Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

ΣΥΝΟΔΟΣ ΤΟΥ ΟΗΕ ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΙΜΑ . ΠΛΗΡΗΣ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΣΤΗΝ ΝΤΟΧΑ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ


 


 Απέτυχε και η Ντόχα !
Από τις 194 χώρες μόνον 37  συμφωνήσαν  να παρατείνουν την παλιά Συνθήκη του Κιότο .

Αυτό σημαίνει ότι η συνθήκη είναι διεθνώς μη-δεσμευτική.

 Αντιπρόσωποι από 194 χώρες, 7.000 εκπρόσωποι των μη κυβερνητικών οργανώσεων, καθώς και περισσότερα από 1.500 μέλη των παγκόσμιων και περιφερειακών μέσων ενημέρωσης συναντήθηκαν  στη Ντόχα του Κατάρ , απο τις 26 Νοεμβρίου μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου  για την ετήσιο συνέδριο  του 2012 του ΟΗΕ για την κλιματική αλλαγή - περισσότερο γνωστή ως "COP18/CMP8 . 

                                                              

 Όλοι αυτοί οι εκβιαστές του κλίματος ,''πράσινοι ηλίθιοι'' , οργανώνουν τις ετήσιες διακοπές τους , μέσω της διακομματικής του ΟΗΕ  ( IPCC ), σε διάφορα μέρη του πλανήτη , με πληρωμένα   τα έξοδα για ανταλλαγή βλακείας με τους επίσης ηλίθιους εταίρους τους.
Μόλις  μάθουμε τα ονόματα των ''τουριστών'' που εκπροσώπησαν φέτος την Ελλάδα  στην Ντόχα θα τα δημοσιεύσουμε .

    Ο Σοσιαλιστής ΓΑΠ    με την συνοδεία του είχε πάει  πριν ένα χρόνο να συναντήσει τους    άλλους  '' ηλίθιους'' στην εξωτική Κόστα Ρίκα  . Πλήρης αποτυχία .
Διαβάστε εδώ  ..  http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=22767&subid=2&pubid=63605400

Ο άλλος Σοσιαλιστής ο Παπακωνσταντίνου   και η παρέα του πήγαν το 2011 στο Ντέρμπαν της Νοτίου Αφρικής για άλλη μια αποτυχημένη  συνάντηση του ΟΗΕ   . 
  Διαβάστε εδω..http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=330987

H Ταγαρω το 2010 στο εξωτικό Κανκούν του Μεξικό και πάει λέγοντας .

 Φυσικά , κανείς λογικός άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει οτι οι συναντήσεις αυτές των εκβιαστών του κλίματος, έχουν πια μια λογική αιτία, εκτός απο τα εκατομμύρια δολάρια που προϋπολογίζουν να ξοδέψουν μέχρι τον επόμενο χρόνο.
 Γιαυτό είναι η  μεγάλη ''πράσινη απάτη''.
Οι πλούσιες χώρες Κίνα, ΗΠΑ, Καναδάς, Ρωσία, Ιαπωνια  κλπ αρνούνται να υποκύψουν στον εκβιασμό για να ''σώσουμε τον πλανήτη'' και δεν συμμετέχουν στις ψηφοφορίες .

Για όσους ελπίζουν στην ταχεία μείωση των εκπομπών CO2, το αποτέλεσμα στην Ντόχα μπορεί μόνο να περιγραφεί ως μια απόλυτη καταστροφή
 Το μόνο πράγμα που είναι σίγουρο είναι ότι θα υπάρξει  , περισσότερη σπατάλη χρημάτων των φορολογουμένων.
Η πράσινη εφημερίδα Die Zeit  γράφει: "υπήρχαν μόνο αόριστες υποσχέσεις στη συμφωνία''. 
   Λέει ότι « από το 2020τουλάχιστον 100 δισεκατομμύρια δολάρια το χρόνο, θα εισρέουν από δημόσιες, ιδιωτικές και άλλες πηγές». Αλλά δεν υπάρχει συμφωνία σχετικά με το  απο πού τα χρήματα θα προέλθουν. " Πολλές κενές υποσχέσεις''.
Τέλος το  Spiegel γράφει ότι οι ΗΠΑ δεν  υπογράψαν  ποτέ τη συνθήκη και ότι ο Καναδάς έχει φύγει απο την σύνοδο απο πέρυσι .
Το  Spiegel δεν μπήκε καν στον κόπο να  βάλει την είδηση ​​του αποτελέσματος της Ντόχα στις σελίδες  του.

Αν είστε μεταξύ εκείνων που πιστεύετε  σοβαρά στον περιορισμό του CO2, τότε η συμφωνία αυτή μπορεί να θεωρηθεί μόνο ένα πράγμα: είναι θλιβερή!

Αλλά αν όμως νομίζετε ότι το όλο ζήτημα του CO2 δεν είναι παρά μια τεράστια απάτη, τότε μπορείτε να βγάλετε έναν ακόμα στεναγμό ανακούφισης.  

  Ευτυχώς , γίνεται ολοένα και πιο σαφές ότι το μεγαλύτερο μέρος του πλανήτη δεν παίρνει στα σοβαρά το θέμα - μια αντίληψη  που θα αυξηθεί  όσο περνάει ο καιρός.


1 σχόλιο:

  1. Βασιλεύει η υποκρισία .
    Ποιος νοιάζεται για ρύπους και CO2 απο τα αγράμματα ανθρωπάκια που σχολιάζουν στο http://www.energypress.gr/portal/ ?
    Ποιος από δαύτους ξέρει τι σημαίνει υποκατάσταση καύσιμου κλπ?
    Αυτοί ξέρουν να ζουν τις με κρατικές επιδοτήσεις που πληρώνουν οι χρεοκοπημένοι Έλληνες ,χωρίς να παράγουν..... τίποτα .
    Επειδή κατέχουν καθρεπτακια και σβουρους ,έχουν την απαίτηση εμείς να τους πληρώνουμε κάθε μήνα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ