Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2013

Αποκάλυψη απατεώνων !

Έλεος πια με τους περιβαλλοντικούς τρομοκράτες .
    Αρκετά πια με τους ΑΠΕτεωνες.

Βασική αιτία για το τεράστιο έλλειμμα του ΛΑΓΗΕ είναι η ίδια η ύπαρξη των ΑΠΕ .

             Εξηγούμαστε .

 1.        Μόνο το ρεύμα που παράγουν  οι ΑΠΕ είναι   επιδοτούμενο και  με συμβόλαιο .

 2 .       Μόνο το ρεύμα των ΑΠΕ  αγοράζεται κατά προτεραιότητα  για 20-25 χρόνια.

 3.        Μόνο η παραγωγή ρεύματος από ΑΠΕ , αγοράζεται ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ

 4.         Μόνο η  απόδοση κεφαλαίων από ΑΠΕ είναι υψηλή και ελκυστική  Εισπράξανε δισεκατομμύρια (κυριολεκτικά) σε επιδοτήσεις κεφαλαίου 40%.
 5.         Το τέλος υπέρ του ελλειμματικού Λογαριασμού ΑΠΕ  που επιβάλλεται σε όλους τους   καταναλωτές μέσω των λογαριασμών   της ΔΕΗ , έχει αυξηθεί αυθαίρετα σε νέο χαράτσι.
       Του άλλαξαν μάλιστα και όνομα και το βάφτισαν    ΕΤΜΕΑΡ    για να μην  το αναγνωρίζετε εύκολα !!! Μιλάμε για καθηγητές κλοπής .Πήραν    νέο δάνειο  ,  υπέρ του ελλειμματικού λογαριασμού ΑΠΕ , από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων ύψους 200 000 000 ευρώ

 6.     Μόνον   οι ΑΠΕ  δίνουν εγγυημένο από το ελληνικό κράτος εισόδημα για 20 και 25 χρόνια .
 Λεφτά των αγρίως φορολογουμένων Ελλήνων πολιτών, την ώρα που ο ελληνικός λαός βιώνει τη μεγαλύτερη οικονομική κρίση στη σύγχρονη ιστορία του με μεγάλες μειώσεις στα εισοδήματά του.

 7.      Οι ίδιοι οι ΑΠΕτζηδες   παραδέχονται οτι οι θέσεις εργασίας που έχουν δημιουργηθεί δεν είναι αντίστοιχες των κεφαλαίων που σπαταλήθηκαν, της απόδοσης της ''επένδυσης'', ούτε των στόχων.

  8.       Όσες περισσότερες νέες  ΑΠΕ μπαίνουν στο Δίκτυο της ΔΕΗ , τόσο μεγαλώνει το έλλειμμα του ΛΑΓΗΕ . Προφανείς οι λόγοι ,σύμφωνα με τα παραπάνω.

9.       Για να καλυφθούν τα ελλείμματα που δημιουργούν οι ΑΠΕ σε όλες τις χώρες της Ε Ε , αλλά και στη Ελλάδα , έχουν επινοήσει μια νέα μεγάλη  απάτη που επίσης   επιβάλλεται υποχρεωτικά .  Μιλάμε για το χρηματιστήριο ρύπων . Η   νέα αγορά Πράσινης απάτηςρος το παρόν πλήρως αποτυχημένη αλλά με την παράνομη χειραγώγηση , ελπίζουν να την αναστήσουν .
Από το 2011 μέχρι σήμερα μαζέψανε λένε απο τις δημοπρασίες ρύπων γύρω στα 140 000 000 ευρώ , που πήγαν και αυτά μέσα στο τρύπιο βαρέλι του Λογαριασμού  ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ.

  10 .    Από το χαράτσι που βάλανε  υπέρ ΑΠΕ στην λιγνιτική παραγωγή ( τρελό ακούγεται εεεε!!!) μαζέψανε το 201225 000 000 ευρώ . Και αυτά στο τρύπιο βαρέλι ΑΠΕ.

  11.      Για το 2011 μαζέψανε από το τέλος υπέρ ΑΠΕ ( ΕΤΜΕΑΡ  είπαμε σήμερα !!!! ) , που πλήρωσε ο κοσμάκης με τους λογαριασμούς  , 100 000 000 ευρω υπέρ του ελλειμματικού Λογαριασμού ΑΠΕ . Και αυτά στο τρύπιο βαρέλι των φωτοβολταϊκών και αιολικών.

  12.     Για το  2012 θα μαζέψουν ακόμα περισσότερα απο το τέλος ΑΠΕ , αφού μέσω ΡΑΕ φρόντισαν να το μετατρέψουν σε βαρύ χαράτσι ,υπέρ του Λογαριασμού ΑΠΕ . Και τα λεφτά του 2012 απο την αφαίμαξη των καταναλωτών ρεύματος ,θα πέσουν και πάλι στο τρύπιο βαρέλι των ΑΠΕ.

  13.     Αποφασίστηκε από το ΥΠΕΚΑ  το  25% του τέλους υπέρ της ΕΡΤ που πληρώνουν επίσης οι καταναλωτές να διατεθεί υπέρ του ελλειμματικού Λογαριασμού ΑΠΕ . Τα εκατομμύρια αυτά θα πέσουν επίσης μέσα στο τρύπιο βαρέλι των ΑΠΕ .


Δεν υπάρχει , καμία μα καμία λογική,  να συνεχίσουμε να ρίχνουμε λεφτά στο  ελλειμματικό Λογαριασμό ΑΠΕ του ΛΑΓΗΕ, απο το υστέρημα του χρεοκοπημένου Έλληνα.
Όσα λεφτά και να μαζέψετε πάλι θα χρωστάτε στους ΑΠΕτζηδες.
Όσα δάνεια και να πάρετε πάλι ελλειμματικός θα είναι.
Μια λύση υπάρχει .


Κόψτε επιτέλους , όλες τις επιδοτήσεις ΑΠΕ  κύριοι της κυβέρνησης .
 Ο κόσμος δεν αντέχει άλλες αυξήσεις στο ρεύμα .

2 σχόλια:

  1. Απο το αναγνώστη μας κο ΝΙΚΟ ΣΤΕΦΑΝΗ πήραμε αυτο...https://docs.google.com/document/d/1wNn7Qtf9ysDry0zqGldEAwxRLdf9a-9U8JQY8lql4qY/edit

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://www.kandanos.eu/node/2139
    https://sites.google.com/site/pankretiodiktyoagonakatavape/news
    http://www.agonaskritis.gr
    "Τρέξτε να υπογράψετε κατά της αύξησης τέλους ΔΕΗ- ΕΤΜΕΑΡ – υπέρ ΑΠΕ στους λογαριασµούς µας και των άλλων υποστηρικτικών µέτρων για τις ΒΑΠΕ"
    Δεν πληρώνουµε την αύξηση αύξησης τέλους ΔΕΗ- ΕΤΜΕΑΡ -υπέρ ΑΠΕ.

    Δεν πληρώνουμε να μας αρπάζουν την γή, να μας τρέχουν στα δικαστήρια, να μας διώχνουν από τον τόπο μας, οι ΒΑΠΕ επιδοτούμενες από τσέπη μας, από το τέλος ΔΕΗ- ΕΤΜΕΑΡ -υπέρ ΑΠΕ.

    Mας αφορά όλους, η αύξηση τέλους ΔΕΗ- ΕΤΜΕΑΡ -υπέρ ΑΠΕ στους λογαριασμούς μας και το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε για μα βοηθήσουμε είναι να συνυπογράψουμε στην προγραμματισμένη αυτή προσφυγή στο ΣΤΕ κατά του ΕΤΜΕΑΡ και των άλλων υποστηρικτικών μέτρων για τις ΒΑΠΕ μέσω της προσφυγής .

    Υπέρ ΒΑΠΕ ουσιαστικά είναι αυτή η αύξηση…

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ