Κυριακή, 22 Ιανουαρίου 2012

ΣΑΝ ΤΑ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΑ ΜΕΛΗ ΜΙΑΣ...................ΑΙΡΕΣΗΣ          Περισσότερα από 100 περιβαλλοντολόγοι από την ευρύτερη περιοχή  κολύμπησαν στα ψυχρά νερά του ποταμού Potomac το πρωί του Σαββάτου στο Εθνικό Harbor στο Μέριλαντ των ΗΠΑ. Συμμετέχουν στην έβδομη ετήσια εκδήλωση "Keep Winter Cold" για τις  Πολικες αρκούδες .  Κάντε μια βουτιά για να συλλέξουμε  τα κεφάλαια για το Δίκτυο Δράσης για το Κλίμα Chesapeake (CCAN)
Δεν μας πειράζει το χιόνι και ο πάγος, είπε CCAN Διευθύντρια Επικοινωνίας Jamie Nolan."Είμαστε εδώ για να προσπαθήσουμε να ευαισθητοποιήθειτο Κογκρέσο και θέλουμε να ενεργήσει για την κλιματική αλλαγή τώρα, να σταματήσει τον εθισμό μας με τα ορυκτά καύσιμα και να κινηθούν προς καθαρές πηγές ενέργειας, όπως αιολική και ηλιακή ενέργεια,» είπε .


http://climaterealists.com          Σίγουρα χρειάζεται θάρρος για να βουτηξεις στο παγωμένο νερό του ποταμού , μέσα στο καταχείμωνο.
Κέρδισαν βεβαια  δημοσιότητα που σιγουρα θα τους βοηθήσει να αυξηθεί ο τζίρος στις ΑΠΕ .
Αν δεν είναι πλασιεδες ΑΠΕ, μάλλον θα πρόκειται .............  για φανατισμενους πιστούς κάποιας  αίρεσης που υποβάλλονται σε ομαδικά μαρτύρια.
                                                                                                                            SAGINI

Η................ ΛΙΣΤΑ

 Στο φως η λίστα με τους μεγαλοοφειλέτες


Στη δημοσιότητα έδωσε το υπουργείο Οικονομικών λίστα με τα ονόματα 4.151 μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου, η οποία αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων.

Πρόκειται για την περιβόητη λίστα, που  μπορούσαν να την δουν μόνο οι βουλευτές.


ΕΔΩ
          http://www.gsis.gr/debtors/fp.html