Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου 2012

Υπάρχουν όρια στην ανθρώπινη βλακεία; Μάλλον όχι!


Αναδημοσίευση απο τα '' ραδιενεργά'' του    energypress.gr


      ''Φίλος της στήλης, μου έστειλε το εξής mail και το δημοσιεύω γιατί συμφωνώ απολύτως μαζί του. Μου λέει λοιπόν:
 «Διαβάζω κάποια από τα σχόλια που αφήνουν φωτοβολταϊκοί παραγωγοί ρεύματος στο energypress και πραγματικά εκπλήσσομαι, κάθε φορά και περισσότερο, για το πόσο μεγάλη μπορεί να είναι η ανθρώπινη βλακεία. Άνθρωποι που θέλουν να μας πείσουν ότι είναι επενδυτές, από εκείνους που πρέπει η χώρα να προσελκύσει, κάνουν ότι μπορούν για το αντίθετο. Για να τους θεωρεί δηλαδή ο καταναλωτής εχθρούς του και να είναι εναντίον τους ακόμα και αν έχουν δίκιο. Θαυμάστε εκφράσεις: «Πελάτες μου», «θα μας πληρώνεις για 20 χρόνια», «έλα να δεις την εκκαθάριση που πληρώθηκα», «ότι και να κάνεις εγώ θα πληρώνομαι»  και άλλα τέτοια πολλά.
 Δεν καταλαβαίνουν ποιο είναι το μήνυμα που περνάνε;».

 Όπως είπα, συμφωνώ απολύτως. Να προσθέσω και κάτι από την πλευρά μου: Δεν καταλαβαίνουν ότι αυτά τα διαβάζουν και εκείνοι που παίρνουν τις αποφάσεις;



           
       Θλιβερή πράγματι η διαπίστωση για  το απαράδεκτο  επίπεδο κάποιων σχολιαστών επιχειρηματιών φ/κ , που εκτίθενται δημόσια μέσα απο ενα έγκυρο  βήμα οπως το energypress.gr  .
                                                                                                                                        SAGINI

4 σχόλια:

  1. Βρε παιδιά τι περιμένετε απο αυτούς.
    Τα διάβασα και αγανάκτησα .Μιλάμε για αγράμματα όντα ,κρατικοδίαιτους τεμπέληδες που δυσφημίζουν το energypress . Κακώς ασχολείστε με δαύτους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σύμφωνα με τα νέα μέτρα ,για να τους δοθεί η άδεια για φωτοβολταϊκά ,πρέπει να υποβάλλουν απαραιτήτως και απολυτήριο τριών τάξεων δημοτικού,και γραπτές εξετάσεις το αλφαβητάριο !!!
    Αυτό θα ισχύει αναδρομικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ