Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΠΡΑΣΙΝΗ ΑΠΑΤΗ- ΔΩΣΑΝΕ ΣΤΟΝ ΡΕΣΤΗ ΓΙΓΑΝΤΙΑΙΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΣΤΗ ΘΑΛΑΣΣΑ ΤΗΣ ΛΗΜΝΟΥ- ΔΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΑΠΕ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ -ΚΛΕΦΤΕΣ

                                                 

         Οι πρωτοβουλίες των ανίκανων και διεφθαρμένων κυβερνήσεων για ''πρασινη αναπτυξη'' και η συνεχώς  αυξανόμενη χρηση  των πανάκριβων ΑΠΕ ( ανεμογεννητριών και φωτοβολταικων ) κατα την τελευταία  δεκαετία ,  δημιούργησαν ενα ασφυκτικό πλαισιο λειτουργίας στην αγορα ενέργειας.

 Ήταν ένα μεγάλο πάρτι 

  Δυστυχώς συνεχίζεται ακόμα για κάποιους  απατεώνες η ηλίθιους  που το έχουν ονομάσει  ''αναπτυξη ''.
Ενα φαγοπότι για τους μεγαλοεργολαβους ,  (κάποιους άλλους επενδυτές του κ.....ου ) που επιδοτήθηκαν και επιδοτούνται με πολλα εκατομμύρια ευρω γιατι ''παραγουν''  την προβληματική πράσινη ενέργεια ,  κατ εντολή βέβαια της ΕΕ της Γερμανίας και των αχορταγων πολυεθνικων που μας πουλάνε πανάκριβα τα άχρηστα αυτα μηχανήματα .
Στην πραξη βέβαια δεν παραγουν απολυτως τιποτα. Το έχουν αποδείξει χιλιάδες ανεξάρτητες επιστημονικές έρευνες σε ολον τον κοσμο.
Παράγουν...... συνεχώς νεα χρεη  και νεα ελλείμματα που  πληρώνει ο Έλληνας φορολογούμενος.
Παράγουν....... βέβαια  συνεχώς και  νεα δισεπίλυτα η άλυτα προβλήματα ,  στην ενεργειακη πραγματικότητα της πατρίδας μας .

Το ''μεγαλο κολπο'' GROSSO COLPO '' στήθηκε αρχικα  σε ολο τον πλανήτη   , αλλα σιγα σιγα τα περισσότερα κράτη κατάλαβαν την απατη και αποσύρθηκαν  , εφαρμοζοντας εθνικες πολιτικες οπως αυτες επεβληθηκαν απο τις ενεργειακες τους αναγκες και μονο .

Ετσι ειδαμε κρατη σαν τις ΗΠΑ ,την Ρωσια ,την Κινα ,την Ιαπωνια,τον Καναδα,την Ινδια ,την Βραζιλια και τοσα αλλα ,  να αδιαφορουν για την επικινδυνη και πανακριβη πολιτικη του ΟΗΕ και της ΕΕ  της Γερμανιας ,  χαραζοντας δικη τους πορεια στην ενεργεια.

Ειδατε τι εγινε φετος στην αποτυχημενη  συνοδο του ΟΗΕ στο Ριο ντε Τζανειρο .

Εμεινε λοιπον σημερα η ΕΕ της Γερμανίας ''με τον μουτζουρη στο χερι''   ?

 Ναι εμεινε , αλλα έχουν ακόμα  ισχυρα οπλα εναντιον μας οι   ''εταιροι της   ΕΕ '' ,  δηλαδη   της Γερμανιας βασικα.

      H  Geenpeace   το WWF οι ''οικολογοι πρασινοι'', οι πρασινες κυβερνησεις μαριονετες (βλ. ΓΑΠ ,  κ.α  )  και μερικα αλλα τρωκτικα ,  οπως τα  πρασινα ΜΜΕ , ( καναλια τηλεορασης και εφημεριδες ) εχουν αναλαβει να συντηρουν την προπαγανδα  των δηθεν καλων και αναγκαιων για την επιβιωση και το μελλον μας ΑΠΕ , με χορηγους τα πλουσια ''πρασινα ταμεια'' της ΕΕ   και   των πολυεθνικων Siemens , Vestas ,GM, Energon ,Edf, Gamesa  k.a..

 Οι πρασινες κυβερνησεις μαριονετες , βαζουν στα ποστα , πρασινους της εμπιστοσυνης τους οπως ο δηλωμενος πρασινος κος Α.Ζερβος της ΔΕΗ ( μεγαλη δραση στις ΑΠΕ ) και ο καταπρασινος κος Τσιπουριδης της'' ΔΕΗ Ανανεωσιμες''  ( τα ιδια ).

Ετσι κανανε  την  ενεργειακη αγορα  ''κουλουβαχατα''

 Βαζουν χιλιαδες ανεμογεννητριες στα βουνα μας  που απαιτουν νεα θερμικα εργοστασια εφεδρειας για να τις υποστηριζουν ,  καιγοντας το πανακριβο εισαγωμενο φυσικο αεριο.
Απαιτειται νεο ισχυρο αλλα και πανακριβο δικτυο διασυνθεσης και μεταφορας ενεργειας , που διαρκως κατασκευαζεται και επεκτεινει η  ΔΕΗ , για να αντεχει στα πανω κατω των ΑΠΕ .

OFFSHORE  γιγαντιαιο αιολικο ''παρκο'' στην Λημνο

    Ο σημερινος υπουργος οικονομικων κος Ι . Στουρναρας,  σαν π. υπηρεσιακος υπουργος Αναπτυξης ,  εδωσε το Ο Κ  κατασκευης ενος γιγαντιαιου ,  επιδοτουμενου φυσικα,  αιολικου ''παρκου'' , στον ομιλο του κου Ρεστη , το οποιο θα κατασκευαστει μεσα στη θαλασσα της Λημνου και σε αρκετη αποσταση απο την ακτη            (  offshore )  αξιας 2 δις ευρω .
(Τωρα ανοιξε η ορεξη σε πολλους για αιολικα offshore.)
Τα καλωδια και το τεραστιο κοστος  διασυνδεσης  και μεταφορας ρευματος στην Ανατ. Μακεδονια θα πληρωθει φυσικα απο τον Ελληνα φορολογουμενο.!!!!!
Ο ιδιος θα πληρωνει φυσικα και την επιδοτηση ανα MW στο ρευμα του ''παρκου'' για 20-25 χρονια .
Αυτο βεβαια ''ξεχασαν να το αναφερουν ''.
Λεπτομερειες και μεθοδευση εδω..
 http://www.energypress.gr/news/gia-Antigonh-Sth-Lhmno-to-megalytero-aioliko-parko-toy-kosmoy

http://www.energypress.gr/news/Prasino-fws-sthn-RF-Energy-gia-to-3o-megalytero-offshore-ston-kosmo

http://sagini3.blogspot.gr/2012/06/blog-post_13.html

Φτιαξανε νεα επιδοτουμενα εργοστασια εφεδρειας ,   φυσικου αεριου οι ιδιοι εργολαβοι , για να δουλευει το συστημα των ΑΠΕ  . Αμ δε.....
Το αεριο ειναι ακριβο και η ΔΕΠΑ στο κοκκινο.
 Εκλεισε η Μπιρμπιλη λιγνιτικα της ΔΕΗ στην Κοζανη ,  για να δουλευουν πιο  ''αποδοτικα''  τα εργοστασια φυσικου αεριου .
 Οι αγωγοι φυσικου αεριου και οι Γερμανοι  θελουν πελατες.
 Βαζουν χιλιαδες επιδοτουμενα φοτοβολταικα που και αυτα θελουν νεα  δικτυα αλλα και εργοστασια εφεδρειας .

Φαυλος κυκλος

Και το χειροτερο .  Κινδυνευουμε να παθουμε μπλακ-αουτ .
 Με τιμες του ρευματος ........... στα ουρανια.
Κοστολογια ?
Κρατηθειτε ...
35     Ευρω η Μεγαβατωρα  της ΔΕΗ  του λιγνητη .
85     Ευρω η Μεγαβατωρα  της ανεμογεννητριας του Κοπελουζομυτηλιναιοπεριστερορεστη
300   Ευρω η Μεγαβατωρα του φωτοβολταικου  συλλεκτη.

Απο τα τρια βεβαια διαλεγουμε τον αερα και τον ηλιο και οχι τον ''βρωμολιγνιτη'' της ΔΕΗ.
Πανω απο ολα ειμαστε οικολογοι !!!!!   ...... και πολυ συμφεροντολογοι !!!!!

Χωρια η ολικη καταστροφη του περιβαλοντος,  η υποβαθμιση της αξιας της γης τα προβληματα υγειας     και τοσα αλλα για τα οποια οι παραπανω ''οικολογοι αγωνιστες'' κανουν την παπια .

Εφτασε ομως η ωρα που  δυστυχως  χρεωκοπησαμε.
Το κρατος δεν πληρωνει πια τις υποχρεωσεις του ,  αρα δεν πληρωνει και τις επιδοτησεις που παιρνουν  ολοι οι Απετζηδες .
Στην ΕΕ βεβαια πολλα κρατη εχουν ξυπνησει απο καιρο και εχουν κοψει η εχουν περιορισει τις επιδοτησεις ,  αφου τα ταμεια αδειαζουν   και εκει .
Συντομα η αναγκη και η ελλειψη χρηματων θα αναγκασει την σημερινη  Ελληνικη  κυβερνηση στο κοψιμο των επιδοτησεων και ας φωναζουν οι Απετζηδες .
Φαγανε πολλα τοσα χρονια απο τους Ελληνες καταναλωτες.

 Ομως τωρα βγηκαν τα μαχαιρια

Αρχισε ο πολεμος μεταξυ τους .
Οπου φτωχεια και γκρινια .
Φωτοβολταιικοι εναντιον  αιολικων  και τουμπαλιν . Ολοι εναντιον των Αεριαδων που παιρνουν ακομα χιλιαδες ευρω   αλλα  μαλλον ............αντικανονικα .

Ολοι εναντιον του ανικανου κρατους που μεσω του ΥΠΕΚΑ παντα  κανει λαθος παιχνιδι.

Ολοι αυτοι εναντιον της ΔΕΗ που  ειναι οπως λενε μονοπωλειο ,  αλλα ενιοτε κανει πλατες στους ιδιωτες του φυσικου αεριου κλεινοντας τα δικα της εργοστασια που λειτουργουν επισης με Φυσικο αεριο.
Ξεχνανε οτι η ΔΕΗ αγοραζει απο αυτους ακριβα και πουλαει φθηνα  για να βοηθησει την κυβερνητικη επιταγη αναπτυξης των ΑΠΕ και της πρασινης ενεργειας .
Ναι για τετοια πραγματα  μιλαμε .

 Αγαπητοι φιλοι καντε τον κοπο να διαβασετε το παρακατω κειμενο-καταγγελία του ΣΠΕΦ .
Θα μαθετε πολλα και ακρως ενδιαφεροντα  ...
 
http://www.energypress.gr/news/SPEF:-Sta-50-ekat.-eyrw-h-epidothsh-twn-monadwn-fysikoy-aerioy



Θρασος .Μας κλεβουν ασυστολα !!!!!!


..............''Έτσι η ενέργεια που υποκαθιστούν οι μονάδες φυσικού αερίου πληρώνεται πολύ ακριβότερα από τον διαχειριστή   στα 100 ευρώ / MWh      συγκρινόμενη με την λιγνιτική που ορθολογικά έπρεπε να είναι προτιμητέα ως φθηνότερη και θα πληρωνόταν στα 40 ευρώ / MWh στα πλαίσια της ΟΤΣ''.
Ιουνιος 2012     
                                                                                   



ΕΛΠΙΔΑ ΜΑΣ Η  ΔΗΜΟΣΙΑ ΑΚΟΜΑ  ΔΕΗ

        Μη στεναχωριεστε κκ των ΑΠΕ  ( φωτοβολταικοι και αιολικοι ) γιατί θα σας κοπούν σύντομα  οι κρατικές επιδοτησεις και οι ταρίφες .
Έμενα μου έκοψαν το μισθό , την σύζυγο μου την απέλυσαν , τα παιδιά μου ειναι άνεργα, το σπιτι μου θα το πάρει η Τραπεζα .
Καθημερινές ιστορίες στην Ελλάδα του 2012.
Όλους μας αγγίζει η κρίση .
Ισως για εσας λιγο καθυστέρησε.

                                                                                                                                    SAGINI

                                                                                                              
                                                                                                                                                                             

Βουλγαρία  . Μειώνονται  στο μισό τις φ/β ταρίφες  -
 Ακύρωση επενδύσεων      ( φεύγουν τα κοράκια )
Σε δραστικές περικοπές των επιδοτούμενων τιμών για τις ΑΠΕ προχωρά η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας της Βουλγαρίας, υπό το φόβο υπερφόρτωσης του εθνικού δικτύου και εκτόξευσης των τιμών του ηλεκτρισμού.

Ειδικότερα, όπως μεταδίδει το Reuters, στην περίπτωση των φωτοβολταϊκών οι μειώσεις ξεπερνούν το 50% ενώ για τα αιολικά φτάνουν το 22%.
Οι νέες ταρίφες θα ισχύσουν από την 1η Ιουλίου και θα αφορούν τα συστήματα που θα εγκατασταθούν μέχρι τον Ιούλιο του 2013.
( Εχει μυαλο και καρυδια  τελικα  ο ΜΠΟΡΙΣΟΦ )



                                                                                                                     
                                                                                                                                                                             
Ισπανία: Έρχονται νέες μειωσεις  για τις ήδη υπάρχουσες φ/β μονάδες
 http://www.energypress.gr

Το πιο ακραίο μέτρο υιοθετήθηκε, στην Ισπανία, όπου ανακοινώθηκε πρόσφατα το πάγωμα όλων των επιδοτήσεων για τις ΑΠΕ επ αόριστον.
 Ήταν μια κίνηση της κυβέρνησης που προκάλεσε σοκ, τόσο στην εγχώρια, όσο και στην ευρωπαϊκή αγορά, ενώ η παύση ισχύει ήδη από τις 28 Ιανουαρίου.

Την επιβολή νέων φόρων που θα επιβαρύνουν τους παραγωγούς των φωτοβολταϊκών επεξεργάζεται η ισπανική κυβέρνηση σύμφωνα με την εφημερίδα Cinco Dias με αποτέλεσμα οι παραγωγοί να δουν τα εισοδήματα τους να μειώνονται προσεχώς από 14% έως 20%.
Νέοι φόροι θα επιβληθούν εκτός από τις φωτοβολταϊκές εγκαταστάσεις και στα αιολικά πάρκα και τις ανεμογεννήτριες, την πυρηνική ενέργεια και τα υδροηλεκτρικά.
Η είδηση αυτή έρχεται αμέσως μετά την ανακοίνωση των περικοπών που επίκεινται στις feed-in tariffs των φωτοβολταϊκών.
Οι οριστικές επίσημες ανακοινώσεις για το μέλλον του ενεργειακού κλάδου στην Ισπανία και ειδικά για τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας αναμένονται στο τέλος της εβδομάδας.
 ( Εχει μυαλο και καρυδια  τελικα  ο ΡΑΧΟ Ι )

                                                                                                                                                           

Ιταλία   Reuters
Δραστικές μειώσεις στις ταρίφες των φ/β 

 http://www.energypress.gr
Νέο διάταγμα με το οποίο μειώνονται δραστικά οι ταρίφες των φωτοβολταϊκών στην Ιταλία αναμένεται να εγκρίνει μέσα στον Απρίλιο η κυβέρνηση της χώρας, σύμφωνα με δημοσίευμα του πρακτορείου Reuters, το οποίο επικαλείται κυβερνητικές πηγές.
Στόχος της ιταλικής κυβέρνησης, σύμφωνα με το Reuters, είναι να ελαφρύνει έως ένα βαθμό τους καταναλωτές από τις χρεώσεις στους λογαριασμούς του ρεύματος, οι οποίες αφορούν τις ΑΠΕ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι οι κινήσεις της ιταλικής κυβέρνησης παρακολουθούνται έντονα από διεθνείς επενδυτές και μεγάλες επιχειρήσεις του κλάδου, όπως οι κινεζικές Suntech, Trina Solar και οι αμερικανικές First Solar και Sunpower, δεδομένου ότι στην Ιταλία, τη δεύτερη μεγαλύτερη αγορά φωτοβολταϊκών παγκοσμίως, στηρίζεται τεράστιο μέρος των πωλήσεών τους.

 ( Εχει μυαλο και καρυδια  τελικα  ο ΜΟΝΤΙ )

                                                                                                                                                                    

Γερμανία:      Δεν κάνουμε πίσω για τα φωτοβολταϊκά 
- Μας κοστίζουν ακριβά
 http://www.energypress.gr
Η γερμανική κυβέρνηση δεν πρόκειται να κάνει πίσω όσον αφορά τη μείωση των επιδοτήσεων στα φωτοβολταϊκά, τόνισε ο Υπουργός Οικονομίας της χώρας, Φίλιπ Ρέσλερ, μιλώντας στο γερμανικό κανάλι ARD.
Όπως ανέφερε ο Ρέσλερ, το ετήσιο κόστος των φωτοβολταϊκών έχει αυξηθεί στα 6 δις ευρώ, ποσό το οποίο αντιπροσωπεύει το 50% του συνολικού προϋπολογισμού για τις επιδοτήσεις των ΑΠΕ.
Σύμφωνα με το Γερμανό υπουργό Οικονομικών, κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό, καθώς, όπως σημείωσε, η ηλιακή ενέργεια είναι σε θέση να καλύψει μόνο το 3% των ενεργειακών αναγκών της Γερμανίας.
 ( Εχει πηγμη   τελικα  η ΜΕΡΚΕΛ )

                                                                                                                                                                   

Γαλλια   μειωσεις στις ταριφες φ/κ
energia.gr   
Στη Γαλλία, η ρυθμιστική αρχή ενέργειας ( CRE) αποφάσισε την μείωση των εγγυημένων τιμών για τα φ/β κατά 4-10% στο α’ τρίμηνο του 2012.
                                                                                                                                                                                           
Μ Βρετανια   . Μειωσεις στις ταριφες φ/κ

energia.gr   
Μετά από ένα χρόνο διαφωνιών με τις εταιρείες φωτοβολταϊκών, το υπουργείο Ενέργειας της Βρετανίας αποφάσισε να εφαρμόσει μειώσεις των εγγυημένων τιμών οι οποίες θα εφαρμοστούν σταδιακά σε περίοδο τριών μηνών. Στόχος της κυβέρνησης είναι η μετάβαση προς ένα σταθερό ρυθμιστικό καθεστώς.
 Στα οικιακά συστήματα έως 4 KW, η επιδότηση θα είναι 0,16 πένες ανά κιλοβατώρα, δηλαδή μειωμένη κατά 24%.
 Από εκεί και πέρα, τα συστήματα άνω των 250 KW θα λάβουν επιδότηση 0,071 πένες ανά κιλοβατώρα.
Οι ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την 1η Αυγούστου και η αναθεώρηση θα γίνεται ανά μήνα αναλόγως των συνθηκών, δηλαδή όπως ισχύει στο γερμανικό μοντέλο. Σημειώνεται, τέλος, ότι η κυβέρνηση πιστεύει πως οι νέες τιμές αφήνουν ένα σεβαστό περιθώριο κέρδους για τις επιχειρήσεις του κλάδου των φωτοβολταϊκών, ενώ ταυτόχρονα δεν επιβαρύνουν υπερβολικά τον κρατικό προϋπολογισμό.



                                                        http://www.windtoons.com/images/Wind-Power-poster-150ppi.gif

                                                                                                                                                                                
                                                                                                                                                                                


Από τον σχολιαστη  ΝΊΚΟ πηραμε το παρακατω.

Η σοβαρότητα της κατάστασης με την πρόσφατη κατολίσθηση στο ορυχείο πεδίου Καρδιάς αποτυπώνεται σε έγγραφο της Επιθεώρησης Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος


http://www.kozan.gr/?p=14311



                                                                                                                                                                             
ΥΓ
 Δειξτε κατανοηση παρακαλω .
Καποια αδυναμια λογισμικου  κοβει τους τονους στο κειμενο.


8 σχόλια:

  1. Ειναι εξοργηστικό .
    Τοσα εκατομμύρια πεταμένα στη θαλασσα .
    Δεν ειναι δυνατον το χρεοκοπημένο κρατος να πληρωνει τοσα λεφτα .
    Να πούνε στους Γερμανους οτι εμεις σταματάμε εδω την πράσινη αναπτυξη σας και θα συνεχισουμε οταν ξεπεράσουμε την κριση.
    Τωρα θα πορευτούμε μόνο με τη ΔΕΗ .
    Αυτη θα ειναι η καλυτερη επαναδιαπραγματευση του μνημονίου .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΑΜΟΓΙΑ-ΠΡΟΔΟΤΕΣ,ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ...ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ Μ.Μ.Ε-ΞΑΠΑΤΗΣΗΣ...ΝΑ ΣΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΧΟΡΟ,ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΑΤΗΣ....

    ΣΥΝΕΧΙΖΕ ΑΔΕΡΦΕ ΜΟΥ...ΚΑΛΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ειναι οπως λες ''λαμογια'' .Βεβαια οι μεγαλοι του χωρου.
      Οι μικροι π.χ. οι αγροτες ειναι τα θυματα που χρησιμοποιουνται απο τα λαμογια,
      τραπεζες,εταιρειες εμποριας και τοποθετησης,μιζαδορους πολιτικους σαν το μεσον για να βγαλουν λεφτα ,αφου ο αγροτης δινει η μετρητο η υποθηκες που με βεβαιοτητα θα καταληξουν σε αυτους. Θεμα χρονου ειναι.
      Τωρα ο ''πρασινος ΣΚΑΙ '' που αυτοπροσδιοριζεται σαν οικολογικο καναλι εχει γινει (με χορηγιες βεβαια ) το μεσον πιεσης και αλιευσης πελατων της πρασινης τραπεζας που κανει καλες πρασινες αρπαχτες απο τα θυματα της προπαγανδας .
      Επιτελους πρεπει ομως να αντιδρασει ο κοσμος .
      Τουλαχιστον να ''κραξει'' τους πολιτικους τυπου ΓΑΠ, Παπακ , Μπιρμπιλ ,Δημ ,Ποδηματ , και τοσους αλλους που με συγκαλυμενο τροπο προοθουν τα συμφεροντα των πολυεθνικων σε βαρος του λαου μας.

      Διαγραφή
  3. νομίζω ότι τα επιγεια είναι περί τα 90, και τα υπεράκτια τα διπλά. Έχετε ένα στην Ανδρο (για Γερμανό άκουσα που πάει να το πληρωθέί υπεράκτιο αλλά είναο κοντά στο ΒΔ άκρο προς κάβο Ντορο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οπως παντα εισαι πολυ καλα ενημερωμενος αρχαιε .
      Σωστα τα υπερακτια εχουν διπλη επιδοτηση . Εχει σπιτι στο νησι μας.
      Ο Γερμανος μας ειναι διασημος πια,αν και κινειται αρκετα διακριτικα ,
      λειτουργει μαλλον ως πλασιε αλλων ,αλλα αυτος κανει το παιχνιδι με τη γη.
      Αυτος εχει κλεισει μεγαλες ιδιωτικες εκτασεις στη ΒΔ Ανδρο για εγκατασταση ανεμογεννητριων ,αντι πινακιου φακης και εχει πεισει του ιδιοκτητες αγροτες,
      οτι προκειται για μεγαλες επενδυσεις ,που θα φερουν πολλα καλα στους ιδιους.Κανενας απο τους ιδιοκτητες δεν θελει να μιλησει για την συμφωνια ενοικιασης των εκτασεων μαζι του .
      Ετσι τους εχει συμβουλεψει.
      Παντως αν ξεκινησουν θα εχουν πολεμο .
      Το ξερει και κραταει πολυ χαμηλους τονους για ευνοητους λογους.

      Διαγραφή
  4. Αν αυτά πόυ καταγγέλουν οι φωτοβολταικοί ειναι αλήθεια ,τοτε αμεσα πρ΄πει να επέμβει ο κος Πεπόνης . Μιλάμε για αλλη μια κλοπή των χρημάτων μας .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εμαθες κε Λιακοπουλε τα νεα απο την Βουλγαρια .
    Κανε το ιδιο και εδω να απαλλαχτουμε απο τα κορακια των
    ΑΠΕ που πινουν το αιμα του λαου.
    Μονο με τετοιες αποφασεις προσφερεις υπηρεσια στον τοπο σου.
    Η Βουλγαρια ανηκει στην ΕΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ