Πέμπτη 31 Ιανουαρίου 2013

Θα δικαστούν η οχι και οι ηθικοί αυτουργοί , σαν δολοφόνοι της γιαγιάς στην Κάρυστο ??????

Εξιχνιάστηκε  από την ΕΛΑΣ η δολοφονία 77χρονης στην Κάρυστο.

 

 

      Το αποτρόπαιο έγκλημα, με θύμα 77χρονη, που έγινε χθες μέσα στην αγροτική κατοικία της, στην περιοχή Πέτρινο Γεφύρι της Καρύστου.    Δράστες είναι δύο  ξαδέλφια , ηλικίας 20 και 21 ετών , με βαρύτατο ποινικό παρελθόν .

Συνελήφθησαν οι δυο 20χρονοι Έλληνες δράστες,  σεσημασμένοι κακοποιοί που κυκλοφορούσαν ελεύθεροι !!!!!!!

Υπάρχουν ηθικοί αυτουργοί και πρέπει να συλληφθούν άμεσα και να λογοδοτήσουν, για τον  φόνο της γιαγιάς !!!!   Σημειώνεται ότι οι δυο δράστες έχουν απασχολήσει κατ' επανάληψη τις Αστυνομικές Αρχές και έχουν συλληφθεί κατά το παρελθόν για την τέλεση σοβαρών ποινικών αδικημάτων.

Συγκεκριμένα :
  • Στις αρχές Αυγούστου του 2011 είχαν συλληφθεί για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

  • Στα τέλη Αυγούστου του 2011 είχαν συλληφθεί για απόπειρα ληστείας και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών σε βάρος ηλικιωμένου ημεδαπού στην Κάρυστο και είχαν προφυλακισθεί.
  •  
  • Τον περασμένο Δεκέμβριο είχαν συλληφθεί για ληστεία σε βάρος ηλικιωμένου, συγγενούς τους στη Κάρυστο και ο 20χρονος είχε εκ νέου προφυλακισθεί, ενώ στη συνέχεια αποφυλακίσθηκε με περιοριστικούς όρους.




Η ηλικιωμένη βρέθηκε χθες το πρωί πεσμένη στο έδαφος, με  τα χέρια και τα πόδια της δεμένα με σύρμα και στο λαιμό της ήταν περασμένη θηλιά.
 
  Χθες το πρωί οι δυο δράστες μπήκαν στο αγρόκτημα της 77χρονης και κρύφτηκαν, με σκοπό να την αιφνιδιάσουν και να την ληστέψουν. Όταν η ηλικιωμένη βγήκε από το σπίτι της και κατευθύνθηκε προς τα ζώα της, οι δράστες της επιτέθηκαν, την έριξαν στο έδαφος και στη συνέχεια της έδεσαν τα χέρια και τα πόδια με σύρμα, ενώ της περιέσφιξαν τον λαιμό με βρόγχο με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός της δια στραγγαλισμού.


Ακολούθως αφαίρεσαν τα κοσμήματα, που φορούσε στο λαιμό και στα χέρια της και μετά, αφού της πήραν τα κλειδιά, εισήλθαν στην οικία της και αφαίρεσαν κοσμήματα, μικρό χρηματικό ποσό .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ