Κυριακή, 25 Δεκεμβρίου 2011

ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ..............ΑΓΡΙΟΥΣ

Μεταφυσικός σοσιαλισμός      made in North Korea

 

thumb

               
         «Η φύση θρηνεί τον Κιμ Γιονγκ Ιλ»      μεταδίδει το πρακτορείο ειδήσεων της Βορείου Κορέας, και η ιμπεριαλιστική Δύση παρακολουθεί μια μαύρη κωμωδία σοσιαλιστικού σουρεαλισμού πέρα από κάθε φαντασία, πέρα από κάθε όριο. 
Τι έχουν κάνει στους ανθρώπους στον σοσιαλιστικό παράδεισο της Β Κορέας;
Έτσι μεταλλάσσονται οι άνθρωποι στους παραδείσους;

Το επίσημο ειδησεογραφικό πρακτορείο της Βορείου Κορέας μετέδωσε, μεταξύ άλλων απίθανων και για την πιο εξτρεμιστική και υπερφαλαγγίζουσα φαντασία, ότι την ημέρα του θανάτου του Κιμ Γιονγκ Ιλ ένας πελαργός έλαβε στάση «θρήνου» στο άγαλμα του πατέρα του (κατά τα πρότυπα των μεσαιωνικών ασιατικών αυτοκρατοριών) στην πόλη Χαμχούνγκ. 
Ακόμα, μετά το ξαφνικό τέλος της καταιγίδας την Πέμπτη, έλαμψε για λίγο στο ιερό βουνό της Επανάστασης το όνομα «Κιμ Γιονγκ Ιλ»!
Επίσης, σε τηλεγράφημά του το πρακτορείο KCNA ενημέρωνε την εμβρόντητη παγκόσμια κοινότητα ότι, σε μία παγωμένη λίμνη, ο πάγος ράγισε «τόσο δυνατά, που έμοιαζε να «ταρακουνά τον παράδεισο και τη γη» και μια μυστηριώδης λάμψη εθεάθη σε απομακρυσμένη βουνοκορφή!

Τους εγχώριους θαυμαστές του καθεστώτος, που διαθέτουμε σε παγκόσμια πρωτοτυπία (κάτι σαν ρεκόρ Γκίνες…) – αναρωτιέμαι – υπάρχει κάποια ελπίδα να τους ταρακουνήσει κάποιο ανάλογο μεταφυσικό φαινόμενο ώστε να εκπέσουν απ’ τον επικίνδυνο παράδεισο του οποίου απέμειναν μοναχικοί προφήτες;
Είτε διατεταγμένοι είναι οι θρήνοι είτε «αυθόρμητοι» – πράγμα ακόμα χειρότερο γιατί γίναμε μάρτυρες του απόλυτου ευτελισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας και της πλέον ακραίας μορφής του ολοκληρωτισμού που ξεπέρνα τα όρια του γελοίου –, ένα είναι το συμπέρασμα: 
πρόκειται για μια ιδιάζουσας μορφής ανθρωπιστική τραγωδία που συντελείται σε βάρος του δυστυχισμένου λαού.

Αυτά, με την υπενθύμιση ότι το εγχώριο «ορθόδοξο» και «αυθεντικό» κομμουνιστικό κόμμα, αν δεν υπάρχουν κάποιες απίθανες εξαιρέσεις στο παγκόσμιο στερέωμα, πρέπει να είναι το μοναδικό που έστειλε το έξης τηλεγράφημα:
«Η Κεντρική Επιτροπή του ΚΚΕ εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στην Κ.Ε. του Κόμματος Εργατών Κορέας, στην ηγεσία της Λ.Δ. Κορέας και στο λαό της για το θάνατο του Κιμ Γιονγκ Ιλ, Γενικού Γραμματέα του Κόμματος Εργατών Κορέας.
Ο λαός της Λ.Δ. Κορέας έχει δικαίωμα να προχωρήσει στο δρόμο ανάπτυξης που έχει επιλέξει ενάντια στις κάθε λογής ιμπεριαλιστικές παρεμβάσεις στο εσωτερικό της χώρας.
Η υπεράσπιση του δικαιώματος αυτού έχει ιδιαίτερη σημασία σήμερα που καιροφυλακτούν οι ιμπεριαλιστικές δυνάμεις, εντείνουν την επιθετικότητα και πληθαίνουν τους τυχοδιωκτισμούς τους κατά της Λ.Δ. Κορέας.
Το ΚΚΕ αντιτάσσεται στα σχέδια αυτά. Στέκεται αλληλέγγυο με τον αντιιμπεριαλιστικό αγώνα του Κόμματος Εργατών Κορέας και του κορεάτικου λαού».

Τι να πούμε ή τι να σχολιάσουμε; Απλώς εκφράζουμε ενεοί τα θερμά μας συλλυπητήρια προς πάσα κατεύθυνση!


ΥΓ.: Η πιθανότητα να αναλάβει το ΚΚΕ την εξουσία μάς καθιστά ιδιαίτερα ευτυχείς, μια και θα έχουμε τη μεγάλη ευκαιρία και τύχη να είμαστε οι μοναδικοί παγκοσμίως που θα συνεργαζόμαστε με την αναπτυσσόμενη αυτήν χώρα!
Μάλιστα, μπορούμε να μοιραστούμε και το νόμισμά τους!!!
 http://topontiki.gr/article/27218
 ΞΕΝΟΦΩΝ Α. ΜΠΡΟΥΝΤΖΑΚΗΣ


                                                                                                                                                                  
Χριστούγεννα α-λα... Anonymous

 

Την ημέρα των Χριστουγέννων επέλεξαν οι περίφημοι ακτιβιστές του Διαδικτύου Anonymous για να κάνουν τη νέα τους «επίθεση».

Σύμφωνα με μήνυμα στο twitter, κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση και να υποκλέψουν στοιχεία e-mail και πιστωτικών καρτών από μέλη του αμερικανικού think tank, «Stratfor». Μεταξύ των πελατών της Stratfor είναι οι Ένοπλες Δυνάμεις των ΗΠΑ και η Goldman Sachs.

Μάλιστα, οι Anonymous τόνισαν χαρακτηριστικά ότι τα στοιχεία που περιήλθαν στην κατοχή τους «δεν ήταν καλά προστατευμένα»...


Το think tank δεν έχει επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς των Anonymous, ωστόσο, στον Δικτυακό Τόπο έχει αναρτηθεί μήνυμα ότι «το site προσωρινά δεν λειτουργεί, λόγω συντήρησης».
Οι Anonymous είχαν προαναγγείλει την επίθεσή τους, λέγοντας ότι ήθελαν με αυτό τον τρόπο να «γιορτάσουν τα Χριστούγεννα». 
 http://kafeneio-gr.blogspot.com