Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

Θρασείς , γελοίοι και επικίνδυνοι πολιτικοί . Ποτέ δεν θα παραγραφούν τα ''πράσινα εγκλήματα'' !!!



Εξαπατούν συνηδειτά , τους χρεοκοπημένους  Έλληνες.
Θυμάστε το πρόγραμμα ''HELIOS'' και τον Γ.Παπακωνσταντίνου , υπερυπουργό του ΓΑΠ , που δικαζεται αυτες τις μερες για την λιστα Λαγκαρντ ?

Η Ελλάδα θα ξεχρέωνε πουλώντας ηλιακή ενέργεια στην Ευρώπη !!!
Θα δημιουργούσε 60 000 θέσεις εργασίας !!!
 http://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=XRwkX7xZK5o%3D&tabid=786&language=el-GR
 http://www.opengov.gr/minenv/?p=3721

       Η παρουσίαση του προγράμματος ''HELIOS'' στο Ευρωπαϊκό κοινοβούλιο απο τον πρώην ΥΠΕΚΑ Γ.Παπακωνσταντίνου , παρουσία της Αννυς Ποδυματά και του Γερμανού Επιτρόπου Ενέργειας της ΕΕ , Εττινγκερ .


Ο  Υπουργός ΠΕΚΑ   Γιώργος Παπακωνσταντίνου,   δήλωνε:
     «Το Υπουργείο έχει δείξει έμπρακτα ότι στο σημερινό εξαιρετικά δύσκολο περιβάλλον προσπαθεί να προωθήσει επενδύσεις που συμβάλλουν τόσο στην οικονομική, όσο και στην περιβαλλοντική ανάκαμψη   !!!!!!     της χώρας μας. Για αυτό και έχει αναλάβει μια σειρά από πρωτοβουλίες, όπως η απλοποίηση της περιβαλλοντικής αδειοδότησης και ο καθορισμός φιλόδοξων στόχων διείσδυσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας για το 2020 σε όλους τους τομείς: !!!!! στον ηλεκτρισμό κατά 40%, στην ψύξη και θέρμανση 20%, στις μεταφορές 10%. 
Επίσης, στην τελική κατανάλωση ενέργειας ο στόχος του 18% που μας έθεσε η ΕΕ εμείς τον ανεβάσαμε στο 20%  !!!!!  δηλώνοντας έμπρακτα τη στήριξη μας σε ένα μοντέλο ανάπτυξης χαμηλών εκπομπών άνθρακα.
Η επιτυχία των δράσεων !!!!!  μας φαίνεται από τα ποσοστά διείσδυσης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας, καθώς η εγκατεστημένη ισχύς ενισχύθηκε κατά 28% κατά τους πρώτους εννέα μήνες του 2011 φτάνοντας σήμερα τα 2,4GW περίπου   !!!!!!.( σπατάλες δανεικών εκατομμυρίων εν μέσω κρίσης )
Στηρίζουμε τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας, έχοντας επίγνωση του τεράστιου δυναμικού που διαθέτει η χώρα μας, ικανό ακόμα και για εξαγωγή καθαρής ενέργειας προς άλλες ευρωπαϊκές χώρες, όπως το πρόγραμμα «Ήλιος»,??????  που μπορεί να αποτελέσει παράδειγμα συνεργασίας στα πλαίσια της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προώθηση των ΑΠΕ.
 Πιστεύουμε στην ενιαία ευρωπαϊκή αγορά ενέργειας και σε αυτό το πλαίσιο σχεδιάζουμε το μεγάλο αυτό πρόγραμμα».              http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=362&sni[524]=1527&language=el-GR

*Τα κόκκινα είναι δικά μας .
Τα συμπεράσματα ......δικά σας .
                                                                    
                                                                    


   Λεφτά υπάρχουν.......για ξέπλυμα .

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2012/01/3.html

                                 

        Το ξέπλυμα του μαύρου (και του γκρίζου) χρήματος είναι πολύ πιο σοβαρό και γεωπολιτικό, από την λεγόμενη "πάταξη της φοροδιαφυγής".
 Είναι η τρίτη μεγαλύτερη οικονομική δραστηριότητα στον κόσμο, και έχει εκτιμηθεί μεταξύ 2% και 5% της παγκόσμιας οικονομίας, ή, χοντρικά, $1,2 - $3,3 τρις(!), κάτι μεταξύ μεγέθους Αυστραλίας και Γερμανίας, και δεν αφορά μόνο τους γκάγκστερ του κινηματογράφου, και σίγουρα όχι τους υδραυλικούς.
Τέτοια νούμερα δεν ψάχνουν να βρούν πλυντήρια, αλλά φτιάχνουν ολόκληρους επιχειρηματικούς κλάδους με τον σκοπό να είναι πλυντήρια.
 Και να μην μπερδεύουμε την δραστηριότητα που δημιουργεί το μαύρο (ή γκρίζο) χρήμα με την δραστηριότητα που το νομιμοποιεί.
 Πολλοί επιχειρηματικοί κομήτες και διάττοντες αστέρες στην Ελλάδα πρέπει να είναι δείγματα του δεύτερου, και όχι του πρώτου (ή για τους πολύ ικανούς, συνδυάζουν το πρώτο με το δεύτερο).
Ούτε είμαι εγώ αυτός που ανακάλυψε την σχέση των ΑΠΕ με ξέπλυμα και την κατά τόπον εκδοχή του οργανωμένου εγκλήματος.  
Αλλά σκεφτείτε... Ποιος δωροδοκεί;  Ποιός έχει επιρροή σε πολιτικούς;  Ποιος, ως δια μαγείας έπεισε τους βουλευτές τον δύο μεγαλυτέρων κομμάτων "εξουσίας" (τρομάρα της) να ψηφίσουν τον Νόμο Μπιρμπίλη;
Μα ο Νόμος Μπιρμπίλη, αν τον προσέξετε, αυτό που βασικά κάνει, είναι να παραχωρεί με ευκολίες και συνοπτικά,  γη και θάλασσα για ΑΠΕ.
Όπου βλέπετε βαριά επιδοτούμενη δραστηριότητα, με πολλή διαφήμιση που δεν δικαιολογείται από λογική, με πολλή μαρίδα (τι άλλο είναι τα οικιακά φ/β από λαδωματάκι της μαρίδας;)
 και περίεργα πράγματα που δεν είναι προφανή παρά με πολύ και εξειδικευμένο ψάξιμο, να ξέρετε: Κάτι άλλο παίζει.
Δεν έβαλα καμία αναφορά σε Έλληνες και Ελληνικά δρώμενα, αλλά έξυπνα παιδιά είστε. Διευκολυντές είναι οι δικοί μας. Διευκολυντές με το αζημίωτο.
Και δεν έχω τίποτα κατά του μαύρου ή γκρίζου χρήματος, και δεν θα έλεγα κιχ, αν δεν μου χαλούσε την θέα, ή την βουνοκορφή, ή τον λογαριασμό του ρεύματος.


ΣΧΕΤ και εξαιρετικά !!!!

http://archaeopteryxgr.blogspot.gr/2010/12/blog-post_18.html






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ