Δευτέρα 1 Ιουλίου 2013

Απάτη ............400 000 000 000 δις ευρω !!!!!!!!

  Πράσινη Απάτη

  Μεγάλο φαγοπότι ΑΠΕτεωνων το.... Desertec

 Αφού φάγανε , κρατηθήκατε?? ...... 400 000 000 000  δις ευρω 

  Η  ΜΚΟ  ''ίδρυμα Desertec'' ,    αποχώρησε  !!!!!!!

 


 Μια μακέτα της Siemens, από  το ''εργοστάσιο  φωτοβολταϊκών''  Desertec  στη Βόρεια Αφρική.

    
         
         Η Γερμανική μη κυβερνητική οργάνωση ( ΜΚΟ ),η Desertec Foundation (DF) απέσυρε οριστικά την συμμετοχή της από το Desertec Industrial Initiative (Dii) - ( ιδιωτική κοινοπραξία με στόχο να χτίσει ένα τεράστιο δίκτυο των ηλιακών σταθμών παραγωγής ενέργειας σε όλη τη Βόρεια Αφρική).

Η DF, που είχε αιχμή του δόρατος τα....... 400 δις ($ 521 ) για την ανάπτυξη του Desertec από το 2009, δήλωσε ότι...

 «πολλές ανεπίλυτες διαφορές μεταξύ των δύο φορέων στον τομέα των μελλοντικών στρατηγικών, τις υποχρεώσεις και την επικοινωνία τους, και τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό το διευθυντικό ύφος της διοίκησης Dii του "οδήγησαν στην απόφασή της.

 « Το  Desertec Foundation  δήλωσε οτι, θέλει επίσης να αποφύγει να παρασυρθεί στη δίνη της αρνητικής δημοσιότητας  (sic), για τη διαχείριση κρίσεων και τον  αποπροσανατολισμό της βιομηχανικής κοινοπραξίας.

"Η διαφορά στο επίπεδο της διαχείρισης έχει ήδη οδηγήσει σε δυσαρέσκεια μεταξύ των εταίρων του Ιδρύματος Desertec .





   Γνήσια   Γερμανική ,  καλά οργανωμένη ( SIEMENS  γαρ ) ,   
Πράσινη Απάτη ....       400 000 000 000 δις ευρώ   στην Αφρική . 
Δηλαδή μιάμιση φορά το χρέος μας .
 Ένα ακόμη  Μεγάλο Κόλπο που υποστηρίχθηκε σθεναρά από όλες τις γνωστές πράσινες παρακυβερνητικες  ΜΚΟ   που πάντα  (με το αζημίωτο ,βέβαια ) υπηρετούν τα συμφέροντα των πολυεθνικών. Υποστηρίχτηκε και από ντόπια  διεφθαρμένα επιστημονικά  ιδρύματα και απατεώνες επιστήμονες ,από εξαρτημένες και διεφθαρμένες κυβερνήσεις  δορυφόρους, όπως του ΓΑΠ της Μπιρμπιλη και του Παπακωνσταντινου  αλλά και πολλών άλλων πράσινων διεφθαρμένων απο την SIEMENS και τις άλλες πολυεθνικές,   Ελλήνων  πολιτικάντηδων.
Πολλά τα λεφτά .  Φάγανε καλά  τα πεινασμένα ευρωλιγουρια .
Βεβαία κανένας πράσινος απετεωνας δεν απολογείται σήμερα.
     Για την ιστορία σας υπενθυμίζουμε οτι το Γερμανικής επινόησης  Desertec  με τις ατέλειωτες εκτάσεις στην έρημο της Βόρειας Αφρικής , με χιλιάδες Γερμανικά φωτοβολταϊκά πανελς , καλώδια, ινβερτερς  κλπ, των Γερμανικών πολυεθνικών , θα παρήγαγε τζάμπα από τον ήλιο ,τεράστιες ποσότητες καθαρής ηλεκτρικής ενέργειας και στη συνέχεια το ρεύμα θα το μετέφεραν υποτίθεται στις Ευρωπαϊκές αγορές.
Ήταν άλλη μια οργανωμένη πράσινη απάτη για να βγάλουν λεφτά .Πολλά λεφτά .
Και αφού αρπάξανε τα δις από τους διάφορους ηλίθιους ''επενδύτες'' ,το έργο εγκαταλείφθηκε οριστικά .
Κάτι ανάλογο ήταν και το  δικό μας ( πάλι Γερμανικής επινόησης  ''ΗΛΙΟΣ'' ),του πράσινου ,υπόδικου σήμερα ,Παπακωνσταντινου.
Κάτι ανάλογο άρχισε ήδη να φαίνεται και με την  μεγάλη απάτη που έγινε φούσκα των ΑΠΕ στη χώρα μας, που έχουν καταχρεωσει τους καταναλωτές και τα κρατικά ταμεία .
Τρέξανε να προλάβουν να αρπάξουν το υστέρημα του   Έλληνα,  με τα καθρεφτακια τα πανελς και τις τουρμπίνες,  οι πονηροί εξυπνάκηδες δήθεν επενδυτές -παράσιτα  και στην ΑΝΔΡΟ και περιμένουν από εμάς να πληρώσουμε τα κέρδη τους , με τον λογαριασμό της ΔΕΗ.                                                                                                                                SAGINI








 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ