Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2012

ΣΔΟΕ . ΠΙΑΣΑΝΕ ( 3 κιλά και 153γραμ.) Αναβολικά

ΣΩΜΑ ΔΙΩΞΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ              ΣΔΟΕ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ                     

ΔΙΩΞΗ ΝΑΡΚΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ 
ΟΠΛΩΝ






                                 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ
                                                                                                                                                                      
Τις απογευματινές ώρες της 24-10-2012 συνελήφθη από υπαλλήλους του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του Σ.Δ.Ο.Ε. Π.Δ. ΑΤΤΙΚΗΣ ένας Έλληνας υπήκοος 31 ετών ασκούμενος δικηγόρος για παράβαση του Νόμου περί ντόπινγκ.
Συγκεκριμένα μετά από συνεργασία του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών του ΣΔΟΕ με τις Γαλλικές Τελωνειακές Αρχές εντοπίστηκε και κατασχέθηκε ταχυδρομικό δέμα προερχόμενο από τη Κίνα το οποίο περιείχε 3 κιλά 153 γραμ της ουσίας ΜΕΘΑΝΔΙΕΝΟΝΗ που ανήκει στον πίνακα των αναβολικών – στεροειδών.
 Το δέμα είχε ως παραλήπτη το συλληφθέντα. Μετά τη παράδοση του δέματος με τη παραπάνω ουσία σε δικηγορικό γραφείο στο κέντρο των Αθηνών που εργάζετο συνελήφθη ο προαναφερόμενος ενώ αναζητείται και ένας συνεργός του ΄Ελληνας υπήκοος 33 ετών ασφαλιστής.
                                                            
φωτογραφία 11.jpegφωτογραφία 1.jpeg             φωτογραφία 2.jpeg

     Η ΜΕΘΑΝΔΙΕΝΟΝΗ χημικά παρασκευαζόμενη ουσία, είναι η δραστική ουσία των σκευασμάτων με την εμπορική    ονομασία Averbol, Dianabol, Danabol, είναι ένα αποτελεσματικό  αναβολικό στεροειδές που αναπτύχθηκε αρχικά στη Γερμανία και κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ στις αρχές της δεκαετίας του 1960 και είναι δημοφιλές μεταξύ των bodybuilders.
             Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλά με καταστρεπτικές συνέπειες στο ήπαρ και σε υψηλές δόσεις (30 mg ή περισσότερο) δημιουργεί υψηλή πίεση, γυναικομαστία, ακμή κλπ.  



2 σχόλια:

  1. Αγαπητε μου συναδελφε,αν και συνταξιουχοι πια η διωξη γενικως και ιδιαιτερως των ναρκωτικων,παντα θα μας ενδιαφερει,και θα μας κανει περηφανους καθε επιτυχια των εν ενεγρεια συναδελφων μας στην παταξη της μαστιγας των καθε ειδους ναρκωτικων,και μαλιστα απο ευυποληπτους πολιτες σαν ....τους λεγαμενους.Απ το Κορθι με αγαπη μια συνταξιουχος πια συναδελφισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ετσι είναι ...
    Το αίμα νερό δεν γίνεται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ