Τρίτη, 2 Οκτωβρίου 2012

ΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ απο ΜΚΟ

  
                                                 
   Έχουμε αναφέρει στο παρελθόν ότι την εποχή των ναζί του Χίτλερ υπήρχαν  δίαυλοι επικοινωνίας και διασυνδέσεις μεταξύ οικολογικών οργανώσεων  και πράσινων οικολόγων  με το φασιστικό καθεστώς .      http://ecofascism.com/review26.html   Εξαιρετικά αποκαλυπτικό άρθρο για Αγγλομαθείς η με ......μετάφραση Google .           
 
 Η παρακάτω είδηση....  
http://www.ethnos.gr/article.asp?catid=23106&subid=2&pubid=63712966
.....   δεν αποτελεί και πολύ δημοκρατική συμπεριφορά ,   πέραν απο την δημιουργία εσφαλμένων εντυπώσεων στην κοινή γνώμη .     Κρεμάστηκαν  ψηλά με σχοινιά σε μεταλλικές πυραμίδες για να εντυπωσιάσουν το κοινό  με την μαχητική ικανότητα της παρακυβερνητικης οργάνωσης .        Σε αυτά είναι ''μανουλες'' οι πράσινοι οικολογουντες της Greenpeace.
   Η Greenpeace  , με αυτές τις ενέργειες προσπαθεί κάθε τόσο , να συντηρεί την παρουσία της στην δημοσιότητα , απευθυνόμενη κυρίως στους αφελείς που αδυνατούν να διακρίνουν τι ακριβώς κρύβεται πίσω από τέτοιες ''δυναμικες ''ενεργειες . Στερούμενοι κάθε νομιμοποίησης , κάνουν κατάχρηση της ανοχής της Αστυνομίας και αυθαίρετα κλείνουν την είσοδο μιας μεγάλης βιομηχανίας για περισσότερες από επτά ώρες. Τριάντα τραμπούκοι με φόρμες της
Greenpeace κάνανε ανθρώπινη αλυσίδα-οδόφραγμα και απαιτούσαν με φασιστικό τρόπο να αλλάξει ο οικονομικός σχεδιασμός μιας ιδιωτικής και νόμιμης εταιρείας ,  όπως η ''ΔΕΛΤΑ''. Βέβαια πρώτα προσκάλεσαν στο σημείο τα φιλικά σε αυτούς ΜΜΕ  .      «Η επένδυση σε ντόπια κτηνοτροφικά φυτά είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσει η ''ΔΕΛΤΑ'' ποιοτικότερα προϊόντα, να στηρίξει την ελληνική οικονομία και τη βιώσιμη γεωργία και να προστατεύσει το περιβάλλον» δήλωσε η Ελενα Δανάλη, υπεύθυνη  της Greenpeace. Καλό ακούγεται θα πείτε .    Όμως αυτό ακριβώς κάνει η ''προπαγανδα'' .  Σε πρώτη ματιά ολες οι ενέργειες και οι προθεσεις , φαίνονται  καλές. Αυτην την τακτικη ειχαν οι ναζι καποτε στην  Γερμανία για να κερδίσουν την κοινή γνώμη και τελικά τα..... κατάφεραν .
Αυτή λοιπόν η κυρία και οι όμοιοί της στην  Greenpeace θέλουν και απαιτούν με φασιστικό τρόπο να επενδύσει η ΔΕΛΤΑ σε Ελληνικά ρεβίθια και κουκιά.  Σε λίγο θα απαιτήσουν να ........συμμετέχουν και στην διοίκηση της ΔΕΛΤΑ . 

Οι ακτιβιστές της Greenpeace βρέθηκαν χθες έξω από τις εγκαταστάσεις της «ΔΕΛΤΑ» για περισσότερες από 7 ώρες
Η φώτο απο το ethnos.gr


Σχετικά άρθρα εδώ
 http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/01/blog-post_08.html
και εδώ
 http://sagini3.blogspot.gr/2012/09/wwf.html