάθε μέσο που έχει στη διάθεσή του σκοπεύει να αντισταθεί στην εγκατάσταση ανεμογεννητριών στην ακτή Αμπερντινσάιρ στη Σκοτία ο δισεκατομμυριούχος Αμερικανός επιχειρηματίας Ντόναλντ Τραμπ, αφού σε αυτό το πανέμορφο τοπίο λειτουργεί το γήπεδο του γκολφ του! Βέβαια, για να μην μπορεί κανείς να πει ότι η απόφαση του Τραμπ να εναντιωθεί σε αυτές τις «άσχημες κτηνωδίες» και τις «φοβερές μηχανές» ελήφθη από καθαρά ίδιον συμφέρον, ο δισεκατομμυριούχος έχει ήδη διαθέσει 12 εκατομμύρια ευρώ για να ξεκινήσει μια καμπάνια ενάντια στις ανεμογεννήτριες και τα αιολικά πάρκα στο σύνολο της Σκοτίας. Βασική γραμμή υπεράσπισης της γραμμής του είναι ότι τα άγρια τοπία της σκοτσέζικης υπαίθρου θα καταστραφούν από την εγκατάσταση ανεμογεννητριών και ο στόχος της εκστρατείας του είναι να «σώσει τη Σκοτία».
Το αιολικό πάρκο στο Αμπερντινσάιρ έχουν αναλάβει να φτιάξουν οι εταιρείες Vattenfall, Technip και Aberdeen Renewable Energy Corp. και η συνολική επένδυση ανέρχεται σε 180 εκατομμύρια ευρώ. Σε σχετική εκδήλωση ενημέρωσης για το αιολικό πάρκο που οργάνωσε το Κοινοτικό Συμβούλιο της περιοχής Κάμερον κοντά στην πόλη Φάιφ, το «παρών» έδωσε ως ομιλητής ο αντιπρόεδρος και νομικός σύμβουλος των εταιρειών του Ντόναλντ Τραμπ, Τζορτζ Σόριαλ, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με ένα μέρος του ακροατηρίου που ήταν υπέρ των ανεμογεννητριών και των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας εν γένει. Επειτα από μερικά λεπτά ομιλίας του γιουχαΐστηκε από αρκετό κόσμο που ήταν στο ακροατήριο, όμως συνέχισε την ομιλία του μετά την απομάκρυνση από τον χώρο της εκδήλωσης όσων ήταν υπέρ των ανανεώσιμων πηγών ενέργειας.
 http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23106&subid=2&pubid=63624769

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ