Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ SIEMENS


                                          
  
 ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ  ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ -ΔΥΝΑΣΤΕΣ

    Πλύση εγκέφαλου στα μικρά Ελληνοπούλα   κάνει η SIEMENS και την έχει βαφτίσει εκπαιδευτικό πρόγραμμα !!!     
 Τα  παιδιά  μαθαίνουν για τον ηλιο SIEMENS ,  τον άνεμο SIEMENS ,  το νερο SIEMENS,   την Ενέργεια SIEMENS , τις ανεμογεννήτριες SIEMENS,  την βιώσιμη ανάπτυξη SIEMENS, τις ανανεώσιμες πηγές SIEMENS ,  την ηλεκτροπαραγωγή SIEMENS, την αφαλάτωση SIEMENS, την πράσινη ανάπτυξη SIEMENS,  τις  μίζες    SIEMENS  , τους ευρωδουλους SIEMENS , τους παπαγάλους SIEMENS  ,  το μέλλον SIEMENS !!
Όλα αυτά , δυστυχώς γίνονται με την άμεση ''συνέργεια'' του  Κέντρου Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού. Άραγε πόση ήταν η χορηγία SIEMENS .    Λέτε να ....το κάνουν τζάμπα ?
 Έτσι κάνει τις δουλείες-ειές  το νέο Ράιχ . Πάντα αρχίζουν από τα μικρά παιδιά .Τα παιδιά μας . Δίχως την παραμικρή αντίδραση ,αφού όλα γίνονται για  καλό σκοπό.
                                                                                                                                SAGINI



Siemens: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την αξιοποίηση των ΑΠΕ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Κόσμο
Siemens: Εκπαιδευτικό πρόγραμμα για την αξιοποίηση των ΑΠΕ σε συνεργασία με τον Ελληνικό Κόσμο

Ο Ελληνικός Κόσμος, το Κέντρο Πολιτισμού του Ιδρύματος Μείζονος Ελληνισμού, και η Siemens συνεργάζονται για τη διοργάνωση του εκπαιδευτικού προγράμματος “Ήλιος, Άνεμος, Νερό. Ενέργεια Στο Μέλλον“, το οποίο απευθύνεται σε μαθητές ηλικίας 9-15 χρονών.
Στόχος του προγράμματος είναι η ενημέρωση και η ευαισθητοποίηση των μαθητών σχετικά με τις αρχές της βιώσιμης ανάπτυξης και την αξιοποίηση των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΑΠΕ) στην ηλεκτροπαραγωγή, την αφαλάτωση και άλλες χρήσιμες εφαρμογές στην καθημερινή ζωή.
“Δέσμευση μας είναι να λειτουργούμε με αίσθημα υπευθυνότητας, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες που δημιουργούν αξία για τους κοινωνικούς μας εταίρους. Ένας από τους στόχους του προγράμματος Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας μας είναι η ενίσχυση της γνώσης των νέων γύρω από τις επιστήμες και την τεχνολογία, καθώς και η ανάδειξη ζητημάτων που σχετίζονται άμεσα με την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης, τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και τη χρήση καινοτόμων, ‘πράσινων’, τεχνολογιών”, δήλωσε η Μάρη Αγαλιώτου, Διευθύντρια Εταιρικής Επικοινωνίας της Siemens και συμπλήρωσε: “Η συνεργασία μας με το Ίδρυμα Μείζονος Ελληνισμού, έναν κορυφαίο εκπαιδευτικό οργανισμό, ανταποκρίνεται ακριβώς σε αυτές μας τις προτεραιότητες. Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για αυτή την προσπάθεια, καθώς πιστεύουμε ότι έτσι συμβάλλουμε κι εμείς στην εκπαίδευση των νέων γύρω από ζητήματα που αφορούν τη σύγχρονη κοινωνία”.
ΠΗΓΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ