Τετάρτη 30 Αυγούστου 2017

Επείγον . Ανεμογεννήτριες στην Άνδρο . Τοποθεσίες.


     Αναδημοσιεύουμε  σήμερα από το  http://ophioussa.blogspot.gr/2017/08/damcoenel-pdf-jpeg.html
τις ακριβείς τοποθεσίες στην Άνδρο , όπως αυτές αναφέρονται στην ΜΠΕ των εταιρειών Κοπελουζου και ENEL . Στα συγκεκριμένα γεωγραφικά σημεία πρόκειται να εγκαταστήσουν τις τεράστιες ανεμογεννήτριες της DAMCO/ENEL.
Παρακαλούμε τον κο Δήμαρχο και την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Άνδρου , αφού αναλύσουν τα στοιχεία των χαρτών που αναφέρονται παρακάτω , να ενημερώσουν το συντομότερο δυνατό ,τους Ανδριωτες για τις ακριβείς τοποθεσίες στον χάρτη της Άνδρου .
                                                                               Γιώργος Βαλ. Μαντζώρος


Δευτέρα, 28 Αυγούστου 2017


Τα τοπογραφικά της ΜΠΕ των DAMCO/ENEL για τις Κυκλάδες σε pdf και jpeg

Τα παρακάτω αρχεία είναι από τα DWG της ΜΠΕ, όπως μου τα έφτιαξε/έδωσε μηχανικός. Τα αρχεία είναι από 100 έως 250+ ΜΒ το ένα (δηλαδή θέλουν σχετικά "δυνατό" pc ή laptop για να ανοίξουν και να αποθηκευτούν. α) Θα έσωζα αυτά που σας ενδιαφέρουν. β) Θα έβρισκα τις θέσεις στο Google Earth ή Google Maps -- το έκανα και το δείχνω για την Τήνο (στο τέλος αυτής της ανάρτησης). Στα άλλα νησιά, πρέπει να τα βρείτε εσείς για να είστε σίγουροι ότι ξέρετε πού πάνε.  Σε κάθε περίπτωση, να χρησιμοποιήσετε τα αρχεία της "Μελέτης" (προηγούμενη ανάρτηση).

Άνδρος



Η εικόνα είναι το "Γκοράκι 1", αλλά σε σμίκρυνση, την έβαλα εδώ μόνο για να πάρετε μια ιδέα τι θα βλέπετε. Δείτε τα πλήρη αρχεία στους παρακάτω συνδέσμους.  Για την Τήνο, που γνωρίζω και έχω επισκεφθεί τα μέρη, σημείωσα την θέση των αιολικών στην δορυφορική εικόνα.

Γκοράκι 1 (pdf)
Γκοράκι 1 (jpeg)
Γκοράκι 2 (pdf)
Γκοράκι 2 (jpeg)

Καφούτσι 1 (pdf)
Καφούτσι 1 (jpeg)
Καφούτσι 2 (pdf)
Καφούτσι 2 (jpeg)
Καφούτσι γενική (pdf)
Καφούτσι γενική (jpeg)

Σκουμπί 1 (pdf)
Σκουμπί 1 (jpeg)
Σκουμπί 2 (pdf)
Σκουμπί 2 (jpeg)
Σκουμπί γενική (pdf)
Σκουμπί γενική (jpeg)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ