Δευτέρα, 14 Ιανουαρίου 2013

PRAVDA .''ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΘΕΡΜΑΝΣΗ'' Ο μύθος της Δύσης !!

 

Η правда για την «Παγκόσμια Θέρμανση»:

 Εργαλείο της Δύσης .

 Ξένη δημοσίευση


http://english.pravda.ru/opinion/columnists/04-01-2013/123380-global_warming-0/

http://tallbloke.wordpress.com/2013/01/07/from-russia-with-love-an-eye-opening-analysis-of-the-global-warming-mem/

Το παραπάνω κείμενο με την μετάφραση, του αρθρογράφου της  Ρωσικής   Pravda στη Αγγλική έκδοση ,  Stanislav Mishin το βρήκαμε εδώ..
http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2013/01/blog-post_13.html#more


Ακολουθεί η μετάφραση του σχολίου της Πράβντα (από το αγγλικό κείμενο),

                                                                    
    "Επί σειρά ετών, οι ελίτ της Δύσης κούρδισαν τον μύθο του Ανθρωπογενούς Φαινομένου του Θερμοκηπίου, με στόχο, κυρίως, των έλεγχο της ζωής και της συμπεριφοράς των πληθυσμών. Γνωρίζοντας πολύ καλά ότι το μοντέλο του να παράγουν στην Κίνα και να πουλάνε στην Δύση, με την συνεπαγόμενη πτώση σε μισθούς και βιοτικό επίπεδο, δεν ήταν βιώσιμο, οι ελίτ προχώρησαν στην χρήση αυτής της νέας «επιστήμης», για να δημιουργήσουν ενοχές, και να τρομοκρατήσουν τους πληθυσμούς σε πιο μαζεμένους και συντηρητικούς τρόπους ζωής.
 Με άλλα λόγια, τους ωθούν προς την φτώχεια, που η πλεονεξία και η προδοσία αυτών των ιδίων ελίτ είχε ήδη δημιουργήσει στις χώρες τους.

Ποιος καλύτερος τρόπος να αποσοβήσουν διαμαρτυρίες για την επιδεινούμενη κατάσταση της οικονομίας και της ζωής από την δημιουργία της αίσθησης ότι είναι έντιμη υποχρέωση και καθήκον να σώσει ο κόσμος την «Γαία». 
Παράλληλα, χρησιμοποίησαν αυτήν την «επιστήμη» σαν μια νέα παγανιστική θρησκεία, να εκτοπίσουν τον Χριστιανισμό, που τους ενοχλεί, τον μισούν και, κυρίως, τον φοβούνται.
 Η λατρεία της Γαίας, της «Μητέρας Γης», έχει προωθηθεί στην λαϊκή κουλτούρα για πάνω από 15 χρόνια. 
Είναι μία θρησκεία πλήρης, με στρατιά από «ιερείς», που λέγονται Κρατικοδίαιτοι Επιστήμονες.

Διάφορες ομάδες έχουν αντισταθεί.
 Περιλαμβάνουν τους Ρώσους χάκερς που δημοσίευσαν τα emails του Αγγλικού Climategate, την παραποίηση και μαγείρεμα στοιχείων για να προωθήσουν την Παγκόσμια Θέρμανση και την Κλιματική Αλλαγή (λες και δεν αλλάζει το κλίμα από μόνο του).
 Και ενώ υφίσταται το ένα πλήγμα μετά το άλλο, το θηρίο, σαν την Al Qaida, δεν πεθαίνει.
 Το θηρίο επανέρχεται, γιατί είναι χρήσιμο και βολικό σε περιόδους ύφεσης.
 Οι ΗΠΑ, μόνες τους, ξοδεύουν $7 δις τον χρόνο για «μελέτες» που στην πραγματικότητα δεν είναι παρά ξέπλυμα χρήματος, αφού δεν παράγεται πραγματική επιστήμη, παρά μόνο ανούσιες καταστροφολογίες.

Μία καινούργια καταστροφή που προωθείται είναι ότι λιώνουν οι πάγοι με ρυθμούς τρεις φορές όσο από την δεκαετία του 1990, παρ’ ότι δεν έχει υπάρχει άνοδος θερμοκρασίας τα τελευταία 20 χρόνια. 
Το λιώσιμο των πάγων στην Γροιλανδία έχει συνδεθεί με ηφαίστεια κάτω από τους πάγους. 
Πρέπει να είναι οι «μαγμάνθρωποι» και τα μεγάλα τους αυτοκίνητα. Δεν σταματούν σε αυτά τα πλήθη της Γαίας και οι Κυβερνητικές ελίτ που τους στηρίζουν.
 Η θύελλα (τυφώνας ) [Sandy] που έπληξε τις Β.Α. ΗΠΑ χρησιμοποιήθηκε σαν επιχείρημα της Παγκόσμιας Θέρμανσης. Λες και πριν την «ΠΘ» δεν έχει ξανασυμβεί. 
 Πώς εξηγούν το δριμύτερο κρύο των τελευταίων 20 ετών στην Ρωσία και την Ανατολική Ευρώπη; Αλλά αμφιβάλλω εάν οι Δυτικοί αναγνώστες μου το γνωρίζουν αυτό.

Και τώρα, με τις οικονομίες τους σε φαύλο κύκλο υπερχρέωσης, αποβιομηχάνισης και ύφεσης, οι Ελίτ, που αντιλαμβάνονται ότι χάνουν τον έλεγχο σε σημαντικές περιοχές οικονομικού ενδιαφέροντος, εκτός έδρας τους, στέλνουν ξανά τους Ιεροεξεταστές της Παγκόσμιας Θέρμανσης προς τον αναπτυσσόμενο κόσμο.

Την πρώτη ομοβροντία την έριξε ο δανδής της Βρετανικής Θέρμανσης που λέγεται Nicholas Stern of Brentford, ακαδημαϊκός του Whitehall που έχει βγάλει πολλά λεφτά από αυτή την απάτη. 
Τέως chief economist της World Bank, πολυγραφότατος περί την Κλιματική αλλαγή, στενός συνεργάτης του Gordon Brown και των Αριστεριζόντων, που μαζί με τους Τόρυς, και παράλληλα με τους Αμερικανούς Δημοκρατικούς/Ρεπουμπλικάνους, έστησαν τους μεγαλόσχημους και αυτοκαταστροφικούς μηχανισμούς που βύθισαν τα δικά τους έθνη και πολλά άλλα στην άβυσσο της φτώχειας.

Ο καλός Λόρδος Στερν, σε σχόλιό του γιατί χώρες όπως η Ρωσία, η Κίνα, η Ινδία και η Βραζιλία, δηλαδή τα BRICS πρέπει να εκταμιεύσουν μετρητά και να καταστείλουν την δική τους ανάπτυξη, έκανε την ακόλουθη δήλωση στην εφημερίδα Guardian: 
 «Είναι βάναυση αριθμητική – η δομή της παγκόσμιας οικονομίας αλλάζει δραματικά. Αυτό είναι κάτι που οι αναπτυσσόμενες χώρες θα πρέπει να αντιμετωπίσουν».

Η θεωρία του είναι ότι ακόμα κι αν βγάλεις έξω την αποβιομηχανοποιημένη Δύση, η ανεξέλεγκτη Παγκόσμια Θέρμανση δεν θα σταματήσει λόγω του βιομηχανοποιημένου κόσμου. 
Τώρα φταίνε όσοι προσπαθούν να αναπτυχθούν, για την καταστροφή του Κόσμου από το φαιδρό φάντασμα της Παγκόσμιας Θέρμανσης
 Ο Λόρδος Στερν προσπάθησε να διαβεβαιώσει ότι η αρχική του ομοβροντία δεν ήταν ομοβροντία, λέγοντας ότι «δεν κατηγορώ τον αναπτυσσόμενο κόσμο, απλά κοιτάω τι είναι απαραίτητο. Δεν κατηγορώ ή προτείνω, απλά υπολογίζω οτι το χρειάζεται [για να επιτευχθούν οι επιστημονικές εκτιμήσεις των στόχων μείωσης εκπομπών για να αποφευχθούν επικίνδυνα επίπεδα κλιματικής αλλαγής]». 
Μάλλον υπολογισμένη κατηγορία. Εξ άλλου, ο Στερν δεν είναι κάποιος τυχαίος της Λατρείας της Κλιματικής Αλλαγής, αλλά ο οικονομολόγος του κινήματος που απολαμβάνει της προσοχής της Αγγλικής Κυβέρνησης: 
 Ένα τέλειο εργαλείο των Δυτικών Ελίτ.

Να περιμένετε να γίνουν πιο δυνατές και οξείς οι φωνές στους επόμενους μήνες. "