Δευτέρα, 7 Ιανουαρίου 2013

Απειλή ,προειδοποίηση, η εκβιασμός στην κυβέρνηση Σαμαρά απο τις πολυεθνικές των αιολικών ?
Για  δεύτερη φορά μέσα σε τρεις μήνες ,

.... γίνεται οργανωμένη και απροκάλυπτη απόπειρα απειλητικής προειδοποίησης στην  κυβέρνηση Σαμαρά και παρέμβαση στην πολιτική ζωή , απο τα οργανωμένα συμφέροντα των βαρόνων της ''πράσινης ανάπτυξης'' και των πολυεθνικών των αιολικών  Enel,    Iberdrola – Rokas,   EDF, Acciona,   Gamesa,  Energon,  Siemens,  Jasper και   Vestas.
 Απειλούν οτι θα σταματήσουν να δραστηριοποιούνται στην χώρα μας με τις βιομηχανικές αιολικές τους εγκαταστάσεις  , διαμαρτυρόμενες προκαταβολικά,  για το υπο διαβούλευση ακόμη,νομοσχέδιο του ΥΠΕΚΑ για τις ΑΠΕ.
       Η νέα  επιστολή των παραπάνω πολυεθνικών στους τρεις πολιτικούς αρχηγούς της κυβέρνησης ,  ''διέρρευσε''  στην δημοσιότητα , για να έχουν και πάλι την υποστήριξη απο τα γνωστά κέντρα εργολαβικής προπαγάνδας υπέρ των ΑΠΕ, που θα πιέσουν με την σειρά τους την κυβέρνηση.
       Έχουν την απαίτηση και πιέζουν να διαμορφωθεί το νομοσχέδιο σύμφωνα με τα δικά τους και μόνον οικονομικά συμφέροντα.  Η κυβέρνηση οφείλει να μην υποχωρήσει στα όποια σχέδια έχει για το νέο νομοσχέδιο.
 Με αστεία επιχειρήματα οι παριστάνοντας δήθεν τους ''επενδυτές'' , αποκρύπτουν τον ενα και μοναδικό λόγο ύπαρξης τους στην χώρα μας , δηλαδή την είσπραξη των εκατ.ευρω κρατικών  επιδοτήσεων από τα ισχνά πλέον εισοδήματα των Ελλήνων.


 Διαβάστε εδώ λεπτομέρειες .....  ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΞΑΝΑ ΟΙ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ ΤΩΝ ΑΙΟΛΙΚΩΝ


http://www.naboertilvindmoller.dk/grafik/hammer2.gif

Σχετικά...

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΙΟΛΙΚΕΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΕΣ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ