Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Στό χαμηλό 20ετίας , οι φόβοι παγκοσμίως γιά το CO2

Καθησυχαστικά νέα.

Δεν επίκειται καταστροφή του πλανήτη , τουλάχιστον από την κλιματική αλλαγή !!!!


All the Green Armageddon events that were supposed to happen, and never have.
Όλα  τα γεγονότα που έπρεπε να συμβούν σύμφωνα με τον  Πράσινο Αρμαγεδδώνα και ποτέ δεν συνέβησαν .


 http://toryaardvark.com/2013/02/28/global-fear-of-co2-is-at-a-20-year-low/#more-22764

Η νέα έρευνα  που  έγινε από την GlobeScan σε  22.812 ανθρώπους και σε 22 χώρες, συμπεριλαμβανομένων της Βρετανίας και των ΗΠΑ κάνει καταθλιπτική την  ανάγνωση για τον Μεγάλο Πράσινο φόβο του CO2 ,που βρίσκεται σε χαμηλά 20ετιας, και αυτό συμβαίνει παρά τα δισεκατομμύρια δολάρια που σπαταλώνται σε δήθεν επιστημονικά έργα ''σκουπίδια'' με ένα προκαθορισμένο πολιτικό αποτέλεσμα, και όλα επιχρυσωμένα με ατέλειωτες ιστορίες και φόβους  για επικείμενο περιβαλλοντικό ολοκαύτωμα .
 Μετά την αποτυχία της Κοπεγχάγης COP15, το 2009, στο σύνολο του πλανήτη , επιταχύνεται η παρακμή στο κίνημα της  κινδυνολογίας , κάθε διαδοχική κτίριο συνεδρίασης COP για την αποτυχία του προκατόχου του και οι προσπάθειες της  να αναθερμανθεί η σύνοδος κορυφής του Ρίο περίπου 20 χρόνια αργότερα, με ένα νέο κακέκτυπο της  "βιώσιμης ανάπτυξης" συντρίβονται και καίγονται .
Τώρα οι κινδυνολόγοι του πλανήτη , αδυνατούν να κατανοήσουν πώς γίνεται αυτό, μετά από όλα αυτά τα χρήματα που βασίστηκε  η  Πράσινη προπαγάνδα και  όλες αυτές τις επιθέσεις των αχυράνθρωπων τους , ο κόσμος δεν ''τσιμπαει'' πια με την  ανθρωπογενή παγκόσμια υπερθέρμανση του πλανήτη.
Σήμερα, μόνο το 49 τοις εκατό των ανθρώπων  θεωρούν την κλιματική αλλαγή πολύ σοβαρό θέμα - πολύ λιγότεροι από ό, τι στην αρχή της παγκόσμιας οικονομικής κρίσης το 2009
Αρχικά η πτώση της ανησυχίας για την κλιματική αλλαγή συνέβη στις βιομηχανικές χώρες, αλλά τώρα έχει επίσης  μειωθεί σε αναπτυσσόμενες οικονομίες όπως η Βραζιλία και η Κίνα, σύμφωνα με την έρευνα της GlobeScan Radar.


Χωρίς καμία αμφιβολία η παγκόσμια οικονομική κρίση έχει αλλάξει τις προτεραιότητες των ανθρώπων, αλλά η αλήθεια είναι, ότι  το   Climategate  σκότωσε την Κοπεγχάγη . 
Είχαμε χρόνια αποτυχημένων παγκοσμίων προβλέψεων για περιβαλλοντικό ολοκαύτωμα με την ημερομηνία του  Armageddon να μετατοπίζεται όλο και περισσότερο στο μέλλον, οι άνθρωποι γίνονται όλο και σοφότεροι  με το κόστος της πράσινης ενέργειας και τις επιπτώσεις της στη ζωή τους και στο βιοτικό επίπεδο.
Η μείωση του ενδιαφέροντος για την κλιματική αλλαγή έρχεται σαν  μια σπασμωδική κίνηση ενάντια δαπανηρές επενδύσεις της  πράσινης ενέργειας, σε μια εποχή λιτότητας
Το άρθρο συνεχίζεται  εδώ !για τους Αγγλομαθείς αναγνώστες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ