Πέμπτη, 23 Αυγούστου 2012

ΠΕΡΙΚΟΠΕΣ ΔΑΠΑΝΩΝ ..... χαχαχαχαχαχα !!!!!!!!!!!                      ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Η ΣΠΑΤΑΛΗ

                                  ΣΕ  ΟΛΠ   και ΟΣΕ

                                          
 Η κυβέρνηση προσπαθεί λέει να κάνει περικοπές δημοσίων δαπανών . χαχαχαχαχα
       

   Ακόμα και σήμερα ,  κάποιοι εξυπνάκηδες ''μανατζερ'' αποφασίζουν για πολύ ακριβές σπατάλες , στη χώρα της ασυδοσίας που κινδυνεύει άμεσα με χρεωκοπία..
Είδε το τυρι ο Ανωμεριτης και όρμηξε. 
 Παιδι του Γαπ ( τις κεινων ρημασι πειθωμενοι )
''Καταστήσαμε  λεει το λιμάνι του Πειραιά Οικολογικό Λιμάνι''
Η απόφαση του ΑΝΩΜΕΡΙΤΗ κοστίζει 1230000 ευρώ για να βάλει φ/κ σε περίοδο χρεωκοπίας ,αφου όπως ο ιδιος δήλωσε θα αποσβεστούν σε 4 χρόνια απο τις κρατικές επιδοτήσεις εγγυημένων τιμών που θα πληρώσουμε εμείς οι καταναλωτές για 25 χρόνια παρακαλώ, χωρίς κανείς να μας ρωτήσει.
(Πες μας κε ,εννοείς τις παλιές η τις νέες τιμές επιδοτήσεων που ανακοινώνονται οσονούπω) .

    Είναι το πρώτο και θα βάλει λέγει, άλλα 5 φ/κ στον ΟΛΠ συνολικής αξίας 7.500.000 ευρώ ( αγορά εξοπλισμού και εγκατάσταση ) .

Σε καιρούς χρεωκοπίας..........7.500.000 ευρω.

Αυτά θα πληρωθούν απο τους δυστυχείς καταναλωτές ( τέλος ΑΠΕ-ΕΤΜΕΑΡ )σε 25 χρόνια και το μονό που σίγουρα θα πετύχουμε σαν κράτος , θα είναι η αύξηση της τιμής του ρεύματος.
Και ο κάθε Ανωμερίτης  θα υπερηφανεύεται οτι έκανε ''πρασινη αναπτυξη''
Δηλαδή το κράτος επιδοτεί το κράτος ( ολπ αε ) για να πετύχει τελικά αύξηση τιμής του ρεύματος .
Μπορεί το λιμάνι να λειτουργεί 24ωρο , αλλά τα φωτοβολταϊκά λειτουργούν 5ωρο , όταν  δεν εχει συννεφιά .
Σε τέσσερα χρόνια θα αποσβεστεί το έργο , λέει . Από ποιον κε ?  Μα φυσικά  .......από τα κορόιδα.

Κε ΜΟΥΣΟΥΡΟΥΛΗ  τα ξέρετε αυτά ? 
Βοηθήστε τον κο Στουρνάρια να βρει τα λεφτά που απαιτεί η τρόικα .


 
        
                  
                  
31/7/2012
14:37
Διεθνή Δη μόσιο Ανοιχτό Διαγωνισμό για την προμήθεια και εγκατάσταση Φωτοβολταϊκού Σταθμού ισχύος 430 KWp στην περιοχή του λιμένος εμπορευματοκιβωτίων στο ΙΚΟΝΙΟ προκήρυξε ο Οργανισμός Λιμένος Πειραιώς.
Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, ο προϋπολογισμός του έργου ανέρχεται σε 1.230.000 ευρώ με ΦΠΑ και ο χρόνος παράδοσης ορίζεται σε 4 μήνες από την υπογραφή της σύμβασης. Η ημερομηνία λήξης προσφορών ορίσθηκε στις 25 Σεπτεμβρίου 2012.
Το πρόγραμμα ανάπτυξης φωτοβολταϊκών συστημάτων στο λιμάνι του ΟΛΠ Α.Ε. αποτελεί μέρος του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ Α.Ε., θα συμπληρωθεί δε εντός του έτους με την προκήρυξη 5 ακόμα φωτοβολταϊκών
  σταθμών, οι οποίοι θα αναπτυχθούν τόσο στο εμπορικό, όσο και στο επιβατικό λιμάνι του Πειραιά.
Όπως δήλωσε ο Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος του ΟΛΠ Α.Ε. κ. Γιώργος Ανωμερίτης «Καταστήσαμε το λιμάνι του Πειραιά Οικολογικό Λιμάνι (ECOPORT) με διεθνή αναγνώριση από την ESPO και πιστοποίηση από τους Lloyds’. Από φέτος το ενισχύουμε ακόμα περισσότερο, δημιουργώντας ένα φωτοβολταϊκό πάρκο ισχύος 4 MWp. Το έργο  αυτό θα έχει θετικές επιπτώσεις όχι μόνο στο περιβάλλον, αλλά και στα οικονομικά αποτελέσματα του ΟΛΠ Α.Ε., αφού όπως είναι γνωστό το λιμάνι είναι εξόχως ενεργοβόρο, αφού λειτουργεί 24 ώρες το 24ώρο επί 365 ημέρες το χρόνο, χρησιμοποιώντας μηχανήματα και γερανούς πέρα από το χερσαίο φωτισμό.

 Το έργο αυτό το οποίο θα αποσβεσθεί σε 4 μόνο χρόνια, δίνει τη δυνατότητα ανάπτυξης νέου ενεργειακού πεδίου στην περιοχή. Ήδη πριν από έναν μήνα προκηρύχθηκε επίσης ανοιχτός διαγωνισμός για την ενεργειακή πολιτική του ΟΛΠ Α.Ε. και τη δημιουργία νέου φωτιστικού πεδίου. Ένα ακόμα έργο του επενδυτικού προγράμματος του ΟΛΠ Α.Ε. εφαρμόζεται μετά από πλήρεις εγκρίσεις των αρμόδιων φορέων και τεχνικές αναλύσεις υψηλής ποιότητας».
  capital.gr
31/7/2012
14:37 


                                                                                                                                                                 Τα   ίδια και χειρότερα κάνουν και στον ΟΣΕ


ΓΑΙΑΟΣΕ  .                150 000   ευρώ μας 

                                     χρωστάει ο ΛΑΓΗΕ

          Σύμφωνα με στελέχη της διοίκησης της ΓΑΙΑΟΣΕ, της εταιρείας που εκμεταλλεύεται την ακίνητη περιουσία του ΟΣΕ, από τα δυο φωτοβολταϊκά πάρκα που έχει ήδη κατασκευάσει με ίδια κεφάλαια!!!!!!! δαπανώντας περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ο ΛΑΓΗΕ δεν έχει καταβάλει περίπου 150.000 ευρώ.

«Από τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα η ΓΑΙΑΟΣΕ έχει πάρει μόνο μία δόση και εκκρεμούν πέντε μήνες» τονίζει μιλώντας στην «Η» ο διευθύνων σύμβουλος της ΓΑΙΑΟΣΕ κ. Ν. Ιωαννίδης.
 Ειδικότερα εκκρεμούν 60.000 ευρώ για δύο μήνες λειτουργίας του νέου πάρκου και 5.000 ευρώ για πέντε μήνες από το πρώτο πάρκο της εταιρείας.
 Η αδυναμία πληρωμής από το ΛΑΓΗΕ ανατρέπει τον οικονομικό προϋπολογισμό της ΓΑΙΑΟΣΕ η οποία περιμένει έσοδα περίπου 800.000 ευρώ!!!!!!!! από τα δύο πάρκα που λειτουργεί ήδη.
Σημειώνεται ότι ο ΟΣΕ στρέφει το επενδυτικό του βλέμμα στα φωτοβολταϊκά πάρκα, επιχειρώντας να εκμεταλλευτεί με νέο τρόπο την ακίνητη περιουσία του και να αντλήσει έσοδα για λογαριασμό του ελληνικού δημοσίου.  !!!!!!!!!!!
Και αυτό γιατί πλέον η αξιοποίηση των ακινήτων του κρίθηκε ανεπιτυχής μέσα στο 2011 καθώς τα ακίνητα που επιχειρήθηκαν να αξιοποιηθούν δεν κατάφεραν να προσελκύσουν προσφορές ανάλογες με τις αντικειμενικές αξίες ή την αξία τους βάσει των λογιστικών προτύπων.

 Ημερησία, 14/7/2012 Μ.ΜοσχουΈχουν ονοματεπώνυμο κ κ  Υπουργοι    !!!!!!!!!

 Η   ΓΑΙΑΟΣΕ   ΑΕ  του επίσης διορισμένου  κ. Ν. ΙΩΑΝΝΙΔΗ  δαπάνησε  2,5 εκατ ευρώ για κατασκευές  φ/κ  ,  για τι  όπως οι  παραπάνω  ,  έπρεπε να προωθήσουν την       '' πράσινη ανάπτυξη  ''      ( που τελικά έγινε πράσινη απάτη ) ,  γιατί αυτή ήταν η επιλογή των αφεντικών που τους διόρισαν στις θέσεις αυτές.
  Τα πληρωσατε μετρητα η τα χρωστατε ακομα κε Ιωαννίδη ?
Νόμιζαν οτι ήταν μονόδρομος. Δεν ρώτησαν και αλλού.
Όμως αποδεικνύεται οτι η επιλογή του κ ΙΩΑΝΝΙΔΗ ήταν  λάθος .

    Ποιος θα μας δώσει πίσω τα  2,5 εκατομμύρια ευρώ.
                                                                                                                        
                                                                                                          SAGINI

2 σχόλια:

 1. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΜΑΥΡΕΣ .
  Κατι τέτοιοι πρεπει να πληρωσουν.Πολύ φοβαμε οτι θα φαγωθούν και άσχετοι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ολοι παρακολουθουμε τον κατηφορο ,από το 2008 .
  Ολοι ακουμε σαν μαστουρια , τους κοπριτες πολιτικους να μας παραμυθιαζουν .
  Ομως ολοι ξερουν πια οτι κανεις δεν μπορει να μας βοηθησει .Μας βαρεθηκαν ,μας σιχαθηκαν ,μας αγνοουν. ''Βοηθα θεε μου μην φαγωθουμε μεταξυ μας''

  ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ