Τετάρτη 19 Σεπτεμβρίου 2012

Οι 500 Άνεργοι Έλληνες



Πολυνομοσχέδιο για τις ιδιωτικές επενδύσεις με έμφαση τις ΑΠΕ, εξετάζει το υπουργείο Ανάπτυξης




    Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) είναι ο τομέας εκείνος που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον και θα επιδοτηθεί με βάση τον επενδυτικό νόμο, όπως προκύπτει από στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Ιδιωτικών Επενδύσεων του υπουργείου Ανάπτυξης.
      Σύμφωνα με έγγραφο του υπουργείου Ανάπτυξης, τα επενδυτικά σχέδια τα οποία έχουν υποβληθεί στη Γενική Διεύθυνση Ιδιωτικών Επενδύσεων και έχει ήδη γίνει έλεγχος προκειμένου να ακολουθήσει εκταμίευση της επιδότησης, αφορούν 380 επενδυτικά σχέδια στον τομέα των ΑΠΕ, ......ΚΛΠ ,  ΚΛΠ...

 Περισσότερες λεπτομέρειες εδω ..
 http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=54694&Itemid=160&utm_source=twitterfeed&utm_medium=facebook


Θα σας στεναχωρησουμε λίγο . Διαβάστε εδώ για τον νέο επενδυτικό νόμο .
http://sagini3.blogspot.gr/2012/07/blog-post_8298.html


 ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ !!!!

  Στη χώρα της κλεψιας ,της απάτης ,  της διαπλοκής ,  της διαφθοράς , της ψευτιάς, της αδικίας, της λαμογιάς , οι απατεώνες βαφτίζονται απο την κυβέρνηση επενδυτές .
Δυστυχώς οι λέξεις για πολλούς άλλα κυρίως  για την κυβέρνηση μας ,  έχουν χάσει την πραγματική τους σημασία και  έννοια .
     Σου λέει , αυτός είναι  επενδυτής , είναι σοσιαληστης, είναι  οικολόγος κλπ ,κλπ . και το μυαλό αμέσως παει στον κακοποιό*** , τον διεστραμμένο , τον απατεώνα .
       Τον απατεώνα που θέλει λέει, με τα λεφτά μας,  να εγκαταστήσει αιολική βιομηχανική εγκατάσταση στην κορυφή   Κουραδόκαστρο του Ολύμπου για να παράγει ''δηθεν '' ρεύμα ,    για  να βοηθήσει ''δηθεν '',   την χώρα να αναπτυχθεί , για να δημιουργηθούν ''δηθεν'' θέσεις εργασίας ,    για να μειώσει ''δηθεν '' το CO2 , για να σταματήσει την '' δήθεν '' κλιματική αλλαγή ,   για να ηλεκτροδοτήσει ''δηθεν'' 50 000 !!!!!!   ( και λιγα λέω ) νοικοκυριά , τον έχει βαφτίσει η κυβέρνηση μας .....  ΕΠΕΝΔΥΤΗ .
   Περιμένουν απο αυτους την  ανάπτυξη της οικονομίας μας !!.
     Και επειδή τους  επενδυτές ( κακοποιούς ) τους ψάχνουμε με το λυχνάρι , τους δίνουμε και επιδοτήσεις για να επενδύσουν . Δηλαδή τους δίνουμε 60% μέχρι και 80% του κεφαλαίου...  ΔΩΡΟ .  Αυτός μετά μπορεί άνετα να  κάνει υπερτιμολόγηση  εξοπλισμού και εγκατάστασης και δεν βάζει ούτε ενα ευρώ,απο την τσέπη του.

     Όμως επειδή είναι επενδυτής ( κακοποιός )  δικαιούται βάση σύμβασης με το κράτος ( που είναι πάντοτε μυστική , αφού ποτέ δεν ανακοινώνονται τα ποσά της επιδότησης ανα κιλοβάτ και ανα ''επενδυτη'' ) , και άλλες  επιδοτήσεις  για το προϊόν που θα παράγει για  25 χρόνια .
Οι επενδυτές ( κακοποιοί ) , παράσιτα και τσιμπουρια  στην φτωχή Ελλάδα , είναι λέει σήμερα 380 άτομα-εταιρείες κλπ , που αγωνιούν να κάνουν πράξη τα ''επενδυτικά'' (κακοποιά )τους σχέδια , φυσικα με τα λεφτα μας. 
        Και επειδή , ''  οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) είναι ο τομέας εκείνος που συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ''επενδυτικό ενδιαφέρον'' και θα επιδοτηθεί με βάση τον επενδυτικό νόμο '', το Υπουργείο Ανάπτυξης επισπεύδει τις διαδικασίες , αφού οι επενδυτές ( κακοποιοί ) πιέζουν με κάθε τρόπο να επενδύσουν .
 Ένας Θεός ξέρει πόσα εκατομμύρια θα αρπάξουν απο τον χρεοκοπημένο φορολογούμενο.
     Βρε ανίκανοι, ηλίθιοι  και μονίμως διεφθαρμένοι  πιστεύετε οτι  θα ερχόταν κανένας από τους 380 ''επενδυτές'' , χωρίς τις κρατικές  επιδοτήσεις. 
Τους επιδοτείτε με τα λεφτά μας  για να  πληρώνουμε το ρεύμα χρυσάφι ? 
Στην Ελλάδα της φτώχειας και της εξαθλίωσης συνεχίζετε αυτήν την αθλιότητα  σε βάρος των βαρύτατα φορολογουμένων . Ξυπνήστε επιτέλους . Δείτε τι κάνει σήμερα η  Ισπανία η Αγγλία  και οι άλλες χώρες της Ευρώπης .
*** Αυτός που ποιεί (πράττει) το κακό.
         
                                                

Ερώτηση προς τον υπουργό Ανάπτυξης      κ. Χατζηδακη


Οι  500 άνεργοι   Έλληνες

    Θέλω σήμερα , να  επενδύσω πραγματικά και με την αληθινή έννοια του όρου , όχι σε ΑΠΕ ,  αλλά  σε ενα  νέο εργοστάσιο που θα παράγει παπούτσια και θα απασχολώ  500 Έλληνες εργάτες -υπάλληλους .
            Ζητώ να με  επιδοτησετε με τον ίδιο  αναπτυξιακό νόμο ,  δηλαδή  με 60% δωρεάν επιδότηση ( 6 εκατ. ΔΩΡΟ )    και για συνολικό  ποσό επένδυσης  10 000 000 ευρώ .
 Εγώ θα βάλω το 40% του κεφαλαίου.
Ζητώ επίσης , να μου επιδοτείτε την παραγωγή παπουτσιών του εργοστασίου μου, δηλαδή να μου εγγυηθείτε με σύμβαση την  κερδοφορία του εργοστασίου  για 25 χρόνια .
Εγώ για 25 χρόνια θα απασχολώ 500 εργαζόμενους.
 Το ερώτημα δεν είναι θεωρητικό  .  Θα με επιδοτησετε κε Υπουργέ ?


2 σχόλια:

  1. Το ερώτημα δεν ειναι ρητορικό .
    Ανάλογα ερωτήματα μπορεί θα θέσει καθε φορολογούμενος πολίτης. Πηρα σημερα το παρακάτω μήνυμα απο αναγνωστη του http://sagini3.blogspot.com/
    '' ....Ολοι θα πρεπει να απαιτήσουν αναλογες προνομιακές χρηματοδοτησεις με τις ΑΠΕ .
    Γιατι κκ της κυβερνησης επιδοτείτε την παραγωγή των ΑΠΕ για 25 χρόνια δηλαδή εγγυαστε τα κερδη τους, και οχι την δική μου.
    Ειμαι νεος αγγειοπλάστης και ζητώ ιση αντιμετώπιση ''.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Περασε μια εβδομαδα και κανουν το κοροιδο.
    Δεν ενδιαφερονται για τους ανεργους στην κυβερνηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ