Σάββατο 20 Απριλίου 2013

H ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΤΗΣ GREENREACE



Ξεκίνησαν σαν οικολογική οργάνωση !!
Πάντα είχε σκοτεινούς και ασαφείς ρόλους . Τώρα έχει μεταλλαχθεί απροκάλυπτα σε πολιτική οργάνωση  που εκφράζει δημόσια πολιτικές απόψεις . Βέβαια ακόμα και τους ασήμαντους αριθμητικά , οικολόγους πράσινους να εκφράζει , που δεν το βλέπουμε, είναι όλο και λιγότεροι  οι πολίτες  που υποστηρίζουν πια την G.P. γιατί πλέον  γνωρίζουν ότι ''οικολογική πράσινη ''  ΜΚΟ  , σημαίνει  αδρά επιδοτούμενη παρακυβερνητική οργάνωση. Έλεγχοι δεν γίνονται  στα οικονομικά της  και λειτουργεί διεθνώς σαν κλειστό κλαμπ με αδιαφανείς εσωτερικές διαδικασίες και έχει μεγάλους προστάτες διάφορες  πολυεθνικές και οργανωμένα  lobbies ,  που κερδίζουν τεράστια ποσά από την δήθεν οικολογική προπαγάνδα τέτοιων  οργανώσεων .

ΕΔΩ
     Διαβάστε  ολόκληρο το κείμενο της πολιτικής παρέμβασης της G.P. , μόλις πληροφορήθηκε τις προθέσεις του ΥΠΕΚΑ να φορολογήσει ( είχαν εξαιρεθεί )και τα φωτοβολταϊκά στις στέγες με έκτακτο τέλος. Τα  ''λίγες δεκάδες εκατομμύρια που ( θα κερδίσουν οι καταναλωτές μέσα στο επόμενο 12μηνο )'',  είναι ασήμαντα για την G.P.  , που ζητάει από το ΥΠΕΚΑ την αναβολή του μέτρου. Το ποσό που θα εξοικονομηθεί από το μέτρο  υπολογίζεται σε 45-50 εκατομμύρια ευρώ. Διόλου ευκαταφρόνητο.
Αυτό προφανώς είναι μια περιβαλλοντική δράση που θίγει κάποια συγκεκριμένα συμφέροντα.
     Επιδιώκουν  και σε κάποιο βαθμό το έχουν πετύχει ,να παρεμβαίνουν σε κάθε πολιτική απόφαση που κατά την άποψη τους θίγει κάποια δήθεν συμφέροντα των πολιτών. 

ΣΧΕΤ.
http://www.energypress.gr/news/Ektakth-eisfora-kai-sta-oikiaka-fwtoboltaika


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ