Τρίτη 31 Ιουλίου 2018

Προβλήματα στην υδροδότηση της Υδρούσας Άνδρου .


Αποτέλεσμα εικόνας για λειψυδρία

         Ακούγεται αντιφατικό , όμως κατάφεραν να δημιουργήσουν πρόβλημα και στην υδροδότηση .
Δυστυχώς και το φετινό καλοκαίρι η περιοχή της Υδρούσας Ανδρου , αντιμετωπίζει με δέος την έλλειψη επάρκειας νερού.
Σίγουρα το πρόβλημα έγινε φέτος έντονο λόγω της παρατεταμένης ανομβρίας . Αυξημένη η τουριστική κίνηση .Η περιοχή φιλοξενεί και φέτος το μεγαλύτερο ποσοστό επισκεπτών του νησιού μας .
    Τα επαναλαμβανόμενα για πολλά χρόνια λάθη , η έλλειψη σχεδιασμού αλλά και η ανικανότητα των αιρετών , μας έφεραν την λειψυδρία .
    Όταν στην ευρύτερη περιοχή του Γαυρίου της Υδρουσας, απο το 2010 δεν υπάρχει καν , ένας υπάλληλος του Δήμου , για να μετράει τις καταναλώσεις νερού από τα ρολόγια , είναι λογικό να γίνεται σπάταλη και υπερκατανάλωση . 
   Αφού όλοι γνωρίζουν ότι .......(.αν πληρώσουν ) , τα χρήματα θα είναι .....τα ίδια για όλους ανεξάρτητα από τον ετήσιο αριθμό των κυβικών νερού που κατανάλωσαν !!!
( κατ' αποκοπή το ελάχιστο , σύμφωνα με απόφαση του Δ.Σ.Άνδρου ) .
Φέτος πληρώσαμε με ατομικές ειδοποιήσεις για το 2013-14 .( για πριν από μια 5ετια δηλαδή ).
Κουτουράδα για μικρούς και μεγάλους . ( Γκαρσονιέρες και ξενοδοχεία ! ! ! ! ).
      Φυσικά όλοι οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της περιοχής , αν και τα γνωρίζουν ολα αυτά , ουδέποτε διαμαρτυρήθηκαν δημοσίως . Εξυπηρετούν μόνον τα τοπικά μικροκομματικά συμφέροντα . 

Θα διαβασουν ολοι αυτο το αρθρακι αλλα κανενας τους δεν θα αντιδρασει και παλι .
        Συνήθως , η πληρωμή των  τελών και οι όποιες οφειλές στον Δήμο Ανδρου , εξαργυρώνονται με την ψήφο στις τοπικές εκλογές και γιαυτό κανείς δεν έχει αντίρρηση απο τους υποψήφιους σωτήρες μας , αφού όποιος διαφωνεί στο τέλος ....μαυρίζεται !
Φυσικά και οι περισσότεροι ψηφοφόροι είναι αδιάφοροι αφού νιώθουν ''ευτυχείς'' , άσχετο αν ο Δήμος μας , παει κατά διαόλου οικονομικά !