Τρίτη 7 Απριλίου 2015

Όχι, δεν είναι κακό να κάνει κάποιος ... κωλοτούμπες!


Γράφει ο Γιώργος Βαλαβάνης

Οι κωλοτούμπες κάνουν καλό στους … μύες και στις ... αρθρώσεις!!!
Οι ... «σωστές» κωλοτούμπες στον … «κατάλληλο» χρόνο!!!
      Όπως αυτή που πρέπει να κάνει ο σημερινός Πρωθυπουργός, ζητώντας συγγνώμη για όσα είπε στις 27-Φεβ-2008 στη διάρκεια του Συλλαλητηρίου κατά της πιθανολογούμενης τότε εγκατάστασης Σταθμού Λιθάνθρακα στην περιοχή Νέας Καρβάλης Καβάλας.


http://www.kavalanet.gr/enimerosi/news_static/1204179132.php

<<...  ...Ένα από τα κεντρικά πρόσωπα της πολιτικής επικαιρότητας ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας όχι μόνο ήταν παρών στο συλλαλητήριο αλλά έδωσε και μία αποστομωτική απάντηση στη ΔΕΗ και την κυβέρνηση «Δεν θα ανεχτούμε να ξεφορτώσουν στον τόπο μας το ενεργειακό τους σκουπιδαριό. 
        Ούτε να το σκέφτονται να κάνουν τέτοιο εργοστάσιο, δεν θα γίνουμε πειραματόζωα για να κερδίσουν κάποιοι και άλλα χρήματα. Είναι αδιανόητο αυτά που έχει απορρίψει όλη η Ευρώπη σαν επικίνδυνα και ρυπογόνα να σχεδιάζουν να τα φέρουν εδώ. 
      Δεν μπορεί ο κ. Αθανασόπουλος και ο κάθε Αθανασόπουλος να σχεδιάζει χωρίς εμάς, για αυτό είμαστε εδώ για να δείξουμε στον κ. Αθανασόπουλο ότι δεν τρώμε κουτόχορτο........>>

        Διώξαμε τότε τον Λιθάνθρακα από την Καβάλα, γίναμε όμως (δυστυχώς Αλέξη!) … πειραματόζωα επιδοτώντας Φωτοβολταϊκά Καθρεφτάκια (για … Ιθαγενείς!) σε στέγες, ταράτσες, χωράφια και βοσκότοπους και Αιολικά Φουρφούρια στις κορυφογραμμές, … ανεχόμενοι (κατά τα λόγια σου Αλέξη!!!) «να ξεφορτώνουν στο τόπο μας το ενεργειακό τους σκουπιδαριό»!!!
       Και αφού μας παραμύθιαζαν και μας παραμυθιάζουν επί 15 χρόνια, ότι με τη λεγόμενη «Απελευθέρωση» της Αγοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας και τον … «Ανταγωνισμό» θα … μειωθεί το κόστος Ηλεκτρικής Ενέργειας, είδαμε δύο από τις Ιδιωτικές Επιχειρήσεις (ENERGA και HELLAS POWER) που μπήκαν στον … «Ανταγωνισμό» να εξαπατούν τους πελάτες τους, να κλέβουν το Δημόσιο και τη ΔΕΗ και να … εξάγουν τις εισπράξεις τους στο εξωτερικό.
         Είδαμε τους εγχώριους «επενδυτές» να με αποδόσεις επενδεδυμένου κεφαλαίου της τάξης του 25% - «αποδόσεις» που πληρώνει ο λαουτζίκος!!! – να παριστάνουν τους … «Προστάτες του Περιβάλλοντος»!!!
         Είδαμε να διπλασιάζονται οι χρεώσεις Ηλεκτρικής Ενέργειας στα τελευταία επτά (7) χρόνια.
Βλέπουμε τελευταία να διαφημίζονται οι … «Είρωνες» Αεριάδες!!!
«Προστάτες» και αυτοί!!!
Με τόση … «προστασία» γιατί νιώθουμε τόση … ανασφάλεια;

Αλέξη, ΔΕΝ φθάνουν τα ταχύρυθμα μαθήματα στην … Αγγλική γλώσσα!
Χρειάζεσαι ταχύρυθμα μαθήματα στα Ενεργειακά και ειδικότερα στο … βέλτιστο Ενεργειακό μίγμα που χρειάζεται η Ελλάδα για να ορθοποδήσει!!!
Πρόσεξε όμως ποιός … Δάσκαλος θα σου τα μάθει!!!
Και κάνε την … «Ενεργειακή κωλοτούμπα» όσο ακόμη είσαι νέος και δεν έχεις … σκεβρώσει!!!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
Ξεπέρασε τις 10.000 κόσμου, σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις, η συμμετοχή των πολιτών στο μεγαλειώδες και άνευ προηγουμένου συλλαλητήριο που έγινε στην Καβάλα ενάντια στο...
kavalanet.gr

1 σχόλιο:

  1. Νομίζω τότε εκτός τού Τσίπρα αντίθετη ηταν καί η ΓΕΝΟΠ,πράγμα πού εκ τών υστέρων αποδεικνύεται λάθος. Ο νέος πρόεδρος τής ΔΕΗ είπε οτι θά προωθήσει τόν λιγνίτη στό μείγμα των πηγών ενεργείας αυξάνοντας τήν συμμετοχή του. Σάν άνθρωπος πού προέρχεται από τήν ΔΕΗ καί από τίς θέσεις πού τήν υπηρέτησε ( πρόεδρος ΓΕΝΟΠ) ξέρει καλύτερα από τόν καθένα τά προβλήματα οπως καί τά πλεονεκτήματα πού παρέχει ο λιγνίτης στήν αδειάληπτη παραγωγή ενέργειας ολο τό εικοσιτετράωρο, είναι εγχώριο προιόν ( υπάρχει λιγνίτης γιά 50 τουλάχιστον χρόνια ακόμα), δίνει δουλειά σέ αρκετό κόσμο, δέν εξαρτάσαι από άλλους καί δέν φεύγει συνάλλαγμα έξω. Λεφτά τά οποία δέν έχουμε καί δανειζόμαστε γιά νά οικονομάνε τά λαμόγια οι ΑΠΕτζήδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ