Τετάρτη 5 Ιουνίου 2019

Ας γίνουμε εμείς οι δημιουργοί της ευημερίας μας .


         Τα αποτελέσματα των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Άνδρο , μπορούμε να πούμε οτι έφεραν μια γενικότερη αισιοδοξία τους Ανδριώτες .
Ξεχάστηκε γρήγορα  το έντονο προεκλογικό σκηνικό,  με τις ανούσιες επιθέσεις και αντιπαραθέσεις και κυριάρχησε γρήγορα  μια ελαφρά αισιοδοξία , που οφείλεται καθαρά στις προσδοκίες όλων μας για ένα καλύτερο μέλλον . Πιστεύουμε οτι όλους,  μας  ενώνει η αγάπη για την Άνδρο , αγαπάμε  πραγματικά το νησί μας και θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο .
 Οι δυο αντίπαλοι της Κυριακής κράτησαν τελικά,  μια ενωτική και πολιτισμένη στάση μεταξύ τους . Αυτό είναι και η επιθυμία όλων μας .
Ο νέος δήμαρχος Άνδρου κος Δ. Λοτσάρης ,  δήλωσε από την πρώτη στιγμή,  οτι θα είναι δήμαρχος όλων και   θα αγωνιστεί για την  δημιουργία κλίματος ενότητας .
Γνωρίζει  καλά, οτι αποκλεισμοί δεν μπορούν να υπάρξουν και το νέο νομικό πλαίσιο  επιβάλλει συνεννόηση  .
Απαιτείται συναίνεση από όλους και όχι ανούσιες κοκορομαχίες .
 Όλοι ξέρουμε ότι  οι εκλεγέντες συμπατριώτες μας στην αυτοδιοίκηση , θέλουν την βοήθεια και την αγάπη μας , αφού εμείς αναγνωρίσαμε με την ψήφο μας , τις ικανότητες τους να διαχειριστούν  την καθημερινότητα μας και να σχεδιάσουμε μαζί το μέλλον μας .
     Έτσι  πέρα από τα ευχολόγια , ο κάθε Ανδριώτης -σα , αποτελεί μια ισχυρή μονάδα  που θα συνεισφέρει στα κοινά  .
Ο κάθε ένας μας μπορεί πράγματι να προσφέρει  πάρα πολλά σε μια  κοινή προσπάθεια .
Με στόχους και  όραμα .
Μπορούμε  ολοι μαζι , να μετατρέψουμε  την Ανδρο σε ενα κατεργασμένο διαμάντι  , πολιτισμού , φιλοξενίας , καθαριότητας , υπηρεσιών, υποδομών , παραγωγής εκλεκτών  προιόντων .
 Η Ανδρος,  μας  διαθέτει σε αφθονία όλα τα αναγκαία  τα υλικά .

Ας  γίνουμε εμείς  , οι δημιουργοί της ευημερίας μας .



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ ΕΔΩ