Τρίτη 5 Μαρτίου 2013

Διαπλοκή ........ΑΠΕτζηδων ?

 
  Χωρίς να έχει υπάρξει επίσημη ανακοίνωση του ΥΠΕΚΑ  η  ''ΗΜΕΡΗΣΙΑ'' δημοσιεύει σήμερα την παρακάτω είδηση σαν ένα σίγουρο γεγονός που θα γίνει τις ''επόμενες μέρες''!!!!
Έτσι μαθαίνουμε προκαταβολικά ότι δυο νέα έργα ΑΠΕ  θα πάρουν το ''πράσινο φως'' από το ΥΠΕΚΑ  και την  Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) , για ένταξη στο αποικιοκρατικό νόμο  ''fast track'' που επιδοτεί μέχρι και το 70%     εδώ.......     ΝΕΟΣ ΝΟΜΟΣ - FAST TRACK
Το περίεργο είναι ότι ο συντάκτης της ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ  γνωρίζει ονόματα, ημερομηνίες  και λοιπά στοιχεία για τα έργα ΑΠΕ  για τα οποία  ....      ''η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) αναμένεται να αποφασίσει !!!!  την ένταξη στο καθεστώς ταχείας αδειοδότησης''
Πάντως η δεύτερη εταιρεία '' Μπίμπας  ΕΠΕ'' μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων  ''αναζητεί'' εδώ και καιρό επενδύτες που θα τους εξασφαλίσει  σίγουρα κέρδη !!!!!από  ηλιοθερμικα ΑΠΕ .  
  Εδω....  ΛΑΓΗΕ ......λεφτά δεν υπάρχουν για ΑΠΕ
 
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ

Σε καθεστώς fast track δύο έργα ΑΠΕ

Δύο έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας μπαίνουν μέσα στις επόμενες ημέρες σε καθεστώς fast trαck, ενώ σύντομα το υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής αναμένεται να ανάψει το «πράσινο φως» για την ένταξη εκκρεμών επενδύσεων σε ΑΠΕ στην περιφέρεια της Πελοποννήσου.
ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ
Εν τω μεταξύ, στην επικείμενη συνεδρίασή της η Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων (ΔΕΣΕ) αναμένεται να αποφασίσει την ένταξη στο καθεστώς ταχείας αδειοδότησης για τα εξής δύο έργα:
Ανάπτυξη εννέα φωτοβολταϊκών πάρκων στη Θεσσαλία, συνολικής ισχύος 249 MW, από την εταιρεία Element Consulting Energy Ltd.
Δημιουργία ηλιοθερμικού έργου ισχύος 100 MW στη θέση Αυλώνα του νομού Αττικής από την εταιρεία Μπίμπας Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας Δύο ΕΠΕ.

 http://www.imerisia.gr/article.asp?catid=26515&subid=2&pubid=113004270 

2 σχόλια:

  1. ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΓΡΙΕΨΕΙ ΠΟΛΥ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=501457&h1=true#commentForm Λες να άρχισαν τα όργανα . Ανεξάρτητη που λέει ο λόγος, είναι και η ΡΑΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ