Κυριακή, 15 Απριλίου 2012

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΗΣ ΠΡΑΣΙΝΗΣ..............ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΤΩΝ ΜΜΕ

Η απόδειξη της μεροληψίας των μέσων ενημέρωσης.Αναρωτιέμαι ..
γιατί ακούμε  κάθε λίγο από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων τα τελευταία χρόνια ,   για ''δραματική μείωση''  παγκοσμίως του επίπεδου των θαλάσσιων πάγων , αλλά ποτέ δεν μας μιλούν για την ''δραματική  αύξηση''  που γίνεται τους τελευταίους μήνες.
Με τις τόσες ''δραματικές πτώσεις'' των τελευταίων ετών δεν έπρεπε να μην  υπάρχει ίχνος πάγου πλέον στον πλανήτη.
Μην ανησυχείτε .
 Σήμερα τα επίπεδα των θαλάσσιων πάγων παγκοσμίως είναι ξανά κανονικά.
Σχεδιάγραμμα 1 . Σημειώστε την δραματική αύξηση,παγκοσμίως του επίπεδου των θαλάσσιων πάγων το τελευταίο μισό έτος,όπως δείχνει το κάτω διάγραμμα. Ακούσατε κάτι για ''δραματική αύξηση''  από τα μίντια .


  
   
   Υπάρχει μόνο μία εξήγηση γι 'αυτό: Έπρεπε να έχουν ίσο ποσό "δραματικής αύξησης"  για να αντισταθμίσει όλες τις «δραματικές πτώσεις"
 Παράξενο πώς ποτέ δεν ακούμε γι 'αυτό, έτσι δεν είναι;

Αν η περιγραφή "δραματική" εφαρμόζεται όταν ο θαλάσσιος πάγος μειώνεται από τα φυσιολογικά επίπεδα, τότε θα πρέπει να ισχύει επίσης όταν πηγαίνει πίσω στα φυσιολογικά επίπεδα, καθώς  προφανώς βλέπουμε ότι γίνεται. 

 Τον περασμένο Ιούλιο, όταν η έκταση του θαλάσσιου πάγου έπεσε, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης φώναζαν παντού «δραματική πτώση»!

Πόσα πρωτοσέλιδα της "δραματική αύξηση" έχουμε ακούσει αυτό το μήνα; Είδαμε ποτέ πρωτοσέλιδα του "δραματική αύξηση"; 

 Παράξενο το πώς από το μηδέν έως -2 είναι ''δραματική'' για τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, αλλά όταν πηγαίνει πίσω από το   -2   στο   μηδέν, δεν είναι κάτι που  αξίζει να αναφερθεί.
Με όλους αυτούς τους τίτλους της «δραματικής πτώσης », λογικά θα  πρέπει να έχουμε ίσο μέγεθος της "δραματικής αύξησης ", αλλιώς θα ήταν μαθηματικά αδύνατον να είναι σε κανονικά επίπεδα πάγου στη θάλασσα σήμερα

 Η απόδειξη της μεροληψίας των μέσων ενημέρωσης.Σχεδιάγραμμα 2 . NORSEX  Οι πάγοι της Αρκτικής θάλασσας αυξήθηκαν δραματικά στα κανονικά επίπεδα.
 Όχι μονό αυξήθηκε η έκταση των  θαλάσσιων  πάγων '' δραματικα'' , άλλα και το πάχος τους αυξήθηκε ''δραματικα''.Σχεδιάγραμμα 3 . Cryosphere Today . Παρατηρήστε πόσο περισσότερο στέρεη είναι η συγκέντρωση των θαλάσσιων πάγων σήμερα ,από την ''δραματική πτώση'' πριν  5 χρόνια.
     Ακούγοντας  τα μίντια, παν τα να μιλάνε για ''δραματική λέπτυνση'' του στρώματος των πάγων ,θα νομίζατε ότι σήμερα  μιλάμε για πάχος μιας σελίδας χαρτιού .
Δεν είναι έτσι.
  Στην πραγματικότητα είναι παχύτερο από ότι ήταν εδώ και πολύ καιρό
 Χάρη στην "δραματική" πάχυνση που συμβαίνει σχεδόν κάθε χρόνο.


 http://notrickszone.com/2012/04/15/dramatic-sea-ice-increase-why-so-many-dramatic-drops-but-never-dramatic-rises/