Παρασκευή, 2 Νοεμβρίου 2012

Οι ΑΠΕ υπάρχουν μόνο για τις επιδοτήσεις . Κινεζοι , Κορεάτες , και Κογκολέζοι

Μειώνει τις ταρίφες στα φ/β κατά 2,5% η Γερμανία για 3 μήνες
Μειώνει τις ταρίφες κατά 2,5% για τους επόμενους τρεις μήνες η Γερμανία,...........
http://www.energypress.gr/news/Meiwnei-tis-tarifes-sta-f-b-kata-2-5-h-Germania-gia-3-mhnes

Βουλγαρία: Έρευνα Κομισιόν για το έκτακτο τέλος στις ΑΠΕ
Έρευνα κατά της Βουλγαρίας για την απόφασή της να επιβάλει έκτακτα τέλη πρόσβασης στο δίκτυο για όλους τους παραγωγούς από Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, ξεκίνησε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως μετέδωσε η Βουλγαρική Εθνική Ραδιοφωνία (BNR) και αναμεταδίδουν τα βουλγαρικά πρακτορεία.
Η έρευνα της Κομισιόν έρχεται μετά από σχετική προσφυγή των παραγωγών ΑΠΕ στο τέλος Οκτωβρίου.
Παραγωγοί αλλά και εκπρόσωποι του κλάδου έχουν προβεί σε δυναμικές διαμαρτυρίες κατά της συγκεκριμένης κίνησης της βουλγαρικής κυβέρνησης, υποστηρίζοντας ότι τα τέλη που επιβλήθηκαν θα οδηγήσουν σε μαζικές πτωχεύσεις εταιριών του κλάδου.
Σημειώνεται ότι τον περασμένο μήνα, πρεσβευτές στη Σόφια από 13 ευρωπαϊκά κράτη, την Κίνα και την Κορέα, εξέφρασαν σοβαρές ανησυχίες για την πολιτική της Βουλγαρίας στον τομέα των ΑΠΕ σε επιστολή τους προς τον υπουργό Οικονομικών της χώρας, διαμαρτυρόμενοι έντονα για την επιβολή των τελών και ζητώντας την ανάκληση της απόφασης.
Εν τω μεταξύ, και ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Τράπεζας για την Ανασυγκρότηση και την Ανάπτυξη (ΕΤΑΑ) Suma Chakrabarti εξέφρασε την πεποίθηση ότι οι επιβαρύνσεις αυτές έχουν εφαρμοστεί αναδρομικά και χωρίς προηγούμενη διαβούλευση με τους ενδιαφερόμενους φορείς στον τομέα.
 http://www.energypress.gr/news/Boylgaria:-Ereyna-Komision-gia-to-ektakto-telos-stis-APE
Η'' πράσινη απάτη'' είναι οργανωμένο οικονομικό έγκλημα ,  με καλά μελετημένες λεπτομέρειες

        Όλοι γνωρίζουμε οτι η εξάπλωση των ΑΠΕ στις χώρες της Ευρώπης είναι ΥΠΟΧΡΕΩΤΚΗ 

    Αυτό έχει επιβάλλει με  το νόμο 20-20-20  η Ε.Ε. (της Γερμανίας)   ,  διότι αυτό όπως έχουμε γράψει και αποδείξει τόσες φορές, φέρνει πολλά  λεφτά και εργασία στις Γερμανικές και οχι μόνον , πολυεθνικές .
Η Βουλγαρία είναι μια απο τις μικρότερες οικονομίες της ΕΕ και όπως και εμείς και οι άλλες μικρές χώρες  σε καθε απόφαση που αφορά τις ΑΠΕ ( επομένως θίγει οικονομικά τους ΑΠΕτεωνες ) , πρέπει να έχει την σύμφωνη γνώμη της Κομισιον . 
Όλοι γνωρίζουμε οτι οι ΑΠΕτεωνες όπως ολα τα παράσιτα πηγαίνουν τρέχοντας σε όποια χώρα της ΕΕ δινει  καλές και εγγυημένες ταρίφες.
 Έτσι πήγαν Κινέζοι , Κορεατες , και Κογκολεζοι , ΑΠΕτεωνες  στην Βουλγαρία  ,στην Ελλάδα,στην Ρουμανία κ.α.
Για τις μεγάλες ταρίφες πήγαν .
Κανέναν αλλο λόγο δεν είχαν ολοι αυτοί να τρέχουν στην .......ξενιτιά .
Οι καιροί ομως είναι εξαιρετικά δύσκολοι και η κυβέρνηση κάθε φτωχής χώρας αναζητεί τρόπους για να μειώσει τα περιττά τουλάχιστον έξοδα.
Αυτο ακριβώς έκαναν και  οι Βούλγαροι με τις ΑΠΕ . Έβαλαν εκτακτη φορολόγηση στις ΑΠΕ που παρασιτικά απολαμβάνουν εγγυημένα κέρδη απο τις ταρίφες και τώρα θα πρέπει να δώσουν απολογία στα αφεντικά της Κομισιον, γιατί θίγονται τα τσιμπούρια των ΑΠΕ στην Βουλγαρία Κινέζοι,Κορεατες,Κογκολεζοι, αλλά και οι  εξαγωγές ΑΠΕ της Γερμανίας στην Βουλγαρία.
 Θα πείτε . Τι μας νοιάζει εμάς στην Ελλάδα. 
Μα αγαπητοί φίλοι εμεις έχουμε χάσει την κυριαρχία μας πολυ περισσότερο απο την Βουλγαρία.
Εδω οι αποφάσεις για τις ΑΠΕ  επιβάλλονται απο την κυβέρνηση  Μερκελ .
Η Ελληνική κυβέρνηση και να θελει δεν μπορεί .Απλώς διεκπεραιώνει .
Βέβαια όπως διαβάσατε η Γερμανία μειώνει τις επιδοτήσεις στις  ΑΠΕ  , ξανά και ξανά γιατί ετσι γουστάρει και δεν θα απολογηθεί σε κανέναν Κινέζο, Κορεάτη, Κογκολέζο !!!!!
                                                                                                                                    SAGINI