Τρίτη, 10 Ιανουαρίου 2012

ΜΑΘΕ ΤΗΝ ...............ΑΛΗΘΕΙΑ

 

Ο Μύθος για το Διοξείδιο του Ανθρακα.  Η υπερθέρμανση είναι παραμύθι 

 

Εδώ και αρκετά χρόνια, η προσεκτική έρευνα και μελέτη των δεδομένων κάνει ολοένα και εμφανέστερο το γεγονός, πως η κλιματική αλλαγή αποτελεί αγαπημένο μέσο επιβολής πολιτικών σχεδίων, που ομολογουμένως καμία σχέση δεν έχουν με τις πραγματικές ανάγκες της ανθρωπότητας ή του πλανήτη.

Γίνεται εμφανές το γεγονός, πως η επιστήμη σε καμία περίπτωση δεν συμβαδίζει με την ευρέως διαδεδομένη άποψη περί ανθρωπογενούς υπερθέρμανσης και κλιματικής καταστροφολογίας.

Αυτοί οι μύθοι φαίνεται πως δημιουργήθηκαν και διαδίδονται, ώστε να εξυπηρετήσουν την προώθηση πολιτικών προγραμμάτων, που στόχο τους έχουν τον οικονομικό έλεγχο και τη χειραγώγηση των πληθυσμών.
Βασικό ρόλο στην ενορχήστρωση και την προώθηση των κλιματολογικών μύθων παίζει το γνωστό διακυβερνητικό όργανο IPCC των Ηνωμένων Εθνών που ασχολείται με το κλίμα, το οποίο «ενημερώνει» και συντονίζει σε παγκόσμιο επίπεδο φορείς και κυβερνήσεις. 
Το πρόβλημα με το IPCC είναι πως δεν διέπεται από επιστημονική αλήθεια, αλλά προωθεί μία συγκεκριμένη, αυθαίρετη, «επιστημονικοφανή», πολιτική ατζέντα,  χρησιμοποιωντας  ψευδή στοιχεία.
Μοναδικός στόχος είναι να πειστεί η ανθρωπότητα πως κινδυνεύει από την ανθρωπογενή υπερθέρμανση και να δεχτεί ως «απαραίτητες» τις θυσίες που έχουν αποφασιστεί.

Έχει ενδιαφέρον ότι οι απόψεις του IPCC για το κλίμα, είναι οι μόνες που εμφανίζονται στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τα οποία με τη σειρά τους δημιουργούν τη λεγόμενη «κοινή γνώμη»...

 
ΨΥΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΥΠΕΡΘΕΡΜΑΝΣΗ!

Και η κατάσταση θα ήταν πραγματικά απελπιστική αν τα τελευταία χρόνια, ολοένα και περισσότεροι επιστήμονες (που επιμελώς μένουν εκτός της κατεστημένης ενημερωτικής «γραμμής» των μέσων ενημέρωσης) δεν αποδείκνυαν ότι η διαδεδομένη ιδέα της υπερθέρμανσης του πλανήτη με υπαίτιο τον άνθρωπο, είναι όχι μόνο αβάσιμη, αλλά και πιθανότατα εντελώς ψευδής.

ΦΡΙΜΑΝ ΝΤΑΪΣΟΝ


Απλά μαθήματα ορολογίας

Ο βρετανοαμερικανός θεωρητικός φυσικός και μαθηματικός Φρίμαν Ντάισον (γενν. 1923) υποστηρίζει ότι ο όρος «υπερθέρμανση του πλανήτη» (global warming) είναι λανθασμένος και αυτό διότι η αύξηση της θερμοκρασίας εξαιτίας των εκπομπών των αερίων του θερμοκηπίου δεν είναι ίδια σε όλη τη Γη.
Ο κ. Ντάισον, αν και εν μέρει παραδέχεται ότι μπορεί να προκληθεί αύξηση της θερμοκρασίας από ανθρωπογενείς παράγοντες, υποστηρίζει ότι ο θόρυβος είναι «πραγματικά υπερβολικός».
Λέει μάλιστα ότι όσοι αγωνίζονται για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής «απλά συμμετέχουν σε έναν αντιπερισπασμό για τα πραγματικά προβλήματα που αντιμετωπίζει η ανθρωπότητα».

ΙΒΑΡ ΓΚΙΑΕΒΕΡ
Απάτη η «νέα θρησκεία»

Ο Νορβηγός καθηγητής στο Πανεπιστήμιο του Οσλο Ιβάρ Γκιάεβερ (γενν. 1929), ο οποίος τιμήθηκε με το Νομπέλ Φυσικής το 1973, είναι ένας από τους επιφανείς επιστήμονες που υποστηρίζουν ορθά κοφτά ότι οι θεωρίες που έχουν αναπτυχθεί γύρω από το φαινόμενο του θερμοκηπίου και την κλιματική αλλαγή «δεν είναι τίποτε άλλο παρά μια απάτη».

Σχεδόν από την πρώτη στιγμή που ετέθη το πρόβλημα δηλώνει σκεπτικιστής καταγγέλλοντας χαρακτηριστικά ότι «η παγκόσμια άνοδος της θερμοκρασίας έχει γίνει η νέα θρησκεία».

ΝΤΙΚ ΤΣΕΝΙ


Εις το όνομα των βιομηχάνων ,
Ο πρώην αντιπρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών Ντικ Τσένι (γενν. 1941) παραδέχεται ότι έχει καταγραφεί αύξηση της μέσης θερμοκρασίας, ωστόσο ισχυρίζεται ότι η επιστημονική κοινότητα δεν μπορεί να γνωρίζει ακόμη αν προκαλείται από ανθρώπινες δραστηριότητες ή αν αποτελεί απλά μια φυσική διαδικασία. 
Το 1998, επί προεδρίας Μπιλ Κλίντον, ο κ. Τσένι, τότε πρόεδρος της εταιρείας Ηulliburton, είχε στείλει επιστολή στην αμερικανική κυβέρνηση καταδικάζοντας ως «πολύ ελαστική» τη στάση της ως προς το Πρωτόκολλο του Κιότο.
Τόνιζε ότι τα μέτρα για την προστασία του περιβάλλοντος θα έχουν σοβαρές οικονομικές συνέπειες για τις αμερικανικές βιομηχανίες.


        Μάλιστα, σύμφωνα με δηλώσεις επιστημόνων από τη NASA και το CERN τον Απρίλιο που μας πέρασε, η ανθρωπότητα οφείλει στο άμεσο μέλλον να κάνει τις απαραίτητες προετοιμασίες, ενόψει μιας επερχόμενης κλιματολογικής... ψύξης!

Οι κλιματολογικές έρευνες εστιάζουν πλέον στην πραγματικότητα: οι κλιματικές αλλαγές δεν είναι αποτέλεσμα ανθρώπινης δράσης, αλλά οφείλονται στις κοσμικές-γαλαξιακές ακτινοβολίες, οι οποίες επηρεάζουν τον ήλιο και ολόκληρο το ηλιακό μας σύστημα. 
Η αδράνεια του ήλιου, την οποία παρακολουθούν στενά οι επιστήμονες τα τελευταία δύο χρόνια, φαίνεται να είναι αποτέλεσμα της θέσης που έχει λάβει το ηλιακό μας σύστημα μέσα στο γαλαξία και των κοσμικών ακτινοβολιών στις οποίες πλέον υπόκειται.
Η ξηρασία, οι απότομες ψυχρές νεροποντές, η ερημοποίηση και οι εντονότεροι χειμώνες είναι ορατά σημάδια εισόδου του πλανήτη μας σε μία ψυχρότερη και όχι θερμότερη εποχή, όπως γενικά υποστηρίζεται.
Παράλληλα, η έλλειψη ηλιακού ανέμου επιτρέπει τον άμεσο βομβαρδισμό της Γης και της ατμόσφαιρας του πλανήτη μας με κοσμικές ακτινοβολίες, οι οποίες όχι μόνο επηρεάζουν το κλίμα, αλλά επενεργούν στα εσωτερικά στρώματα και το μάγμα της Γης. 
Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την αύξηση της σεισμικής και ηφαιστειακής δραστηριότητας, που μπορεί να επιφέρει έναν ξαφνικό ηφαιστειακό χειμώνα, με ολέθρια αποτελέσματα για την πλήρως ανέτοιμη να αντιμετωπίσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο ανθρωπότητα...

ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΤΗΣ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ

Πρόσφατα είχαμε για πρώτη φορά έντονες φωνές διαμαρτυρίας στο Ευρωκοινοβούλιο, από ευρωβουλευτές που τόνισαν ακριβώς την παράλογη πολιτική της Ευρωπαϊκής Ένωσης να υποστηρίζει μέτρα κλιματικής προστασίας ενάντια σε μια «υπερθέρμανση», η οποία δεν υφίσταται...
Η Συνθήκη του Κιότο κατάφερε μέχρι στιγμής να εμπορευματοποιήσει το CΟ2 και να δημιουργήσει ένα παράλογο χρηματιστήριο ρύπων, από το οποίο επωφελούνται με εκατομμύρια κέρδη οι πρωτεργάτες της κλιματολογικής προπαγάνδας, όπως ο Αλ Γκορ και οι συνεργάτες των εταιριών του άλλα και τόσοι άλλοι όπως πολυεθνικές και κράτη.
 
Το όφελος για το περιβάλλον ποτέ δεν ήρθε, αλλά όλες οι χώρες που υπέγραψαν τη συνθήκη του Κιότο αιμορραγούν ήδη οικονομικά, κάτω από το βάρος του ελέγχου και των προστίμων που υφίστανται.
Παράλληλα, η «πράσινη ανάπτυξη»   (γκρίζα στην πραγματικότητα)    κερδίζει έδαφος ως δήθεν μοναδική λύση - «λύση» για την παγκόσμια καπιταλιστική οικονομία βέβαια.

      Συμπαραστάτες τούτων των σχεδιασμών είναι μεγάλες οργανώσεις, όπως η WWF και η Greenpeace. 
Αυθαίρετα, διοχετεύουν το υγιές ενδιαφέρον των πολιτών για την οικολογία στο κυνήγι ενός αόρατου και ανύπαρκτου μπαμπούλα που ακούει στο όνομα CO2, ενώ η πραγματική μόλυνση συνεχίζει ακάθεκτα να μολύνει τον αέρα και τις υδάτινες περιοχές του πλανήτη...
Με την κατάλληλη παραπληροφόρηση, επί σειρά ετών κατάφεραν να περάσουν στο ευρύ κοινό μία άποψη, η οποία βρίσκεται σε πλήρη αντιδιαστολή με τις επιστημονικές αλήθειες, οι οποίες είναι:

• Η ατμόσφαιρα περιέχει μόλις 0,03% CO2, το οποίο παίζει ένα υποδεέστερο ρόλο στο φαινόμενο του θερμοκηπίου. Το 60% του φαινομένου οφείλεται στους υδρατμούς (ωκεανοί).

- Μόνο ένα μηδαμινό ποσοστό CO2 παράγεται από τις ανθρώπινες δραστηριότητες και την τεχνολογία. Το μεγαλύτερο μέρος παράγεται από τα φυτά.

• Η αιτία και το αποτέλεσμα παρουσιάζονται αντεστραμμένα: 

Η παγκόσμια άνοδος της θερμοκρασίας προκαλεί αύξηση του CO2, επειδή ακριβώς το θερμότερο κλίμα ευνοεί την αύξηση της χλωρίδας.

Στην ιστορία της Γης υπήρξαν πολλές και πολύ ισχυρότερες κλιματικές αλλαγές, που οφείλονταν σε διάφορους παράγοντες, όπως οι κυκλικοί ρυθμοί της δραστηριότητας του ήλιου, η ηφαιστειακή δραστηριότητα και κατά μικρό ποσοστό το ίδιο το φαινόμενο του θερμοκηπίου.
ΑΒΑΤΟΝ ΤΕΥΧΟΣ 96