Τρίτη, 24 Σεπτεμβρίου 2013

Η Αυστραλία δεν πιστεύει τις προειδοποιήσεις για την ανθρωπογενή κλιματική αλλαγή !!!!Η νέα  κυβέρνηση της Αυστραλίας αμφισβητεί τις προειδοποιήσεις των επιστημόνων για τη συμβολή του ανθρώπου στις κλιματικές αλλαγές.

Πρωθυπουργός της Αυστραλίας εκλεγέντος Tony Abbott ανακοινώνοντας τις εισερχόμενες γραφείο του στην Καμπέρα στις 16 Σεπτεμβρίου 2013.

Δυο μεγάλες χώρες της κοινοπολιτείας αμφισβητουν πλέον και επισήμως την ανθρωπογενή  κλιματική αλλαγή.
Ηδη ο Καναδάς ειναι εκτος Κυότο εδω και δυο χρόνια και τώρα ετοιμάζεται να κάνει το ιδιο και η Αυστραλία .
Έτσι, δεν ξάφνιασε κανέναν η απόφασή  νέου πρωθυπουργού Τόνυ Άμποτ ,να βγάλει απο την θέση του τον καθηγητή  Τιμ Φλάνερι ,στενό συνεργάτη της πρώην πρωθυπουργού Τζούλια Γκίλαρντ σε θέματα κλιματολογικών αλλαγών.
Ο νέος υπουργός Περιβάλλοντος, Ρετζ Χαντ, με επιστολή του πληροφόρησε τον Τ. Φλάνερι για την απόλυσή του και τη διάλυση του Συμβουλίου Κλιματολογικών Αλλαγών, του οποίου προΐστατο.

Εκπρόσωπος του υπουργού δήλωσε ότι «ο Συνασπισμός πιστεύει ότι είναι ευθύνη του Υπουργείου Περιβάλλοντος να προσφέρει μελέτες, αναλύσεις και προτάσεις αναφορικά με τις κλιματολογικές αλλαγές, οπότε δεν υπάρχει λόγος λειτουργίας του Συμβουλίου Κλιματολογικών Αλλαγών».

Αποδυναμώνονται   και ''κλαίνε'' οι πράσινοι   τρομολάγνοι  του κλίματος
 Αναμενόμενες οι αστείες δηλώσεις των τρομολάγνων του κλίματος.

«Μαύρη μέρα» για την Αυστραλία και τις επερχόμενες νέες γενιές, χαρακτήρισε η αρχηγός του κόμματος των Πρασίνων, Κριστίν Μάιλν, την απόλυση του Φλάνερι και τη διάλυση του συμβουλίου.

«Οι γενιές του μέλλοντος θα βλέπουν αυτήν τη μέρα ως τη χρονική στιγμή που ο Τ. Άμποτ καταδίκασε τους ίδιους και τους συνανθρώπους τους στο κλιματικό χάος» δήλωσε.


                         

Επενδύστε σε αιολικά με εγγυημένη κρατική ετήσια απόδοση πάνω απο 25% !!!!!!!

 

  Σε συνέχεια του προηγουμένου άρθρου μας ,εδώ......  http://sagini3.blogspot.gr/2013/09/blog-post_20.html

 Η  εταιρεία διαφημίζει επενδύσεις σε αιολικά κ.α.

 Τα συμπεράσματα δικά σας...

 

ΑΝΕΜΟΓΕΝΝΗΤΡΙΕΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΣΧΥΟΣ 1000 KW 

 http://www.omilos-mpimpas.gr/en/wind-turbines/

MPIMPAS WIND TURBINE  

O Όμιλος ΜΠΙΜΠΑΣ Investing Group αναπτύσσεται στον τομέα της Αιολικής Ενέργειας αξιοποιώντας το πλούσιο αιολικό δυναμικό της πατρίδας μας.
Τα  αιολικά  πάρκα  των  1000 KW μπορούν  να  εγκατασταθούν, βάση νομοθεσίας,  σε εκτάσεις  άνω  των  4  στρεμμάτων και  αδειοδοτούνται  εντός  10 – 12 μηνών.  Η εγκατάστασή  τους  πραγματοποιείται  εντός   15  ημερών.
Η  συγκεκριμένη  ανεμογεννήτρια  έχει  την  δυνατότητα  να  αποφέρει  έσοδα  άνω  των  300.000€  ετησίως  και   το  κόστος  της  ανεμογεννήτριας  με  την  τοποθέτηση  είναι   1.200.000€ .
Η  συμμετοχή  του  επενδυτή  ανέρχεται  στο 10% της συνολικής αξίας.   (60.000€ με  την  υπογραφή  της  σύμβασης και 60.000€ με την ολοκλήρωση έκδοσης της άδειας).
Το  υπόλοιπο  ποσό  χρηματοδοτείται με την εγγύηση του ομίλου από πιστωτικά ιδρύματα Ελλάδας και εξωτερικού.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΟΣ  ΠΙΝΑΚΑΣ  ΑΠΟΔΟΣΕΩΝ 

ΣΥΝΟΛΙΚΗ  ΙΣΧΥΣ 1  MW

ΒΑΘΜΟΣ  ΑΠΟΔΟΣΗΣ 30 – 35 %

ΚΟΣΤΟΣ  ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ 1.200.000  ΕΥΡΩ

ΤΙΜΗ ΚΙΛΟΒΑΤΟΡΑΣ 0,09 ΕΥΡΩ /  KWh


ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ
ΕΤΗΣΙΑ  ΕΣΟΔΑ
ΜΙΚΡΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΔΥΜΑΜΙΚΟ 3.000.000  KWh Χ 0,09 270.000 ΕΥΡΩ
ΜΕΤΡΙΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 4.000.000  KWh Χ 0,09 360.000 ΕΥΡΩ
ΥΨΗΛΟ ΑΙΟΛΙΚΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ 6.000.000  KWh Χ 0,09   540.000  ΕΥΡΩ